- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.678
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Acilde çocuk doktoru var mıydı? Ciğerlerine enfeksiyon inip zatürre olana kadar bekleyecek misiniz? Bu kadar küçük bebek için 2 gün bile olabilir bu süre.Acile gittik bişey yok dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acilde çocuk doktoru var mıydı? Ciğerlerine enfeksiyon inip zatürre olana kadar bekleyecek misiniz? Bu kadar küçük bebek için 2 gün bile olabilir bu süre.Acile gittik bişey yok dedi
Haklısınız ben 2.5 yaş diye düşündüm düzenlemiyorumda mesajı2,5 aylık bebege böyle seyler kullanılmaz hanımlar yapmayın.
2 gün önce gittik öksürük yoktu seruö fizyolojik verdi ama işe yaramadı maalesefAcilde çocuk doktoru var mıydı? Ciğerlerine enfeksiyon inip zatürre olana kadar bekleyecek misiniz? Bu kadar küçük bebek için 2 gün bile olabilir bu süre.
Bakın yazdığınız her şey çok anlamsız. Ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz. İki gün önce gitmişsiniz doktorun çocuk doktoru olup olmadığı belli değil. Çocuk öksürüyor demek ki enfeksiyon var. O enfeksiyon ciğerlere inip çocuğu hastaneye yatacak hale getirene kadar bekleyecek misiniz? Yoksa o zaman da ne yapabilirim diye bize mi soracaksınız?2 gün önce gittik öksürük yoktu seruö fizyolojik verdi ama işe yaramadı maalesef
Merhaba..
Benzerini yasadik.
Özellikle gece ve sabahları arka arkaya düşündüren öksürük ama gün içinde rahattı.
Ustteki arkadaşın dediği gibi geniz birikintisi sebebiyle de olabilir, çıkaramadığı balgam sebepli de olabilir.
Dediğiniz gibi drlar bu durumda ilac vermiyor. Burnunu fizyolojik serum ile sık sık temizleyin, açık tutun diyorlar. Burun tıkanıklığı uzun süreli devam ederse orta kulak iltihabı ya da ciğere inerek bronşite çevirebilir. Dikkat edilmesi gereken ilk şey burun açıklığı.
Benim rahatlatıcı doğal, bitkisel içerikli kullandiklarimdan bahsetmek istedim. Umarim yardımcı olurum.
1) Gün içinde 4 saatte bir burnunu temizliyorum. Geceleri bas ucuna yarim soğan kesip koyuyorum. Üzerine bir kaç karanfil batırarak. Odasında çarşafına tenine değmeyecek bir yere bir damla coldmix damlatiyorum. Bu rahat nefes alması için.
2) Hırıltısı olduğunda -bu beni çok korkutuyor - göğsünü gece yatmadan önce zeytinyağı ile ovup üzerini kağıt havlu ile bir kat çevirip öyle uyutuyorum. Ayaklarının altına limon sürüp çorap giydiriyorum.
3) Pekmez ile tereyağını ocakta cok az ısıtıp ilik ilik bir tatlı kaşığı veriyorum. Bunu sabah aksam yapıyorum öksürük için iyi dedikleri için.
4) Bitkisel içerikli bir şurup var öksürük için. Adı prospan. Evde bulundurmak lazım bence. Öksürüğü hemen kesiyormuş.
Minikler sağlıktan ayrılmasın. Cok geçmiş olsun.
Ay ben şok 2 gün önce gitmişsiniz birde demekki çocuk daha kötüye gidiyor farkında mısınız acaba2 gün önce gittik öksürük yoktu seruö fizyolojik verdi ama işe yaramadı maalesef
Burcu sürekli açıyorum ama gece kötü oluyor şimdi birde öksürük eklendiBurnu mutlaka açmanız gerekir, burun içini yumuşatıp nefes ile cekilen aletlerden kullanin. Bebekler agizdan nefes alamadiklari icin beslerken dinlendirirek besleyin aksi halde tikanir nefessiz kalabilir.
Yastiga damlatilan mentollü damlaalrdan kullanabilirsiniz
Farkli bir hastane ve doktora gitmelisiniz.Burcu sürekli açıyorum ama gece kötü oluyor şimdi birde öksürük eklendi
Öksürük için, ayağın altına sarımsakli yağ sürün. Mümkünse organik sarımsagi (organik yoksa çin sarımsağı olmamasina dikkat edin.) iyice ezin. Üzerine hakiki zeytinyağı koyun. Ne kadar beklerse o kadar iyi ama yarım saat sonra sadece yağ kısmından ayak altına sürüp çorap giydirin. Hem ateş hem öksürük için. Ama arada kontrol edin ve çok uzun tutmayın sarımsak tahriş etmesin. Gece yatarken daha etkili olur.Burcu sürekli açıyorum ama gece kötü oluyor şimdi birde öksürük eklendi
Profile girilmiyor, buraya yüklüyorumBurcu sürekli açıyorum ama gece kötü oluyor şimdi birde öksürük eklendi
Bebek cok kucuk,alerjisi olabilir,boyle onerilerde bulunmamanizi tavsiye ederimUdi hundi yağı kullanabilirsin buruna damlatiliyor.. geçmezse doktora gitmende fayda var