• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yaş kız çocuk ve erkek çocuk yazlık kışlıklar eklendi bayanlar konuma beklerim

kucukyurek

bize göre değl çirkine oh ala zalime pekala demek.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
114
133
4R0z0p.jpg
q2Ev8Z.jpg
voZPL4.jpg
voZPgz.jpg
G13Dn6.jpg
nGrD7R.jpg
jYn7gn.jpg
oz7m72.jpg
vo4Bo4.jpg
Y5bGbj.jpg
AYJbLp.jpg
oz7Mm9.jpg
DkJAyO.jpg
DkJv0m.jpg
VyYJdR.jpg
Z1dyv0.jpg
Z1dl2Z.jpg
Y5boM6.jpg
JE2j4J.jpg

FİYATLARı teklif olarak sizden bekliyorum

SORULARINIZI BEKLİYORM.
kargolar alıcıya aittir fiyatlar çok düşük olduğundan kargoyu karşılayamam.teşekkürler.

Son düzenleme:
voZvPp.jpg

ASTARI VAR BİLEĞE KADAR SONBAHAR -KIŞ İÇİN UYGUNDUR 40-42 BEDEN SADECE 10 TL

zEn7BO.jpg

42-44 BEDEN KUMAŞ ÇOK ŞIK ETEK HİÇ KULLANILMADI KIŞLIKTIR 10TL

m8EWL4.jpg

YEPYENİ HİÇ GİYİLMEDİ KIRIŞIKTIR BİRAZ AMA ÇOK ŞIK 42-44 BEDEN BAYANLARA RAHATÇA OLUR SADECE 10 TL KUMAŞTIR SATEN DEĞİL

LoQWgZ.jpg

1 metreden fazla el emeği atkı genişliği 25-30 cm civarıdır hiç kullanılmadı ipi fazla kaba değil kullanımı çok rahat ve şık sadece 10 TL
OdEpqZ.jpg

40-42beden bayanlar için çok uygun şık ve kaliteli bir ürün hiç giyilmedi 8 tl
b4yd4d.jpg

LoQW2j.jpg

5-6 yaş için kışlık KETEN VE LASTİKLİ ESNEYEBİLEN RAHAT tayt 5 tl

zEn7RD.jpg

2-3 yaş için 3 tl

burdan daha değişik parçalarla devam edelim:
ürünlerin çoğu ALmanya ürünüdür kalitelidir.

Loyz0Z.jpg

yenidir hiç giyilmedi 3-9 ay için uygundur içi pamukludur 25 tl wenice marka

m83yg0.jpg

her biri 1 tl

8EMvL7.jpg

wenice marka 3 -6 ay 4 tl

ozjW9Q.jpg

7 tl 9-12 ay

Vy0nvP.jpg

5 tl

9pQ1Z8.jpg

takım değildi ben takım ayarladım alt kanz ürünü üst lcw 3-9 aya kadardır 20 tl

NbpBXg.jpg

seçin beğenin hemen hemen hepsi markadır 3-12 aya kaadar bulunur tanesi 3.5 tl

fiyatlar düştü arkadaşlar ihtiyacı olana verdiği fiyatla anlaşabiliriz tekliflerinizi bekliyorum.

Mlv4MQ.jpg
b4GRdV.jpg
8EdoRV.jpg
66XGVN.jpg
Mlv4G6.jpg
gLWRGQ.jpg
EERM0D.jpg
gLWRDQ.jpg
jYWyaj.jpg
Lonb6z.jpg
LonbXb.jpg
1ngJ0Y.jpg
ozkOpQ.jpg
ve devam ediyoruz tekliflerinizi bekliyorum indirim isteyenler buyursunlar

canım yanlış anlama ama satışa koydugun mama önlüğü hep yemek lekesi kim alırki onu bide üstüne kargo parası verip ayrıca o yandan bagcıklı şapkaları kullanan var mıdır ki
asıl siz yanlış anlamayın ben kimseye silah zoruyla alın demiyorum üstelik lekesizdir demiyorum ama çoğu da kullanılmamış birçok da ürünü ucuza ekliyorum ona bile yaranamıyorum hatta olur ki bir ihtiyaç sahibi çıkar bedavaya bile verebilirim diyorum bunda var mı yanlış anlaşılacak bir şey anlamıyorum ama demek ki kazık yiye yiye gerçek iyi niyet sahibini bile tanıyamaz hale gelmişiz çok yazık.kazık atanlara yazıklar olsun sizin suçunuz değil.

arkadaşlar siz fiyatı özelden iletin ben göndereyim her zaman ptt ile gönderiyorum .

Canim konunu bastan sona kadar okudum hicbir yerinde ücretsiz verebilirim diye birsey yazmamissin bu bir.ayrica bir yerde de demissinki cogu almanya ürünüdur(almanya ürünü olunca ne oluyorsa onu da anlamadim) fakat ürünlere bakiyorum wenice lcw ya da pazarda satilan normal ürunler asla kimse kücumsedigimi zannetmesin kesinlikle degil.sadece kızdigim yaniltici ifadeler kullanilmasi.ayrica burda cok güzel ürunleri cok uygun fiata satan bircok arkadas var yani tek siz iyi niyetlisiniz herkes kotu öyle degil iste

