2.5 aydır görüşülen adama doğum günü pastası?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Yapsam olur mu dersiniz?
Çok mu abartı olur :olamaz:
Bana sorsanız ben sarmalar falan saracağım :p şaka tabii ama içimdeki Türk/Çerkes kızı işte, böyle deli dolu aşıklık var aramızda, hani evlilikten falan da konuşuyoruz gelecekten ama çok da abartıp doğal dışı görünmek istemiyorum
Bir de karşımdaki şahıs yabancı, Türk olsa belki aa ne güzel elleriyle yapmış kadınım muhabbeti olabilir ama bilemedim nasıl görünür :110:

Zaten kol düğmeleri aldım mesleğine uygun, normalde yemeğe çıkarmayı düşünüyordum sonra aklıma geldi işi gereği yabancı ülkelerde otellerde kalırken hep nasıl yemeklerin çirkin olduğundan bahsediyordu, şimdi diyorum ki pasta yapıp evine götürsem zaten evde takılmayı seviyor gibi, bilemedim

Öyleyse de nasıl bir pasta yapabilirim şöyle ufak bir şey olmalı? Varsa tarifiniz alırım :D

Son düzenleme:
Yapsam olur mu dersiniz?
Bana sorsanız ben sarmalar falan saracağım, böyle deli dolu aşıklık var aramızda, hani evlilikten falan da konuşuyoruz gelecekten ama çok da abartıp doğal dışı görünmek istemiyorum
Bir de karşımdaki şahıs yabancı, Türk olsa belki aa ne güzel elleriyle yapmış kadınım muhabbeti olabilir ama bilemedim nasıl görünür :110:

Zaten kol düğmeleri aldım mesleğine uygun, normalde yemeğe çıkarmayı düşünüyordum kendisini ama şimdi pasta yapıp evine götürsem zaten evde takılmayı seviyor gibi, bilemedim
Bence pasta yapma
Bana abartı geldi
Bilmiyorum
Hangi ülke ?

Bence çok hoş ve samimi sarma sarmasan daha iyi gibi ama pasta hoş. Tabiki böyle şeylere kıymet veriyorsa. Hangi ülke?

Bence pasta yapma
Bana abartı geldi
Bilmiyorum
Hangi ülke ?

Ben de emin olamadım abartı olur mu diye
İngiltere

Canim doğum günü neticede olur yani
Hamaratligina da guveniyorsan bir pastadan birşey olmaz :KK66:

Küçük bir şey düşünmüştüm zaten :)

Pasta beni bile etkilemez :) bide yabancı diyosunuz ne bileyim sanmıyorum etkilensin

Hahah sizi tabii ki etkilemez eminim siz hamaratsınızdır benim yaptığım pasta nasıl etkilesin sizi :D

Bence çok hoş ve samimi sarma sarmasan daha iyi gibi ama pasta hoş. Tabiki böyle şeylere kıymet veriyorsa. Hangi ülke?

Ahahah sarmayı şaka olarak söyledim ya burdaki kızların öyle taraklarda bezi yok pek
İngiltere

İngiltere

Hahah sizi tabii ki etkilemez eminim siz hamaratsınızdır benim yaptığım pasta nasıl etkilesin sizi :KK70:

Ahahah sarmayı şaka olarak söyledim ya burdaki kızların öyle taraklarda bezi yok pek
İngiltere
Yoo hamarat değilim
Sevmiyorum sadece öyle nilin sarkısındaki gibi sana kek yaptım süprizlerini :)

İngiltere

Hahah sizi tabii ki etkilemez eminim siz hamaratsınızdır benim yaptığım pasta nasıl etkilesin sizi :KK70:

İngiltere
Anlattığın profil sana oldukca değer veren biri,mutlu olur kanimca

Yoo hamarat değilim
Sevmiyorum sadece öyle nilin sarkısındaki gibi sana kek yaptım süprizlerini :)

Risk budur demek ki bakalım neyle karşılaşıcam :)

Bu arada İngiliz erkeği bir eş
Havanız olur :KK66:

:KK22: Havasını bilemem de çok minnoş, şeker bir adam inşallah tabi nazar değmesin de tahtaya vurayım :D

Bence hoş olur. Neden saçma olsun ki :)

:21: Umarım o da böyle düşünür

Sarmada iyi fikir bence yabancı ya belki denemediği bi yemektir. Geleneksel gelebilir ne bileyim hoş bişi. İnsanın kendi eliyle yaptığından daha güzel bi hediye olamaz bence

O çok olur ya gerçi bilmez ne kadar uğraştırıcı olduğunu da değil mi yemeğe çıkarıp başkasına yaptırtmaktansa:KK53:

Türk'ü yabancısı fark etmez erkekler doğum günü konusunda hep aynı bence..

Yapsam olur mu dersiniz?
Bana sorsanız ben sarmalar falan saracağım :p şaka tabii ama içimdeki Türk/Çerkes kızı işte, böyle deli dolu aşıklık var aramızda, hani evlilikten falan da konuşuyoruz gelecekten ama çok da abartıp doğal dışı görünmek istemiyorum

Zaten kol düğmeleri aldım mesleğine uygun, normalde yemeğe çıkarmayı düşünüyordum sonra aklıma geldi işi gereği yabancı ülkelerde otellerde kalırken hep nasıl yemeklerin çirkin olduğundan bahsediyordu, şimdi diyorum ki pasta yapıp evine götürsem zaten evde takılmayı seviyor gibi, bilemedim
Ben de eşimle görüşürken 2bucuk ay sonra doğum günü vardı ben de kendi tarifimle bi kurabiye yapmıştım özel bi kutu aldım ve yine kurabiye hamurundan isimlerimizin basharflerinj araya sonsuzluk işareti koyarak yaptım kutuya yerleştirdim kenarına hoş bi not ekledim ama şuan hatırlamıyorum . Eşim çok beğenmiş

Ben de eşimle görüşürken 2bucuk ay sonra doğum günü vardı ben de kendi tarifimle bi kurabiye yapmıştım özel bi kutu aldım ve yine kurabiye hamurundan isimlerimizin basharflerinj araya sonsuzluk işareti koyarak yaptım kutuya yerleştirdim kenarına hoş bi not ekledim ama şuan hatırlamıyorum . Eşim çok beğenmiş

Kurabiye de güzelmiş valla hatta belki pastadan daha iyi, şimdi pastayı taşıması muhafaza etmesi falan daha zor

Bence pasta yapabilirsin hic garip olmaz bir ingiliz icin

Teşekkür ederim fikir için :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X