- 13 Kasım 2008
- 992
- 419
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
BİR KAÇ KIYAFET DAHA VAR EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA BECEREMEDİM YARIN ONLARIDA EKLERİM CNM BUNLARI AYIRIYORUMBenim kızım 16 aylık tişört ve pantolonlari almak istiyorum ama elinizde başka kıyafetlerde varmı özellikle eşofman ceket vs
şimdi ayırma canım diğerlerinde göreyim öyle toplu almak istiyorumBİR KAÇ KIYAFET DAHA VAR EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA BECEREMEDİM YARIN ONLARIDA EKLERİM CNM BUNLARI AYIRIYORUM
tamam cnm isteyen olursa eklerim demiştim ekliycem akşamaBesigi de ekler misiniz
canım bir uzunkollu ekledim ve birtane de polar lcw kapşonlu vr eklemedi onu ama oda güzel almak istiyormusun cvp yazarmısın poları mailine atarım zaten oda 5 tl başka bir arkadaşta cvp bekliyor o yüzden sordumşimdi ayırma canım diğerlerinde göreyim öyle toplu almak istiyorum
Evet canim kadife pantolonu,tişörtler, ve o polar istiyorum nerdesin senmutluson .!.:canım bir uzunkollu ekledim ve birtane de polar lcw kapşonlu vr eklemedi onu ama oda güzel almak istiyormusun cvp yazarmısın poları mailine atarım zaten oda 5 tl başka bir arkadaşta cvp bekliyor o yüzden sordum
BİRDE BUNLAR VAR ARKADAŞIM BUNLARDA GÜZEL EKLEYİMMİlc marka tayt ve pantolonomuz belden ayarlıdır pantolon 5 tl tayt 3 tl
LACİVERT BELDEN AYARLI VE TAYT DA VAR BUNLARIDA EKLEYİMMİEvet canim kadife pantolonu,tişörtler, ve o polar istiyorum nerdesin sen
Lacivert dediğin kot pantolonu mu diyorsun kot istemiyorum tayti ekleyebilirsinLACİVERT BELDEN AYARLI VE TAYT DA VAR BUNLARIDA EKLEYİMMİ
tamam cnm taytı eklersek 15 tutuyorLacivert dediğin kot pantolonu mu diyorsun kot istemiyorum tayti ekleyebilirsin
Halka Bizde de var Sağol canim şimdi tam olarak kadife pantolon, 3 tane tişört, polar kapşonlu ve Tayt degilmioyuncak sormuştun eğitici halkalar var elimde benimki ilgilenmedi hiç onuda istermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?