2.5 aylık bebeğim hasta

Kuru dutu kaynatıp birkaç cay kasigi verirseniz öksürüğü de engeller-durdurur. En çok siz için ama. Hem sütü çok artırır hem de nefes yollarına çok iyi gelir
Siz iyi misiniz ? 2.5 aylık bebek diyor kadın ne dut suyu ?

Hanımlar şuan geldik röntgen sonucunu bekliyoruz. 2 gün önce burnu tıkandı hemen l geldik acile ve çocuk doktoru muayene etti. Serum fizyolojik yazdı kendi çocuk doktorunuza da sorduk ama uzaktan o da pek birşey söyleyemedi. Bi gün iyi gibiydi yani sürekli damla damlattım dün malesef öksürük başladı Dün gitmemek evet hatamız ama bugün yetişemezdik köydruşz zaten..

Bize de yaz olur mu çok geçmiş olsun

Ben bebekken zatürre olmuşum doktor hatası yüzünden. Hala çekiyorum sıkıntısını 35 yaşındayım. Çok hafife alıyorlar bebek hastalıklarını.

Canım diğer sayfada yazdım sonradan görmedin sanirim ben 2.5 yaş zannettim ve düzenleyemiyorum mesajı malesef
2,5 yaşında olunca sıkıntı olmuyor yani?
2,5 yaşında bebek zehirlenmiyor yada alerjik reaksiyon geçirmiyor mu?
35 yaşında kadınım, kendimi bildim bileli üzüm yerim, geçen yıl yediğim tek bir üzümden ölüyordum, alerji gelişti, hastaneye yetiştirip müdahale edilmese boğularak ölecektim
Üzüm ya bildiğimiz üzüm
Siz udi hindu yağı öneriyorsunuz, hangi ilimle? Hangi garantiyle?

Allah korusun.

Ben bebekken zatürre olmuşum doktor hatası yüzünden. Hala çekiyorum sıkıntısını 35 yaşındayım. Çok hafife alıyorlar bebek hastalıklarını.
Evet çok tehlikeli Ateşi çıktığı gece çok korkmuştum ben . Sonra ki aşısında bile eşimin nöbetçi olmadığı gün gittim yine ateşlenirse korkumdan

Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamıyorum. Benim kızım 1 aylıkken dediğiniz gibi burnu tıkandı öksürmeye başladı hemen götürdüm doktora 3 gün yatış verdi, küçük oldugu icin evde tedavi veremem dedi. Şimdi 20 aylık geçen ay yine hastalandı ateşlendi, ishal, kusma vardı. 2 haftada zor düzeldi 5 ayrı doktora götürdüm 1000tl den Fazla para harcadım yeterki cocugum düzelsin,içim rahat etsin diye. Acillerde boşa cocugu mahvetmeyin hiçbirşey yapmıyorlar dogru düzgün bi cocuk doktoruna götürün. Ciğerlerine inerse ilerlerse daha cok uğraşırsınız. Ayrıca özel hastanenin acilinden girebilirsiniz arayıp söyleyince cocuk doktoru hemen hastaneye geliyor.

Bide saçma sapan tedavi yöntemleri sunmayın 2 aylık bebeğe. Fikirlerinizi kendinize saklayın. Sadece anne sütü alan bir bebekten bahsediyoruz kaldı ki bu saydıgınız şeyleri ben kendime bile uygulamam. Hangi senede kaldınız bilmiyorum..

İyi bari en azından iki gün daha beklemeden gitmişsiniz. Sonucu haber et bizede

Siz iyi misiniz ? 2.5 aylık bebek diyor kadın ne dut suyu ?
Evet ben gayet iyiyim hanımefendi. Bu bilgilerimi yurtdisinda yaşadığım dönemlerde çocuk doktoru arkadaşlarımdan öğrenmiştim. O dönemler iki küçük çocuğum vardı ve çocuklarımın 2 günde rahatlamasini sağlayan daha birçok tavsiyeleri vardı bana. Bu insanlar alanlarında ilerlemiş, mesleklerine alternatif tıp eğitimi de alarak devam eden doktorlardi. Türkiye'ye döndükten sonra Gata'dan emekli çocuk doktorumuzla da paylaştım Bu bilgileri, ikinci çocuğum daha kucuktu o zamanlar. Çok doğru müdahalelerde bulunmuşsun kızım devam et dedi bana. İki çocuğum da şükürler olsun gayet sağlikli büyüdüler, ve biz hiç ilaç kullanmadık. Çünkü defalarca kez Turkiye'de yanlış ilaç, yanlış teşhis durumları yaşadık.

Çocuğunuz alerjik reaksiyon gösterip ölse mutlu mutlu anlatıp teşekkür edecek miydiniz öneriyi veren doktora?

Doktora gitmişsiniz umarım tüm tahliller temiz çıkar. En kızdığım şey koca karı ilaçları. Ben kendimde bile sevmem değil li bebekte. İlk önce dr. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. O otlar, çaylar vs bi tarafa iyi gelirken, diğer tarafa iyi gelmeye bilir. Ben oğlum hasta olunca dra götürdüm ve bana öksürük için günlük yak demişlerdi. Doktora sordum yapabilirsin dedi zararı yok dedi. Şuruplarını kullanırken yaptım. Her şeyi dr kontrolünde yapma tarartarıyım.

2.5 aylık bebeğin duta alerjisi varsa ne olacak bi söyleyin önce ?????

Ama mesela benim oğlum çok alerjik bir bünyeye sahip. Onu asla yapamam. O yüzden de tavsiye edemem. Nasıl dr merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…