• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2-3 haftalık hamileyim. Ultrasonda gözükmedi

smile0101

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
135
6
13
34
kızlarr 2 3 haftalık hamileyim. Ultrasonda gözükmedi doktor gebelik var dedi ama bugun lekelenmem oldu ve karnım ağrıyor adet olcak mış gibi son adetim 35 gün önce oldu düşük vs gibi şeyler olabilir mi acaba

Yaşadığım yerdeki acile gidemem herkes tanıyor oradaki hemşireler bile arkadaşım tanıdık gittiğimiz hastane 2,saat uzaklıkta ve evde akrabalarda var çıkamıyorum anlamıyorsunuz çıkacak durumda olsam beden şimdi sizden bilgi almaya calısayim ?
Tamam çıkmayın. Bizim bileceğimiz bir şey değil ne yaşayacağınız.

Son olarak bir şey yazıp konuyu terkedecegim çünkü yardımım dokunacak bir şey yok.
8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Doktor bir hafta daha bekleyelim bir hafta sonra kalp atışını hala alamazsak kürtaj yapalım dedi. Sonra korkma on haftaliktan küçük gebeliklerde zehirlenme yaşanmaz en fazla kendiliğinden düşük başlar, kanaman olursa mutlaka hemen acile gel dedi. Yani kanama olunca hastaneye gitmek elzem bir durum. Hem de hemen gitmek. Bu kadar.

Evet bilgimiz yok dediğim gibi ciddiyetin farkında değiliz
Carsamba günü g
Son olarak bir şey yazıp konuyu terkedecegim çünkü yardımım dokunacak bir şey yok.
8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Doktor bir hafta daha bekleyelim bir hafta sonra kalp atışını hala alamazsak kürtaj yapalım dedi. Sonra korkma on haftaliktan küçük gebeliklerde zehirlenme yaşanmaz en fazla kendiliğinden düşük başlar, kanaman olursa mutlaka hemen acile gel dedi. Yani kanama olunca hastaneye gitmek elzem bir durum. Hem de hemen gitmek. Bu kadar.
Çok teşekkür ederim size inşallah bir şey olmaz tek istediğim bu siz çok haklısınız normal şartlarda bende hemen giderdim ama durumum şuanki şartlarim onu göstermiyor malesef gittiğimde yazacagim buraya tekrar hoşçakalın 😩❤️

Belki siz kiziyorsunuz ama sonuçta sizi tanımayan o kadar insan sizi hastaneye gidin diye yönlendirmeye çalışıyor tabii ki de sizin ve bebeginiz icin....Ben korkunuzu anlıyorum,ne yazık ki bu saçma düzen,toplum baskısı, kadınları boyle korkuya iterek kuytu köşede acı çekmesine neden oluyor.Ama biz de biraz bilinçli olarak bazı sonuçların cesaretini göstermemiz lazım....Evet size de kızıyorum belki ama umarım sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz her şeyi ve umarım bebeğiniz de zarar görmemiş olur bu durumdan.Diyecek başka birseyim.yok.Allah yardımcın olsun.

Belki siz kiziyorsunuz ama sonuçta sizi tanımayan o kadar insan sizi hastaneye gidin diye yönlendirmeye çalışıyor tabii ki de sizin ve bebeginiz icin....Ben korkunuzu anlıyorum,ne yazık ki bu saçma düzen,toplum baskısı, kadınları boyle korkuya iterek kuytu köşede acı çekmesine neden oluyor.Ama biz de biraz bilinçli olarak bazı sonuçların cesaretini göstermemiz lazım....Evet size de kızıyorum belki ama umarım sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz her şeyi ve umarım bebeğiniz de zarar görmemiş olur bu durumdan.Diyecek başka birseyim.yok.Allah yardımcın olsun.
Evet haklısınız çok teşekkür ederim size en erken salı günü gideceğim konuştum bakalım ultrAsonda gözükecek mi kanama sebebi ne öğrenicez yazarim buraya da ama net aldırmayi düşünüyorum malesef yapcak bişey yok

Herşeyi biliyorsunuz ama eczane yolunu bilmiyorsunuz yani… O bebeğin günahı mı desem, sizin çektiğiniz stres mi desem… Bütün bunlara değer mi? Evlilikten önce yaşanması gereken herşeyi yaşarsanız karşı taraf tabiki size canın ne isterse onu yapalım der. Normal biri aldır istersen demez. Size küçük bir tavsiye.

Herşeyi biliyorsunuz ama eczane yolunu bilmiyorsunuz yani… O bebeğin günahı mı desem, sizin çektiğiniz stres mi desem… Bütün bunlara değer mi? Evlilikten önce yaşanması gereken herşeyi yaşarsanız karşı taraf tabiki size canın ne isterse onu yapalım der. Normal biri aldır istersen demez. Size küçük bir tavsiye.
Düşürmek için çabaladı mı diye düşünmedim değil.

Kadinin amaci zaten bebeği yok etmek...ne guzel yazmissiniz umarım bebeginiz zarar görmemiştir diye ama amaci zaten onu katletmek o yüzden herkes anne olmamali diye düşünüyorum rabbim evlat hasretiyse yananlara versin boyle cahillikler yapıpta gunahsiz bebekleri katletmek isteyenlere değil

Israrla zehirlenme olasılığını düşünen ve bu tehlikeden korkan insan ne yapar ne eder doktora giderdi diye düşünüyorum. Allah akıl fikir merhamet versin ne diyim.
Gercekten öyle cok haklısınız helede insan gebeyse kendini bile degil once bebeğini dusunur acaba bebegime bisey olur mu diye ama annelik ic gudusu olusmamis bir cani ne yazikki

Back