Vy3zkj.jpg

bebetto markalıdır 3-6 ay içindir

oz6NbX.jpg

wenice ürünüdür 3-6 aylık erkek bebekler içindir

B9ybjp.jpg

bebetto ürünüdür 3-9 aya kadar kız erkek giydirebilirsiniz

b
oz6NMb.jpg

3-6 aya kadar giydirebileceğiniz bir lcw ürünüdür

kYX8zA.jpg

lcw nin 3-9 aya kadar giydirebileceğiniz ürünlerinden kadifedir bir tek boyun etiketi kesildi

8ENLWd.jpg

lcw nin 3-9 aya kadar giydirebileceğiniz kışlık ürünlerinden içi pamukludur

ynzppM.jpg

disneyin lisanslı ürünlerinden 3-12 ay arası kullanılabilir temizdir lekesi yok

lzbN3Q.jpg

3-9 ay içindir Almanya ürünüdür

8ENLdW.jpg
XYE3d5.jpg
m8JN5R.jpg

bir iki yerde görünmeyecek kadar lekesi var 68 cm kız bebeklerimiz için uygundur Almanya ürünüdür

rdJyqz.jpg
2QEo2j.jpg
Vy3z2q.jpg
JEOW0j.jpg

80-86 cm 2-3 yaş kızlarımız için lcw

Canim konunu bastan sona kadar okudum hicbir yerinde ücretsiz verebilirim diye birsey yazmamissin bu bir.ayrica bir yerde de demissinki cogu almanya ürünüdur(almanya ürünü olunca ne oluyorsa onu da anlamadim) fakat ürünlere bakiyorum wenice lcw ya da pazarda satilan normal ürunler asla kimse kücumsedigimi zannetmesin kesinlikle degil.sadece kızdigim yaniltici ifadeler kullanilmasi.ayrica burda cok güzel ürunleri cok uygun fiata satan bircok arkadas var yani tek siz iyi niyetlisiniz herkes kotu öyle degil iste

konuyu nereden anlamak isterseniz buyrun anlayın ben birçok kez başka konularda yazmışımdır o dediğiniz bedava yani benim anladığım kelimesiyle hayır işini birçok arkadaşa da işiniz görülsün yeter ki dediğimi konulardan takip ederseniz bulursunuz neyse fazla zaman kaybetmek niyetinde değilim size hayırlı akşamlar bir şeye ihtiyacınız varsa buyrun göndereyim hayır amacıyla yani sizin dilinizle bedavaya.kargosu da ağır olmaz en fazla 10 tl ödersiniz korkmayın aman ben insan yemem.

Siz saka misiniz ya. Evet isiniz görülsun diye cok yerde yazmissiniz ama parasiyla yani uyguna veririm isiniz gorylsun demissiniz. Valla hayir islemek istiyorsaniz burada satmayin verin cevrenizde birilerine.emin olun o ürunlerinize hic ihtiyacim yok.zira ben ürün biraz eski gibiyse degil satmak birisine bile utanip veremiyorum cöpün yanina burakiyorumda ordan biri alir diye.

kardeşim size dil yoracağıma yapmam gerekeni yaparım daha iyi .sevgili kardeşlerim ihtiyacı olan bana özelden ulaşabilir en baştan da dedim şimdi de diyorum her türlü teklife açığım hayırlı geceler.

Siz saka misiniz ya. Evet isiniz görülsun diye cok yerde yazmissiniz ama parasiyla yani uyguna veririm isiniz gorylsun demissiniz. Valla hayir islemek istiyorsaniz burada satmayin verin cevrenizde birilerine.emin olun o ürunlerinize hic ihtiyacim yok.zira ben ürün biraz eski gibiyse degil satmak birisine bile utanip veremiyorum cöpün yanina burakiyorumda ordan biri alir diye.
Bende soktayim göz gore gore lekeli ürünleri nasil satiyosunuz satmaya calisiyonuz anlamis değilim yemezler :)

Son kez sunu da yazayim o lekeli önlügü satiyorsaniz ücretsiz vereceginiz ürünü düsünemiyorum bile.basit bir elestiri yaptim konuyu nerelere getirdiniz

size bir şey demek istemiyorum nerenizden anlarsanız anlayın yokluk çekmeyen ne leke bilir ne marka değeri bilir dolayısıyla belki bir zamanlar benim de çok şükür olduğum gibi ihtiyaç sahibi bir aç vardır diye umuyordum ama görüyorum ki iki kişi tok ya size alın diyen oldu mu zorla? ben bütün bebeğimin elbiselerini lekeli kullandım durumum yoktu almaya ama çok şükür bugün var ne oldu bebeğim öldü mü lekeden ?asla , ne var bunda ama doğru görmek isteyene istersen dünyayı beyaza boya yine burnunun üzerinde kara leke var demekten utanmaz.sizi Allaha havale ediyorum ben zorla lekeli ürün satmıyorum kimseye lütfen terbiyenizi takının yoksa siteye bildirmek zorunda kalacağım benim ürünlerim ortada ne kimseyi kandırırım ne de zorla satarım isteyen alır isteyen almaz bunda var mı bir sorun ?şimdi konumdan lütfen çıkın burası polemik yeri değil hayırlı akşamlar güzel insanlar.

02RqXY.jpg
Z1XD63.jpg
DkYM13.jpg

pYbgMa.jpg

bayanlar set şeklinde satalım biraz da, kargo bendendir lütfen fiyat için özelden bana ulaşınız
ürünler yeniye yakındır sadece beyaz lcw penyede omuz kısmında leke var
wenice,lcw ve yurtdışı ürünleri karışıktır 0 ay-1.5 yaş aralığında tüm ölçüler var

Back