2.5 aydır görüşülen adama doğum günü pastası?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim bu son konundaki adam mı?
Öyleyse seni kaybetmemiş işte başka hediyeye gerek yok:KK53:

4 aylık adamı aldım tatile götürdüm, uçaktı oteldi, herşeyi ayarladım. taa oralarda özel doğumgünü pastası yaptırıp restorana gönderttim fln. Yapma dediler. Yaptım. Sonuç yine hüsraaaannnnnn

Ne guzel okudum okudum sona geldim zonk oldum. Simdi 2 cocugumuz var diyeceksiniz sandim:KK51:

4 aylık adamı aldım tatile götürdüm, uçaktı oteldi, herşeyi ayarladım. taa oralarda özel doğumgünü pastası yaptırıp restorana gönderttim fln. Yapma dediler. Yaptım. Sonuç yine hüsraaaannnnnn
Bu da çok olmuş yani
Ben olsam korkar kaçardım

Kendi ellerinle yapacağın bir pasta onun için çok kıymetli olur,onların kültüründe çok ev yemeği yok,el emeği yok yani genelde dışardan söylenir. Bence pasta harika fikir :) çok mutlu olacaktır

Bence pasta her zaman ve her yerde geçerliliği olan bir hediye canım. Kim doğum gününde şöyle güzel bir pasta yemek istemez ki, hele bir de sevgilisinin ellerinden çıkmış bir pastayı? :KK36:

Ben eşime pasta yapıp gittiği İngilizce kursuna götürmüştüm. Üstelik kursun adresini bırak, adını bile tam bilmiyordum. Bir iş arkadaşından gizlice öğrendim. Beni görünce çok olmuştu :-)Normalde doğum günü kutlamayı sevmez ama o bile mutlu olmuştu. Küçük, kalp şeklinde bir pastaydı, öğrenci evinde mikrodalgada pişirmiştim :-) Sınıf arkadaşları ve hocası da bayılmıştı:-) hepbirlikte afiyetle yedik. O zamanlar 1 yıla yakındır sevgiliydik ama 1-2aydır birlikte olsak da yapar götürürdüm:KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X