- 28 Ocak 2011
- 619
- 114
- 133
- Konu Sahibi kucukyurek

FİYATLARı teklif olarak sizden bekliyorum
SORULARINIZI BEKLİYORM.
kargolar alıcıya aittir fiyatlar çok düşük olduğundan kargoyu karşılayamam.teşekkürler.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl siz yanlış anlamayın ben kimseye silah zoruyla alın demiyorum üstelik lekesizdir demiyorum ama çoğu da kullanılmamış birçok da ürünü ucuza ekliyorum ona bile yaranamıyorum hatta olur ki bir ihtiyaç sahibi çıkar bedavaya bile verebilirim diyorum bunda var mı yanlış anlaşılacak bir şey anlamıyorum ama demek ki kazık yiye yiye gerçek iyi niyet sahibini bile tanıyamaz hale gelmişiz çok yazık.kazık atanlara yazıklar olsun sizin suçunuz değil.canım yanlış anlama ama satışa koydugun mama önlüğü hep yemek lekesi kim alırki onu bide üstüne kargo parası verip ayrıca o yandan bagcıklı şapkaları kullanan var mıdır ki
Canim konunu bastan sona kadar okudum hicbir yerinde ücretsiz verebilirim diye birsey yazmamissin bu bir.ayrica bir yerde de demissinki cogu almanya ürünüdur(almanya ürünü olunca ne oluyorsa onu da anlamadim) fakat ürünlere bakiyorum wenice lcw ya da pazarda satilan normal ürunler asla kimse kücumsedigimi zannetmesin kesinlikle degil.sadece kızdigim yaniltici ifadeler kullanilmasi.ayrica burda cok güzel ürunleri cok uygun fiata satan bircok arkadas var yani tek siz iyi niyetlisiniz herkes kotu öyle degil iste
Bende soktayim göz gore gore lekeli ürünleri nasil satiyosunuz satmaya calisiyonuz anlamis değilim yemezler :)Siz saka misiniz ya. Evet isiniz görülsun diye cok yerde yazmissiniz ama parasiyla yani uyguna veririm isiniz gorylsun demissiniz. Valla hayir islemek istiyorsaniz burada satmayin verin cevrenizde birilerine.emin olun o ürunlerinize hic ihtiyacim yok.zira ben ürün biraz eski gibiyse degil satmak birisine bile utanip veremiyorum cöpün yanina burakiyorumda ordan biri alir diye.