İki defa 8 haftalık bebeklerimin kalbi durdu, doktor dedi korkma zehirlemez on haftadan önce diye.İlk defa duydum bilmiyordum,inşallah öyle olur.
Tamam çıkmayın. Bizim bileceğimiz bir şey değil ne yaşayacağınız.Yaşadığım yerdeki acile gidemem herkes tanıyor oradaki hemşireler bile arkadaşım tanıdık gittiğimiz hastane 2,saat uzaklıkta ve evde akrabalarda var çıkamıyorum anlamıyorsunuz çıkacak durumda olsam beden şimdi sizden bilgi almaya calısayim ?
Carsamba günü gEvet bilgimiz yok dediğim gibi ciddiyetin farkında değiliz
Çok teşekkür ederim size inşallah bir şey olmaz tek istediğim bu siz çok haklısınız normal şartlarda bende hemen giderdim ama durumum şuanki şartlarim onu göstermiyor malesef gittiğimde yazacagim buraya tekrar hoşçakalınSon olarak bir şey yazıp konuyu terkedecegim çünkü yardımım dokunacak bir şey yok.
8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Doktor bir hafta daha bekleyelim bir hafta sonra kalp atışını hala alamazsak kürtaj yapalım dedi. Sonra korkma on haftaliktan küçük gebeliklerde zehirlenme yaşanmaz en fazla kendiliğinden düşük başlar, kanaman olursa mutlaka hemen acile gel dedi. Yani kanama olunca hastaneye gitmek elzem bir durum. Hem de hemen gitmek. Bu kadar.
Geçmiş olsun,İki defa 8 haftalık bebeklerimin kalbi durdu, doktor dedi korkma zehirlemez on haftadan önce diye.
Belki siz kiziyorsunuz ama sonuçta sizi tanımayan o kadar insan sizi hastaneye gidin diye yönlendirmeye çalışıyor tabii ki de sizin ve bebeginiz icin....Ben korkunuzu anlıyorum,ne yazık ki bu saçma düzen,toplum baskısı, kadınları boyle korkuya iterek kuytu köşede acı çekmesine neden oluyor.Ama biz de biraz bilinçli olarak bazı sonuçların cesaretini göstermemiz lazım....Evet size de kızıyorum belki ama umarım sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz her şeyi ve umarım bebeğiniz de zarar görmemiş olur bu durumdan.Diyecek başka birseyim.yok.Allah yardımcın olsun.Evet bilgimiz yok dediğim gibi ciddiyetin farkında değiliz
Evet haklısınız çok teşekkür ederim size en erken salı günü gideceğim konuştum bakalım ultrAsonda gözükecek mi kanama sebebi ne öğrenicez yazarim buraya da ama net aldırmayi düşünüyorum malesef yapcak bişey yokBelki siz kiziyorsunuz ama sonuçta sizi tanımayan o kadar insan sizi hastaneye gidin diye yönlendirmeye çalışıyor tabii ki de sizin ve bebeginiz icin....Ben korkunuzu anlıyorum,ne yazık ki bu saçma düzen,toplum baskısı, kadınları boyle korkuya iterek kuytu köşede acı çekmesine neden oluyor.Ama biz de biraz bilinçli olarak bazı sonuçların cesaretini göstermemiz lazım....Evet size de kızıyorum belki ama umarım sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz her şeyi ve umarım bebeğiniz de zarar görmemiş olur bu durumdan.Diyecek başka birseyim.yok.Allah yardımcın olsun.
Herşeyi biliyorsunuz ama eczane yolunu bilmiyorsunuz yani… O bebeğin günahı mı desem, sizin çektiğiniz stres mi desem… Bütün bunlara değer mi? Evlilikten önce yaşanması gereken herşeyi yaşarsanız karşı taraf tabiki size canın ne isterse onu yapalım der. Normal biri aldır istersen demez. Size küçük bir tavsiye.Evet bilgimiz yok dediğim gibi ciddiyetin farkında değiliz
Düşürmek için çabaladı mı diye düşünmedim değil.Herşeyi biliyorsunuz ama eczane yolunu bilmiyorsunuz yani… O bebeğin günahı mı desem, sizin çektiğiniz stres mi desem… Bütün bunlara değer mi? Evlilikten önce yaşanması gereken herşeyi yaşarsanız karşı taraf tabiki size canın ne isterse onu yapalım der. Normal biri aldır istersen demez. Size küçük bir tavsiye.
Belki siz kiziyorsunuz ama sonuçta sizi tanımayan o kadar insan sizi hastaneye gidin diye yönlendirmeye çalışıyor tabii ki de sizin ve bebeginiz icin....Ben korkunuzu anlıyorum,ne yazık ki bu saçma düzen,toplum baskısı, kadınları boyle korkuya iterek kuytu köşede acı çekmesine neden oluyor.Ama biz de biraz bilinçli olarak bazı sonuçların cesaretini göstermemiz lazım....Evet size de kızıyorum belki ama umarım sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz her şeyi ve umarım bebeğiniz de zarar görmemiş olur bu durumdan.Diyecek başka birseyim.yok.Allah yardımcın olsun.
Kadin istemiyor zaten bebegi cok normal degil mi boyle dusunmenizDüşürmek için çabaladı mı diye düşünmedim değil.
Israrla zehirlenme olasılığını düşünen ve bu tehlikeden korkan insan ne yapar ne eder doktora giderdi diye düşünüyorum. Allah akıl fikir merhamet versin ne diyim.Kadin istemiyor zaten bebegi cok normal degil mi boyle dusunmeniz
Gercekten öyle cok haklısınız helede insan gebeyse kendini bile degil once bebeğini dusunur acaba bebegime bisey olur mu diye ama annelik ic gudusu olusmamis bir cani ne yazikkiIsrarla zehirlenme olasılığını düşünen ve bu tehlikeden korkan insan ne yapar ne eder doktora giderdi diye düşünüyorum. Allah akıl fikir merhamet versin ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?