• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2.000.000 ile gelecek olan mucizemiz:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar uzun süredir bölümün takipçisiyim. hikayemi kısaca anlatmak istiyorum size ki birbirimize umut olalım. üç yıllık evliyim evliliğimizin 2. yılında artık evimizde bir miniğimiz olsun dedik ve başladık. 1. 2. 3. 4. ay derken minikten haber yok. önce kendim muayene oldum bir sorun olmadığını öğrenince eşimi istedi doktor. tetkikleri yapıldı muayenesi yapıldı sonuçta iki taraflı varikosel ve toplamda 2.000.000 sayı. ve doktorumuzun sonuçları görür görmez bizi yıkan sözleri. "asla bu sayı yükselmez normal yolla hamile kalamazsın vakit kaybetmeden tüp bebek!!!!" kararımızı verdik önce doğal yollarla deneyecek olmazsa tüp bebeğe başvuracaktık. aralık ayında sperm tahlilimizi yeniledik bu kez sayı 1.750.000 :( ...... 20 şubatta sitede okumuş olduğum keçiboynuzu kürüne başladık ve hiç aksatmadan sürekli içti eşim. üzerine 5 mart tarihinde yine bu sitede görmüş olduğum mucize üçlü başlığıyla açılmış vitamin takviyelerine başladık. ve ben 12.04.2014 tarihinde hamile olduğumu öğrendim :nazar: . Allahıma şükürler olsun bu mutluluğu yaşattı bize ve bekletmedi. sperm tahlilimizi bu ay sonunda tekrarlayacağız bakalım sayı kaça çıkmış ayrıntılı önceki ve son tahlil sonuçlarınıda yazacağım buraya. umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin arkadaşlar Rabbime şükürler ediyorum. dualar ediyorum isteyen herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın diye. .

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizim de sperm sayısı 18-20 milyon %25 hareketli %75'i hareketsiz.1.aşılamayı yaptırdım olmadı şimdi 2.aşılamayı yaptırdım beklemedeyim.biz eşimle iş dolayısıyla ayrıyız 2 yıldır 3-4 aya görüşüyoruz.o yüzden keçiboynuzu kürünü uygulayamıyorum.ama proxeed plus,tretella,evicap kullanıyor 6 aydır.inşallah bize de nasip olur.siz de aynı ilaçları mı farklı bir ilaç mı kullandınız?

hacim 2,5 ml
likeifikasyon süresi 25 dk
viskozite normal
agglütinasyon (-)
ph 7,7
spermatozoa sayısı 2.000.000 / ml
toplam spermatozoa sayısı 5.000.000
ileri hareketli (a+b) %45
yerinde hareketli (c) %10
hareketsiz (d) %45
toplam ileri hareketli spermatozoa sayısı 780.500 / ml
marfoloji (kruger -strict) %4
spermatozoa dışı yuvarlak hücre sayısı 2.000.000 / ml
lökosit sayısı 1.500.000 / ml

sonuçlarımız bu şekilde arkadaşlar. sayıdan daha çok hareketini etkilemiş geldi bana buda yetmiş hamiş kalmama. neler kullandığım ne şekilde kullandığım en başta yazıyor arkadaşlar darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

hacim 2,5 ml
likeifikasyon süresi 25 dk
viskozite normal
agglütinasyon (-)
ph 7,7
spermatozoa sayısı 2.000.000 / ml
toplam spermatozoa sayısı 5.000.000
ileri hareketli (a+b) %45
yerinde hareketli (c) %10
hareketsiz (d) %45
toplam ileri hareketli spermatozoa sayısı 780.500 / ml
marfoloji (kruger -strict) %4
spermatozoa dışı yuvarlak hücre sayısı 2.000.000 / ml
lökosit sayısı 1.500.000 / ml

sonuçlarımız bu şekilde arkadaşlar. sayıdan daha çok hareketini etkilemiş geldi bana buda yetmiş hamiş kalmama. neler kullandığım ne şekilde kullandığım en başta yazıyor arkadaşlar darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
mrb tebrik ederim bebişinizi darısı başımıza olsun inş:16:
kullandığınız l-CARNITIN solgar markamıydı yoksa gnc mi:26::26:

Back
X