Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında bende var ama resim atmaya fırsat bulamıyorum resim atmam birkaç gün alabilir atabilirsem bakarsınız beğendiğiniz olursa yardımcı olurum inşallah
Bir kac tane daha vardi ama hata verdi yukleyemedim.ilgilenirswn gorusuruz.2 4 yas arasi
bu akşam ya da en geç yarın mail adresinize resimleri yollayacağım 2 yaşa uygun çok temiz ve güzel yazlıklarım var
merhaba ilgilenirseniz bende de bunlar var hediye gelmiştiEki Görüntüle 658946 Eki Görüntüle 658947 Eki Görüntüle 658948
var ama telefondan yukleme yaptigim icin hata veriyor onlarida yuklerim.Sizin dusundugunuz bi fiyat var mi anlasmak isterim digerleeinidw bugun yuklemeye caliş
kızım mayıs ayında iki yaşında olacak sizin puantiyel
ve morlu elbise bana biraz büyük gibi geldi yeni yükleyeceğiniz resimlerde kızımın yaşını dikate alırsanız sevinirim.inşallah fiyat konusunda da anlaşırız resimleri beklyorum.
3-4-5 yaş giysiler 4 yaşların kalıbı küçük benim kızım bunların çoğunu 2-3 yaşında giydi beyaz taytlı takım lacivert elbise 4 yaşında olur