- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
-
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Siz iyi misiniz ? 2.5 aylık bebek diyor kadın ne dut suyu ?Kuru dutu kaynatıp birkaç cay kasigi verirseniz öksürüğü de engeller-durdurur. En çok siz için ama. Hem sütü çok artırır hem de nefes yollarına çok iyi gelir
Bize de yaz olur mu çok geçmiş olsunHanımlar şuan geldik röntgen sonucunu bekliyoruz. 2 gün önce burnu tıkandı hemen l geldik acile ve çocuk doktoru muayene etti. Serum fizyolojik yazdı kendi çocuk doktorunuza da sorduk ama uzaktan o da pek birşey söyleyemedi. Bi gün iyi gibiydi yani sürekli damla damlattım dün malesef öksürük başladı Dün gitmemek evet hatamız ama bugün yetişemezdik köydruşz zaten..
Ben bebekken zatürre olmuşum doktor hatası yüzünden. Hala çekiyorum sıkıntısını 35 yaşındayım. Çok hafife alıyorlar bebek hastalıklarını.Ben bronşitten aşırı korkuyorum . Bir akrabamızın bebeği öyle olmuştu sonra çocuğun sesinde bile sorun kaldıçok üzücü . Benim oğlum 1 kere hastalandı onda da kulağı dişi yüzünden iltihap olmuştu ateşi çıktı başka hiç bir belirti olmamıştı . Burnu akmadı öksürük vs hiç olmadı . O yüzden ben serum fizyolojik vs kullanmadım nasıl olur bilemiyorum da . Çocuğun acil doktora gitmesi lazım
2,5 yaşında olunca sıkıntı olmuyor yani?Canım diğer sayfada yazdım sonradan görmedin sanirim ben 2.5 yaş zannettim ve düzenleyemiyorum mesajı malesef
Allah korusun.2,5 yaşında olunca sıkıntı olmuyor yani?
2,5 yaşında bebek zehirlenmiyor yada alerjik reaksiyon geçirmiyor mu?
35 yaşında kadınım, kendimi bildim bileli üzüm yerim, geçen yıl yediğim tek bir üzümden ölüyordum, alerji gelişti, hastaneye yetiştirip müdahale edilmese boğularak ölecektim
Üzüm ya bildiğimiz üzüm
Siz udi hindu yağı öneriyorsunuz, hangi ilimle? Hangi garantiyle?
Evet çok tehlikeliBen bebekken zatürre olmuşum doktor hatası yüzünden. Hala çekiyorum sıkıntısını 35 yaşındayım. Çok hafife alıyorlar bebek hastalıklarını.
O neyse artıkUdi hindu mu
Bu ara cok duyuyorum bunu, udi hindi yağını faydalıymış baya ama tabi ki 2.5 aylik çocuğa yapamamO neyse artık
Google ye yazayım ben hiç duymadımBu ara cok duyuyorum bunu, udi hindi yağını faydalıymış baya ama tabi ki 2.5 aylik çocuğa yapamam
İyi bari en azından iki gün daha beklemeden gitmişsiniz. Sonucu haber et bizedeHanımlar şuan geldik röntgen sonucunu bekliyoruz. 2 gün önce burnu tıkandı hemen l geldik acile ve çocuk doktoru muayene etti. Serum fizyolojik yazdı kendi çocuk doktorunuza da sorduk ama uzaktan o da pek birşey söyleyemedi. Bi gün iyi gibiydi yani sürekli damla damlattım dün malesef öksürük başladı Dün gitmemek evet hatamız ama bugün yetişemezdik köydruşz zaten..
