• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2- 2,5 ayda 24 kilo

ya sorma gunde 2 saat bazen daha fazla yurudum ama hıc daha az olmadı bu..

herseyden yedım bu kadar :) bıtkı cayı vs ıctım ama tavsıye etmem bırakınca acayıp denge bozuyo verırsın yavas olsun guc olsun ama kalıcı olsun korkma verırsın.. sorması ayıp kac kıloydun

73,5 oluverdim:dance:

kaydirigubbakcemile2olsun kız zayıflayıverirsin sende bu azim varkengamyoncuiremsu

73,5 oluverdim:dance:

kaydirigubbakcemile2olsun kız zayıflayıverirsin sende bu azim varkengamyoncuiremsu

puhahahah oda kılomu bee sen benım kılo vermeden oncekı kılomu bılseydın :1shok: boyle olurdun.. (ay acayıp bı cunle oldu ama neysesengözlerimebaksanab)

puhahahah oda kılomu bee sen benım kılo vermeden oncekı kılomu bılseydın :1shok: boyle olurdun.. (ay acayıp bı cunle oldu ama neysesengözlerimebaksanab)

:1shok:kıs bu kilo diil mi kıs :1shok:şok oldum kaçtın kıs ne kadardı kilon:1shok:

aşk olsunn kıslarr
ayda 10 kilo haftada 5 kilo verdirenlere inanıyonuzda buna nie inanmıyonuzz
ne kadar çok ön yargılısınızz ben birkaç yerde rastladımm paylaşmak istedimm sadecee
yapmak size kalmış bana kalmışş
niee bu tür şeylerr söylüyosunuz annamadımm ilk sayfada cesaretlendiren deell hemen caydırann msjlarr varr
nie bu kadarr karamsarsınızz annamadımm

cnm soz konusu saglık boyle ucuz oyunlara gelmez.. sana dııl sözun bu yalanı uyduranlarda ok verelım 25 kılo dıyetı bırakınca nolucak tahmın edebılıyomusun tecrube konusuyor bacım hehehhehehe

aşk olsunn kıslarr
ne kadar çok ön yargılısınızz ben birkaç yerde rastladımm paylaşmak istedimm sadecee
niee bu tür şeylerr söylüyosunuz annamadımm ilk sayfada cesaretlendiren deell hemen caydırann msjlarr varr

Gözek ben mi bilmeden bişi dedim :bbo:

aşk olsunn kıslarr

:jeyyar:kıs biz buna bişe demioz kikaydirigubbakcemile5

sen nie kırılıon bize canım:delphin:biz diyet manyağı olmuşuz:delphin:yap yap bakıoz olmuo karamsarlık bağlıo:delphin:

yaglar boyle abuk subuk dıyetlerle atılıyo olsaydı ohoooo

üzüldümm sadece
ilk kez burada bişiy ekledimm vede pişman oldumm
dalga geçer gibii davranılmasınaa
sildiriyom konuyu kim nasıl verirse versinn kiloyuu benim böyle bir sorunumm yok zatenn

gözek bız sana bısey demedıkkı

sorun sen dıılsın bu dıyet lıstesını hazırlarken baslıga 2 ayda 25 kılo yazan şahsiyet

pardon ama yumurta et falan varr hangisi mutfağımızda yokki annamadımm

Yasak listesi: Soğan (kırmızı soğan yenebilir), patates, kereviz, pirinç, arpa, makarna, Meksika yemekleri, bezelye, mısır, kuru fasulye, muz, kuru meyvalar, dekstroz, glükoz, heksitol, maltoz, sakaroz, bal, früktoz, mısır unu, nişasta ya da kafein içeren tatlılar :delphin:

Back
X