2.5 aydır görüşülen adama doğum günü pastası?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapsam olur mu dersiniz?
Çok mu abartı olur :olamaz:
Bana sorsanız ben sarmalar falan saracağım :p şaka tabii ama içimdeki Türk/Çerkes kızı işte, böyle deli dolu aşıklık var aramızda, hani evlilikten falan da konuşuyoruz gelecekten ama çok da abartıp doğal dışı görünmek istemiyorum
Bir de karşımdaki şahıs yabancı, Türk olsa belki aa ne güzel elleriyle yapmış kadınım muhabbeti olabilir ama bilemedim nasıl görünür :110:

Zaten kol düğmeleri aldım mesleğine uygun, normalde yemeğe çıkarmayı düşünüyordum sonra aklıma geldi işi gereği yabancı ülkelerde otellerde kalırken hep nasıl yemeklerin çirkin olduğundan bahsediyordu, şimdi diyorum ki pasta yapıp evine götürsem zaten evde takılmayı seviyor gibi, bilemedim

Öyleyse de nasıl bir pasta yapabilirim şöyle ufak bir şey olmalı? Varsa tarifiniz alırım :KK70:
Karsindaki adam eger bundan hoslaniyorsa nesi abarti bunun bi pasta yani sahsen az bile bence:)

Ay bu kapı boyayan arkadaş mı? Çok tatlısınız ya, bence öyle deli dolu aşıksanız yapılır, o kişiyse zaten böyle şeylerden mutlu olacak doğal biri gibiydi.

Bence bol çikolatalı bir browni süper olur. Pastayı yapmasıda, taşımasıda zor. Yanına yapabildiğiniz tuzlu birşeyde olabilir. Bence güzel bir fikir.

2,5 ay kısa zaman mi ya?
Bal gibi berabersiniz işte, yaptır pastanı,içinden ne gelirse...
Cicim aylarının tadını çıkarmak lazım, an geliyor bu heyecan yerini başka şeylere bırakıyor. Çok geç olmadan ne hissediyorsan yasa derim ben.
Yabancı da nereli? Benim erkek arkadaşım da yabancıydı. Evine pasta göndermiştim (ülkeler arası) şok olmuştu. Bence kendine değer verilmesinden hoşlanmayacak insan yoktur.

Pasta seviyorsa gayet de güzel bir fikir.Sevmiyorsa kurabiye yapin cayin yanina ikram edin:)herhangi bir hediye almaktan cok daha iyi bir fikir.

Ay bu kapı boyayan arkadaş mı? Çok tatlısınız ya, bence öyle deli dolu aşıksanız yapılır, o kişiyse zaten böyle şeylerden mutlu olacak doğal biri gibiydi.

Ahahah evet ya biz evlensek de sen gelip konuya bu kapı boyayan mı kocan mı diyeceksin kupesizdeli :D
Doğallığı nereden anladın peki? Doğal zaten de ben nerede açık etmişim ona şaşırdım :D

Bence bol çikolatalı bir browni süper olur. Pastayı yapmasıda, taşımasıda zor. Yanına yapabildiğiniz tuzlu birşeyde olabilir. Bence güzel bir fikir.

Browni daha iyi bir fikirmiş aslında, pastayı nereye koyup nasıl taşıyacağım derdi var üzerimde biraz :D

2,5 ay kısa zaman mi ya?
Bal gibi berabersiniz işte, yaptır pastanı,içinden ne gelirse...
Cicim aylarının tadını çıkarmak lazım, an geliyor bu heyecan yerini başka şeylere bırakıyor. Çok geç olmadan ne hissediyorsan yasa derim ben.
Yabancı da nereli? Benim erkek arkadaşım da yabancıydı. Evine pasta göndermiştim (ülkeler arası) şok olmuştu. Bence kendine değer verilmesinden hoşlanmayacak insan yoktur.

Doğru sonra ileride bugün de mi kuru fasulye yaptın falan modlarına giriliyor :D ekehkeh
İngiliz
Neden şok oldu ki ya?
Gerçi İngiliz kızlarında pek bizdeki gibi bir şey yapayım yedireyim falan tarzı hareketler görmedim :D

Doğru sonra ileride bugün de mi kuru fasulye yaptın falan modlarına giriliyor :KK70: ekehkeh
İngiliz
Neden şok oldu ki ya?
Gerçi İngiliz kızlarında pek bizdeki gibi bir şey yapayım yedireyim falan tarzı hareketler görmedim :KK70:
Şok oldu çünkü aramızda 2000 kilometre vardı ve bana ev adresini verdiğini bile unutmuştu. Üstelik doğum gününü bildiğimi bilmiyordu :) oysa ben ilk tanıştığımızda burcunu öğrenmek için sormuştum , söylediğini de aklımda tuttum. Adresi de kendi ülkesine gidince mektup atmak için istemiştim teeee haftalar önce :KK49:
Bence yap pastanı, çal 12'de kapısını :KK200:

Şok oldu çünkü aramızda 2000 kilometre vardı ve bana ev adresini verdiğini bile unutmuştu. Üstelik doğum gününü bildiğimi bilmiyordu :) oysa ben ilk tanıştığımızda burcunu öğrenmek için sormuştum , söylediğini de aklımda tuttum. Adresi de kendi ülkesine gidince mektup atmak için istemiştim teeee haftalar önce :KK49:
Bence yap pastanı, çal 12'de kapısını :KK200:

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım ne çıkacak karşımıza yazarım buraya sonucunu :D

Bence pasta güzel fikir, sevdim bu fikri.

Ben de heyecan yaptım bak şimdi.

Resmini de at bize, çatlarız meraktan :D

Bence pasta güzel fikir, sevdim bu fikri.

Ben de heyecan yaptım bak şimdi.

Resmini de at bize, çatlarız meraktan :KK70:

Gözüm korkmaya başladı bir de çirkin oluyormuş tadı :D

Ya ben sevgilime kazak almıştım ne kadınlar var be suan utandım :KK70:

Ben de kol düğmeleri aldım uçak şeklinde :))
Yemeğe de çıkaracağım diye söyledim ama şimdi sağ gösterip (yemek) sol vurursam (pasta) şeker olabilir diye düşündüm :D

• Beğen
Reactions: csi
Sarma da yapılır pasta da hatta portakalı kereviz de yapın, birlikte yersiniz üzerine de pasta =) içinizden gelmiş 2 Ay 3 ay ne farkeder ki =) =) cok tatlı, gelişmeleri yazarsınız ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X