Merhaba oğlum 23 aylık mayıs 20 de yaşına girecek ama bu sendrom belirtileri yaklaşık 2 aydır var yavaş yavaş geliyodu ama sanırım bu hafta benimde katkım ve etkimle tam manasıyla geldi. Şimdi şöyle oğlumu emzirmeye devam ediyodum ancak bu hafta ilaç kullanmaya başladım antibiyotikler ağrı kesiciler vs doktor 10 saat bekle sonra sütünü sağ emzir desede etrafdakilerin yaşı geldi zaten keseceksin ilaçlar sütüne geçer şöyle olur böyle olur söylemlerine kayıtsız kalamadım e tabi birde oğlumun 10 saat memesizliğe tahammül etmeyeceğini de hesaba katarsak emzirmeyi sonlandırdım ilk üç gün herşey yolundaydı meme istemedi ama şu son iki gündür isteği meme ancak bahaneleri çok farklı şeyler üzerinden yürüterek ağlama krizlerine girmeye başladı dediğim gibi iki aydır zaten bunlar ufak ufak vardı ama şuan güçlendi. Dikkatini her seferinde farklı şeylere yönlendirmeye çalışsamda o yine istediği yöndekilere diretiyor direttiğine olumlu tepki versem dahi ağlamasına itirazına devam ediyor.Dün parka götürdüm o patktan nasıl döndüğümü asfalt dile gelse de söylese keşke
![Loudly crying face :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62d.png)
kendini yerden yere atmalar vurmalar bağırmalar herkesin gözü üstümüzde eve gelip girdik 15 dakika boyunca ağlamaya yine devam etti tepki göatermedim bıraktım kendi haline sendromda neler yapılabilire baktımda sakin olun sessiz kalın vs. Şeyler okumuştum denileni yaptım ağlamasına müsaade ettim bu kezde komşuların art arta telefonlarına maruz kaldım neden ağlıyor ne oldu
![Woman facepalming: medium-light skin tone :woman_facepalming_tone2: 🤦🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fc-2640.png)
GörmeyEne ve bilmeyene izah etmekten daha zor bişey varsa o da zan altında kalmak bence yada bilmiyorum belki de böyle hisseden bitek benim. Her neyse arkaddaşlar sendromu memeyle tetiklemiş olabilir miyim ne yapmalıyım ne olur yardım edin kendini parçalarcasına ağlamasına dayanamıyorum ve kendimi suçluyorum bi çözüm var mı ne kadar sürer ne yapmalıyım?