Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2-3 haftalık hamileyim. Ultrasonda gözükmedi
- Konu Sahibi smile0101
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kizlar !!!!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Kanama olur, sancı olur çok, düşükse mutlaka doktora gitmeniz gerekiyor. Tam olarak düşmezse küretaj yapıyorlar çünkü. Bir ultrasona girmeniz gerekiyor. Nisanliniz yokken hastaneye gidemiyor musunuz? Acile gideceksiniz zaten sizi kadın doğum doktoruna yonlendirecekler.35 gün oldu gecikti yani düşük te çok kan gelir mi acaba evdekiler anlar mi
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Doktora nereye gidiyorsanız acile de oraya gidin. Özel muayenehane ise arayın doktoru bilgilendirin sizi yönlendirir, özel hastane ise onların da acilleri var zaten. Siz nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım.Acile gidemem öğrenilir burda bu konularda bilgimiz asla yok şaka geliyor ona galiba gidince ogrenicez artık 3 gün oldu daha nasıl oluyor ki karın agrım hep var ama masıl bir zarar
- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Hamile olduğunu doktor yoluyla nasıl öğrendin kimse duydu mu yarın öbür gün düşük değilse karnın büyüyecek ne dicen.. Ara nisanlini hemen atlasin gelsin gelemiyor mu çocuğu aldır ya da düşükse kürtajın ol,yüzüne bile bakma artik..Sana şöyle soyleyeyim Allah korusun tabii ama seni bile zehirleyebilir müdahale.edilmezse ve bir çok zararı var..Bir de yaşın küçük mü koluna çantanı takip acile gitmek de ne var hasta gizliliği diye de bir şey var doktoruna anlat durumu yardımcı olur elbetAcile gidemem öğrenilir burda bu konularda bilgimiz asla yok şaka geliyor ona galiba gidince ogrenicez artık 3 gün oldu daha nasıl oluyor ki karın agrım hep var ama masıl bir zarar
Rahat değilim ama ailemle yaşıyorum bu durumda napabilirim randevu gününü bekliyorum sadece az kaldi zatrn diye bekliyorum dediğim gibi hiç bir bilgimiz yok bu konular hakkındaDoktora nereye gidiyorsanız acile de oraya gidin. Özel muayenehane ise arayın doktoru bilgilendirin sizi yönlendirir, özel hastane ise onların da acilleri var zaten. Siz nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım.
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
On haftaliktan küçük gebeliklerde zehirlenme yaşanmaz.Sana şöyle soyleyeyim Allah korusun tabii ama seni bile zehirleyebilir müdahale.edilmezse
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Bilgi edinince de ne yapabilirim, yapamam diyorsunuz zaten. Oturup bekleyin o zaman randevunuzu. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.Rahat değilim ama ailemle yaşıyorum bu durumda napabilirim randevu gününü bekliyorum sadece az kaldi zatrn diye bekliyorum dediğim gibi hiç bir bilgimiz yok bu konular hakkında
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Rahat değilim ama ailemle yaşıyorum bu durumda napabilirim randevu gününü bekliyorum sadece az kaldi zatrn diye bekliyorum dediğim gibi hiç bir bilgimiz yok bu konular hakkında
Randevu günü dediğin perşembe. Daha 5 gün var. Bu süreçte ciddi bir sorun yaşarsan ailen zaten öğrenecek
Ya gelir ama bi iş için gitti suan para da ayarlamak icin zaten randevu günümde burda olacak merak etmeyin arkamda durmayan adamla benim zaten işim olmaz o doğur korkuyorsan da ailenden başka yerde yine büyütürğz diyo aile hekimine bildirim gitmiş ama yasal olarak söyleyemez diyor doktor yok ben gittiğim gibi bakıcak ultrason da görürse kürtaj olcam yapcak bisey yok artık psikolojim aşırı bozuldu yaşım 24Hamile olduğunu doktor yoluyla nasıl öğrendin kimse duydu mu yarın öbür gün düşük değilse karnın büyüyecek ne dicen.. Ara nisanlini hemen atlasin gelsin gelemiyor mu çocuğu aldır ya da düşükse kürtajın ol,yüzüne bile bakma artik..Sana şöyle soyleyeyim Allah korusun tabii ama seni bile zehirleyebilir müdahale.edilmezse ve bir çok zararı var..Bir de yaşın küçük mü koluna çantanı takip acile gitmek de ne var hasta gizliliği diye de bir şey var doktoruna anlat durumu yardımcı olur elbet
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Aile hekimi söyleyemez ama acil doktoru söyler mi diyorsunuz? 24 yaşındaki kadının ana babasını mı arıyorlar sanıyorsunuz?Ya gelir ama bi iş için gitti suan para da ayarlamak icin zaten randevu günümde burda olacak merak etmeyin arkamda durmayan adamla benim zaten işim olmaz o doğur korkuyorsan da ailenden başka yerde yine büyütürğz diyo aile hekimine bildirim gitmiş ama yasal olarak söyleyemez diyor doktor yok ben gittiğim gibi bakıcak ultrason da görürse kürtaj olcam yapcak bisey yok artık psikolojim aşırı bozuldu yaşım 24
Nasıl bir zehirlenme ya bi bilgim yok suanda da gidemediğim için burdan sizlere soruyorum zsten Allah askına bu uygulama neden var yoksa((Randevu günü dediğin perşembe. Daha 5 gün var. Bu süreçte ciddi bir sorun yaşarsan ailen zaten öğrenecek
- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
İlk defa duydum bilmiyordum,inşallah öyle olur.On haftaliktan küçük gebeliklerde zehirlenme yaşanmaz.