Evet ben gayet iyiyim hanımefendi. Bu bilgilerimi yurtdisinda yaşadığım dönemlerde çocuk doktoru arkadaşlarımdan öğrenmiştim. O dönemler iki küçük çocuğum vardı ve çocuklarımın 2 günde rahatlamasini sağlayan daha birçok tavsiyeleri vardı bana. Bu insanlar alanlarında ilerlemiş, mesleklerine alternatif tıp eğitimi de alarak devam eden doktorlardi. Türkiye'ye döndükten sonra Gata'dan emekli çocuk doktorumuzla da paylaştım Bu bilgileri, ikinci çocuğum daha kucuktu o zamanlar. Çok doğru müdahalelerde bulunmuşsun kızım devam et dedi bana. İki çocuğum da şükürler olsun gayet sağlikli büyüdüler, ve biz hiç ilaç kullanmadık. Çünkü defalarca kez Turkiye'de yanlış ilaç, yanlış teşhis durumları yaşadık.Siz iyi misiniz ? 2.5 aylık bebek diyor kadın ne dut suyu ?
Çocuğunuz alerjik reaksiyon gösterip ölse mutlu mutlu anlatıp teşekkür edecek miydiniz öneriyi veren doktora?Evet ben gayet iyiyim hanımefendi. Bu bilgilerimi yurtdisinda yaşadığım dönemlerde çocuk doktoru arkadaşlarımdan öğrenmiştim. O dönemler iki küçük çocuğum vardı ve çocuklarımın 2 günde rahatlamasini sağlayan daha birçok tavsiyeleri vardı bana. Bu insanlar alanlarında ilerlemiş, mesleklerine alternatif tıp eğitimi de alarak devam eden doktorlardi. Türkiye'ye döndükten sonra Gata'dan emekli çocuk doktorumuzla da paylaştım Bu bilgileri, ikinci çocuğum daha kucuktu o zamanlar. Çok doğru müdahalelerde bulunmuşsun kızım devam et dedi bana. İki çocuğum da şükürler olsun gayet sağlikli büyüdüler, ve biz hiç ilaç kullanmadık. Çünkü defalarca kez Turkiye'de yanlış ilaç, yanlış teşhis durumları yaşadık.
2.5 aylık bebeğin duta alerjisi varsa ne olacak bi söyleyin önce ?????Evet ben gayet iyiyim hanımefendi. Bu bilgilerimi yurtdisinda yaşadığım dönemlerde çocuk doktoru arkadaşlarımdan öğrenmiştim. O dönemler iki küçük çocuğum vardı ve çocuklarımın 2 günde rahatlamasini sağlayan daha birçok tavsiyeleri vardı bana. Bu insanlar alanlarında ilerlemiş, mesleklerine alternatif tıp eğitimi de alarak devam eden doktorlardi. Türkiye'ye döndükten sonra Gata'dan emekli çocuk doktorumuzla da paylaştım Bu bilgileri, ikinci çocuğum daha kucuktu o zamanlar. Çok doğru müdahalelerde bulunmuşsun kızım devam et dedi bana. İki çocuğum da şükürler olsun gayet sağlikli büyüdüler, ve biz hiç ilaç kullanmadık. Çünkü defalarca kez Turkiye'de yanlış ilaç, yanlış teşhis durumları yaşadık.
Ama mesela benim oğlum çok alerjik bir bünyeye sahip. Onu asla yapamam. O yüzden de tavsiye edemem. Nasıl dr merak ettimEvet ben gayet iyiyim hanımefendi. Bu bilgilerimi yurtdisinda yaşadığım dönemlerde çocuk doktoru arkadaşlarımdan öğrenmiştim. O dönemler iki küçük çocuğum vardı ve çocuklarımın 2 günde rahatlamasini sağlayan daha birçok tavsiyeleri vardı bana. Bu insanlar alanlarında ilerlemiş, mesleklerine alternatif tıp eğitimi de alarak devam eden doktorlardi. Türkiye'ye döndükten sonra Gata'dan emekli çocuk doktorumuzla da paylaştım Bu bilgileri, ikinci çocuğum daha kucuktu o zamanlar. Çok doğru müdahalelerde bulunmuşsun kızım devam et dedi bana. İki çocuğum da şükürler olsun gayet sağlikli büyüdüler, ve biz hiç ilaç kullanmadık. Çünkü defalarca kez Turkiye'de yanlış ilaç, yanlış teşhis durumları yaşadık.