- 11 Mart 2013
- 9.621
- 13.017
- 498
İlk ben yazmama rağmen benimle netleştirmeden başkalarına söz vermeseydiniz keşke.
Evet cnm oncelik sende zaten ilk senle yaIstim ama sabah 8 9 gibide sana yazdim haber alamadim kusura bakma satilan urunler oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk ben yazmama rağmen benimle netleştirmeden başkalarına söz vermeseydiniz keşke.
Evet cnm oncelik sende zaten ilk senle yaIstim ama sabah 8 9 gibide sana yazdim haber alamadim kusura bakma satilan urunler oldu.
Canim sana cevap yazdim zaten bakarsan
Merhaba benim alacaklarım duruyormu şimdi adres bilgilerimi ona göre göndricem cevap yazarsanız.
cevabınıza bilgisayarı açar açmaz cevap yazdım zaten.ama o arada satış yapmışsınız siz.benden öncede bazılarını bir arkadaş ayırtmış buna rağmen satış yapmışsınız.karıştırdınız herhalde.
Canim ben sana satilanlari soyleyeyim 4 sortta satildi hello kitty li pijama kalpli hirka altta cicekleri olan gomlek ve duz beyaz gomlek toplamda 8 parca satildi sen tekrar bak bana tam yaz canim ozeldende iletisim bilgilerini gonder ptt kargo ile kapida odeme ile gobdereyim yoksa elden mi alirdin.
Canim bende senden cvp bekledim ama alamadim diger arkadas gece yazmis cvp yazdim ama ondan cvp alamadim iletisim kopuklugu oldu anlasilan simdi onceligi ona verdim zaten
Bir de, 5 numaradaki beyaz üzeri çiçekli elbise kaç yaş?
Canim olur eklerim istediklerini
fiyatları nedir acaba bluzun etek sanırım 7 tl yazıyor blız beyaz altında desenleri var elbise çicekli olan
Elbise 7 canim dogru diger gomlek satildi
Canım neler kaldı bana bır soylesene taytlar duruyormu kaç yas
merhaba hangılerı duruyor acaba kalplı olan hırkayı sevdım ama
Kalanlar.........