- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 30
-
- Konu Sahibi Alittlesunshine
İnanın böyle olacağı bilsem asla gelmezdim bayram için geldik..çok mu mecburiydi sıcak yerden soğuk yere seyahatiniz? bebeğiniz çok küçük çünkü keşke böyle bir riski almasaydınız.
Acile gittik bişey yok dediDoktora gidemiyorum ne demek?
Öksürük varmış nasil geçsin birde öyle yağ vs önermeyin çocuk daha minikUdi hundi yağı kullanabilirsin buruna damlatiliyor.. geçmezse doktora gitmende fayda var
gözünüzü üstünden ayırmayın doktora götürün mutlaka balgam benim kızımı tıkamıştı nefes alamamıştı o korkuyu kimse yaşamasın. doktor en doğrusunu yapacaktırİnanın böyle olacağı bilsem asla gelmezdim bayram için geldik..
Bizde de aynı biberonla mama içemedi tıkabdğ düngözünüzü üstünden ayırmayın doktora götürün mutlaka balgam benim kızımı tıkamıştı nefes alamamıştı o korkuyu kimse yaşamasın. doktor en doğrusunu yapacaktır
Cumartesi olduğu için bugünKonu sahibi neden doktora gidemiyorsun acaba ?
İyi de özel hastaneler cumartesi günler yarım gün çalışıyor . Ben oğlumu hep kontrole cumartesi sabah götürürüm .ayrıca devlet hastanelerinde acilde çocuk doktoru hep varCumartesi olduğu için bugün
2,5 aylık bebege böyle seyler kullanılmaz hanımlar yapmayın.Udi hundi yağı kullanabilirsin buruna damlatiliyor.. geçmezse doktora gitmende fayda var