tamam o zaman , bugün gelemem ,yarın bi ara gelir alırım müsait olduğunda ...
1,2,3,5,6,7 deki ortadaki hariç8,,10,11,12,13,14 deki kahverengi hariç,15,16,18,20,23,24 hepsi için uygun bir fiyat vermenizi bekliyorum.
Tshirtlerin adeti 2 tl
elbiseler 7 tl
sortlar 4 tl
etekler 3 tl
yelekler 2 tl
turuncu yelek sifir 10 tl
mor elbise 10 tl
turuncu tulum 8 tl
alt taytlar tane 2 tl
Kalpli hirka 5 tl
pantolon 5tl
cicekli gomlekler 4 tl
hello kitty pijama takimi 3 tl
mor orgu takim 5 tl genel olarak hepsi 2-3 yas
11 deki beyaz bluz, 16 daki uzun kollu, pijama takımı ve 20 deki hırka ne kadar olur? Özellikle 11 ve kalpli hırkayı kesin alacağım eğer satılmadıysa, yanında da (gene eğer satılmadıysa) pijama takımı ve 16 daki uzun kollu bluzu almak istiyorum, toplamda ne olur, acil cevap bekliyorum...
4 parca 15 tl cnm beyaz gomlek pijama uzunkollu gomlek hirka
Tamamdır, yaşları uyarsa hemen alıyorum. Tek tek yaşları kaç? Bir de beyaz üzeri çiçekli elbisenin de yaşı?
Canim 2 3 yas hepsi k8zin cok tombik bir cocuk degilse olur
Tamam o zaman, elbiseden vazgeçtim, aslında çook güzelmiş ama düşününce bu tür çok elbisesi oldu, o yüzden üzülerek vazgeçiyorum
Ama diğerlerini alacağım, iki bluz, pijama ve hırkayı.. Son sorum, pijama ince polarımsı bir kumaş mı? Ben fotoğraftan öyle görüyorum da, çok kalınsa alamam, çünkü kışın evimiz bayaa sıcak oluyor, kalınsa eğer, kızım sıcaktan pişebilir:) pijamaya da yazık olur, ihtiyacı olan birisi alır sonuçta muhakkak, güzel çünkü...
Canim hepsi 69 oluyor duz 60 de ortadaki pembe ve kahve zara salvari hediye say
12 ve 13 deki sortlari iris aldi cnm
cevap bekliyorum.
ürün satışını öncelik sırasına göre yapmıyor musunuz?ben sizden cevap bekliyordum. ayağı bir bekledim hemde.sonra çıktınız bende çıktım.açar açmazda cevap yazdım üstelik.
2 numaradaki elbiseyi
11 deki tişörtü
12 numaradaki şortları
14 nolu tayları
15 teki gömlek
16 daki gömlek
18 nolu pijama takımını
21 nolu yeleği
23 nolu yeleği
Ben bunları istemiştim
ürün satışını öncelik sırasına göre yapmıyor musunuz?ben sizden cevap bekliyordum. ayağı bir bekledim hemde.sonra çıktınız bende çıktım.açar açmazda cevap yazdım üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?