- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
cnm lacivert tulum kaç ay bir de4.sayfada erkek kıyafetlerii toplu ne kadar olur oğlum 9 aylıkastronat tulumlar 10 tl kışlık erkek bebek swetleri 3 tl pantolonlar 4 tl bi kaç kıyafeti yüklemedi nedense hediyelerimde olacak
cnm lacivert tulum kaç ay bir de4.sayfada erkek kıyafetlerii toplu ne kadar olur oğlum 9 aylık
kilosu 8.5 , 70cm boy . fiyatlarıyla gönderirmisincnm oglunun boy kılo ne kdar lacıvert tulum bır olur bence olceyım elımde pantolonda var bı kac kıyafet daha var ıstersen mail atayım burda yukleyemedım bazılarını
Cnm başlığına kız kıyafetkeri de eklendi 5.sayfa da yazarsan dahaiyi olur yarın paranı oğlum postane hesabından göndercek hoşçakal2-3 yaş kız kıyafetlerımız pantolonlar 5 tl uzun kollumuz 3 tl tayt 2 tl çorap 1 tl elbıse 8 tl
fotoğraflar görüntülenmiyor2-3 yaş kız kıyafetlerımız pantolonlar 5 tl uzun kollumuz 3 tl tayt 2 tl çorap 1 tl elbıse 8 tl
mailine atayımmı cnm bende anlamadım neden böyle yaptı bi kaç şey daha çıktı ekleyeceğim kızın kreşe gidiyorsa pantolon lazım oluyor haliylefotoğraflar görüntülenmiyor
YOKMU İLGİLENEN RESİMLER GÖRÜNTÜLENMİYOR GALİBA PANTOLONLAR 4 TL OLDU Bİ KAÇ KIYAFET DAHA VARMIŞ BURAYA EKLEYEMEDİM KIZIM KREŞE GİDERKEN ÇOK İŞİME YARADILAR2-3 yaş kız kıyafetlerımız pantolonlar 5 tl uzun kollumuz 3 tl tayt 2 tl çorap 1 tl elbıse 8 tl
Nerde oturuyorsun canımguncel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?