Yaşadığım yerdeki acile gidemem herkes tanıyor oradaki hemşireler bile arkadaşım tanıdık gittiğimiz hastane 2,saat uzaklıkta ve evde akrabalarda var çıkamıyorum anlamıyorsunuz çıkacak durumda olsam beden şimdi sizden bilgi almaya calısayim ?Aile hekimi söyleyemez ama acil doktoru söyler mi diyorsunuz? 24 yaşındaki kadının ana babasını mı arıyorlar sanıyorsunuz?
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Nasıl bir zehirlenme ya bi bilgim yok suanda da gidemediğim için burdan sizlere soruyorum zsten Allah askına bu uygulama neden var yoksa((
Yani zehirlenmenin nesinin tarif edilmesini bekliyorsun bilmiyorum.
Eğer düşük yaşıyorsan ani aşırı kanama sebebiyle anemi benzeri bayılma, içeride parça kalması durumunda müdahale edilmese ilerisi için tüplerde tıkanıklığa sebep olma gibi durumlar var.
Hadi nişanlınız gelemiyor gündüz sizinle doktora gelebilecek bir arkadaşınız da mı yok? Kimse yoksa bile bir arkadaşıma gidiyorum diye çıkın evden gidin muayene olun, bu kadar zor değil
Ya korkuyorum gitmek istemiyorum yalnız Nisanlim olmadan kötü hissediyorum kimseyle paylaşmadım bu durumu randevu günümde burda olacak zaten inşalah o zamana kadar birşey olmaz siz bana baya sinir oldunuzYani zehirlenmenin nesinin tarif edilmesini bekliyorsun bilmiyorum.
Eğer düşük yaşıyorsan ani aşırı kanama sebebiyle anemi benzeri bayılma, içeride parça kalması durumunda müdahale edilmese ilerisi için tüplerde tıkanıklığa sebep olma gibi durumlar var.
Hadi nişanlınız gelemiyor gündüz sizinle doktora gelebilecek bir arkadaşınız da mı yok? Kimse yoksa bile bir arkadaşıma gidiyorum diye çıkın evden gidin muayene olun, bu kadar zor değil
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Ya korkuyorum gitmek istemiyorum yalnız Nisanlim olmadan kötü hissediyorum kimseyle paylaşmadım bu durumu randevu günümde burda olacak zaten inşalah o zamana kadar birşey olmaz siz bana baya sinir oldunuz
Hayat sizin hayatınız, beden sizin bedeniniz. Ama kusura bakmayın bir insanın özellikle de bir kadının kendini bu kadar değersiz görmesi, canını önemsememesi, çözüm üretmek yerine beklemeyi tercih etmesi benim kabullenebileceğim bir durum değil.
Haklısınız beklemekten başka çözüm üretemem şuanda 3 gün kaldı inş birşey olmaz diye umuyorum tşk ederim yinede değersiz görmem asla kendimi ama bu durum beni psikolojik olarak çok yıprattiHayat sizin hayatınız, beden sizin bedeniniz. Ama kusura bakmayın bir insanın özellikle de bir kadının kendini bu kadar değersiz görmesi, canını önemsememesi, çözüm üretmek yerine beklemeyi tercih etmesi benim kabullenebileceğim bir durum değil.
- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Randevu gününüz ne zaman? Bir de nisanliniza da şaşıyorum ne olursa olsun atlayıp gelip sizi götürmesi lazımdı madem bu kadar kanama olması normal değil siz durumun ciddiyetinde değilsiniz herhalde.Bir de çok dağ başı bir köyde mi yaşıyorsunuz da hastane 2 saat olsun yani bilmedigim için soruyorum gerçekten ben dağ başında okudum oraya bile 40 dk mesafede maksimum 2,3 tane hastane vardı.Nisanliginizin rahatlığı ,sizin korkunuz size ve bebeğe daha ciddi sorunlar verebilir.Belki düşük değildir ama belki bebeği zora sokan bir durum vardır nasıl rahat olabiliyorsunuzYa korkuyorum gitmek istemiyorum yalnız Nisanlim olmadan kötü hissediyorum kimseyle paylaşmadım bu durumu randevu günümde burda olacak zaten inşalah o zamana kadar birşey olmaz siz bana baya sinir oldunuz
- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Kesinlikle harika bir yorumHayat sizin hayatınız, beden sizin bedeniniz. Ama kusura bakmayın bir insanın özellikle de bir kadının kendini bu kadar değersiz görmesi, canını önemsememesi, çözüm üretmek yerine beklemeyi tercih etmesi benim kabullenebileceğim bir durum değil.
- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Keşke bu kadar bilinçsiz şekilde ve kendinize guvenemediginiz durumlarda ki böyle ciddi bir durumda bir kaç kere daha düşünseniz böyle bir adım atarken..Çocuk oyuncağı değil ya sonuctaHaklısınız beklemekten başka çözüm üretemem şuanda 3 gün kaldı inş birşey olmaz diye umuyorum tşk ederim yinede değersiz görmem asla kendimi ama bu durum beni psikolojik olarak çok yıpratti
Evet bilgimiz yok dediğim gibi ciddiyetin farkında değilizRandevu gününüz ne zaman? Bir de nisanliniza da şaşıyorum ne olursa olsun atlayıp gelip sizi götürmesi lazımdı madem bu kadar kanama olması normal değil siz durumun ciddiyetinde değilsiniz herhalde.Bir de çok dağ başı bir köyde mi yaşıyorsunuz da hastane 2 saat olsun yani bilmedigim için soruyorum gerçekten ben dağ başında okudum oraya bile 40 dk mesafede maksimum 2,3 tane hastane vardı.Nisanliginizin rahatlığı ,sizin korkunuz size ve bebeğe daha ciddi sorunlar verebilir.Belki düşük değildir ama belki bebeği zora sokan bir durum vardır nasıl rahat olabiliyorsunuz