- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
Yaptı bir hayır, profiterol olsun bari di mi ama...Ben de fikri çok beğendim kız hele çikolatalıysa ohh yeah![]()
Zaten Dukan'dayım her yeri tatlı görüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptı bir hayır, profiterol olsun bari di mi ama...Ben de fikri çok beğendim kız hele çikolatalıysa ohh yeah![]()
Gözüm korkmaya başladı bir de çirkin oluyormuş tadı![]()
Hayatı boyunca sayısız pasta tatmıştır bence. Sarma sar, adam da yabancı zaten parmaklarını yesin![]()
4 aylık adamı aldım tatile götürdüm, uçaktı oteldi, herşeyi ayarladım. taa oralarda özel doğumgünü pastası yaptırıp restorana gönderttim fln. Yapma dediler. Yaptım. Sonuç yine hüsraaaannnnnn
Bak bu daha iyi olur. Gün tabağını tatsın adamcağız. Oralarda yoktur yazık :)Bence konu sahibesi adami davet etsin, sarma borek kisir gun tabagi yapsin. Ynina da kakaolu kek/pasta yapsin. Ciddiyim. Adam da yer icer fena mi.
Bence konu sahibesi adami davet etsin, sarma borek kisir gun tabagi yapsin. Ynina da kakaolu kek/pasta yapsin. Ciddiyim. Adam da yer icer fena mi.
Bu da çok olmuş yani4 aylık adamı aldım tatile götürdüm, uçaktı oteldi, herşeyi ayarladım. taa oralarda özel doğumgünü pastası yaptırıp restorana gönderttim fln. Yapma dediler. Yaptım. Sonuç yine hüsraaaannnnnn