Erkek İnfertilitesi 2.000.000 ile gelecek olan mucizemiz:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

netyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
16
4
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar uzun süredir bölümün takipçisiyim. hikayemi kısaca anlatmak istiyorum size ki birbirimize umut olalım. üç yıllık evliyim evliliğimizin 2. yılında artık evimizde bir miniğimiz olsun dedik ve başladık. 1. 2. 3. 4. ay derken minikten haber yok. önce kendim muayene oldum bir sorun olmadığını öğrenince eşimi istedi doktor. tetkikleri yapıldı muayenesi yapıldı sonuçta iki taraflı varikosel ve toplamda 2.000.000 sayı. ve doktorumuzun sonuçları görür görmez bizi yıkan sözleri. "asla bu sayı yükselmez normal yolla hamile kalamazsın vakit kaybetmeden tüp bebek!!!!" kararımızı verdik önce doğal yollarla deneyecek olmazsa tüp bebeğe başvuracaktık. aralık ayında sperm tahlilimizi yeniledik bu kez sayı 1.750.000 ...... 20 şubatta sitede okumuş olduğum keçiboynuzu kürüne başladık ve hiç aksatmadan sürekli içti eşim. üzerine 5 mart tarihinde yine bu sitede görmüş olduğum mucize üçlü başlığıyla açılmış vitamin takviyelerine başladık. ve ben 12.04.2014 tarihinde hamile olduğumu öğrendim . Allahıma şükürler olsun bu mutluluğu yaşattı bize ve bekletmedi. sperm tahlilimizi bu ay sonunda tekrarlayacağız bakalım sayı kaça çıkmış ayrıntılı önceki ve son tahlil sonuçlarınıda yazacağım buraya. umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin arkadaşlar Rabbime şükürler ediyorum. dualar ediyorum isteyen herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın diye. .

özelden mesaj yazan arkadaşlara cevaben

keçiboynuzu kürü
8 adet keçiboynuzunu kırdım üzerine yarım litre soğuk su ekledim 3 dakika kaynattım. 20 dakika demlendirdim. soğuk içti eşim genelde ilk küre başladığımız 1 hafta sabah aç karna ve akşam yatmadan önce. bir hafta dolduktan sonra sadece akşamları yatmadan önce içti. ve bu kürü günlük yaptım hergün taze taze içti.

mucize üçlü olan vitaminlerde bunlar arkadaşlar.

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

ve bunların dışında her akşam kuruyemiş. eşim akşamları meyve yemediği için ağırlıklı olarak muz iş yerinde götürdü gündüz yedi yedi.

teşekkür ederim çok sağol peki bu keçiboynuzu kürünü ne kadar süre yaptı?
diğer üçlü drun verdiği ilaçta var proxeed plusun içeriiğinde ayrıca onları alırsa fazla gelebilir sanırım

20 şubat tarihinde keçiboynuzuna başladık

5 mart tarihinde üçlü vitaminlere

bize sayın doktorumuz ilaç dahi vermedi tüm umutlarımızı attı üzerinde tepindi sadece...

20 şubat tarihinde keçiboynuzuna başladık

5 mart tarihinde üçlü vitaminlere

bize sayın doktorumuz ilaç dahi vermedi tüm umutlarımızı attı üzerinde tepindi sadece...

Tatlim bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.sayinin yukselmesi diger degerlere gore kolay anladigim kadariyla.sana bikac sorum olacak yanitlarsan sevinirim
Ileri hareketli ve yavas hareketli degerleriniz kacti.kactan kaca cikti.
Morfoloji degeriiz krugere gore kacti

Canim hayirlisiyla melegini kucagina alirsin rabbim uzun omurler versin bizimde sayi3.4milyon cikti 1haftadir keciboynuzu ve proxeed plus evicap ve aksamlari kuruyemis yiyor umut oldun bana bide ben 38haftalikken kizimin kalbi durdu sezeryanla alindi melek oldu 9ay oldu 6senemdr onca tedaviden sonra dogal yoldan hamile kaldım daha yeni yeni alışmaya kabullenmeye basladim kizimin yeri hep baska olacak

teşekkür ederim canım aminnnn en büyük dileğim o hayırlısıyla vakti geldiğinde meleğime kavuşmak. 30 nisanda testimizi tekrarlatacağız en son değerleri öğreneyim tüm ayrıntılarıyla yazıcam önceki ve sonraki değerleri canım.

Rabbim sabırlar versin canım çok üzüldüm inşallah tez vakitte isteyen herkese şifa olur dualarınızı hiç eksik etmeyin nolur.

Onceki degerlerini yaz bari:) bekliyorummmm

okuyunca ne kadar ümitlendim bilemezsin... benim eşimin de sperm değerleri düşük 13 milyon biz de geçen ay muhteşem üçlüye başladık burda okumuştum işe yaradığını ama bu ay adet oldum ümitsizliğe kapılmaya başlamıştım ama bunu bugün okuyunca yeniden ümitlendim Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Onceki degerlerini yaz bari:) bekliyorummmm

tamam canım

hacim 3,5 ml
likeifikasyon süresi 60 dk
viskozite 2cm
agglütinasyon (-)
ph 7,5
spermatozoa sayısı 500.000 / ml
toplam spermatozoa sayısı 1.750.000
ileri hareketli (a+b) %15
yerinde hareketli (c) %5
hareketsiz (d) %80
toplam ileri hareketli spermatozoa sayısı 262.500 / ml
marfoloji (kruger -strict) %1
spermatozoa dışı yuvarlak hücre sayısı 2.000.000 / ml
lökosit sayısı 1.500.000 / ml

ve us sonuçları solda 2.5 mm sağda 2.2 mm varikosel.

canım ümidini hiçbir zaman kaybetme ben 3 tane ayrı ayrı doktora gittim 2 tanesi yüzümüze bakmadı sonuncusu ultrason istedi belki varikoseldendir diye. nitekim varikoselde olduğunu öğrendik. bu ay ameliyat yapabiliriz demişti diğer meslektaşlarımla konuşup dönerim size demişti. çok şükür gerek kalmadı o yüzden sakın ümidini kaybetme ben müjdeli haberi aldım dilerim isteyen herkes alır tez vakitte.

ya ben de bu ilaçları aldırdım eşime içiyordu yaklaşık bir aydır ama şimdi farkettim sıvı l-karnitin solgar marka değilmiş acaba etkileri farklı mıdır offf ya sinir oldum bu sorumsuzluğuma bakmadım ilacın kutusuna eşim aldıktan sonra acaba değiştirsek mi ?? sen hangisini almıştın diğer sayfadaki resimlerdeki ilaçları mı ??

benim eşime de bi doktor varikosel dedi hemen ameliyat yapalım dedi başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi proviron diye bi ilaç ve evicap verdi onları kullanmaya başladıktan sonra bu üçlüyle ilgili yazıyı okudum eşime söyledim hemen almış diğer ilaçları bıraktı hata mı yaptı bilmiyorum kafam çok karışık takmym diyorum ama her ay adet dönemimde acaba hamile miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum

evet canım aynı marka aynılarını kullandım etkisini bilemem canım başka marka nasıldır veya bize ilaçlarmı fayda sağladı yoksa keçiboynuzu kürümü fayda sağladı bi fikrim yok ay sonu sperm testinde öğreneceğiz gerçekten artışmı oldu yoksa varolanlarlamı oldu bende çok merak ediyorum.

keçi boynuzunu eşim ara ara içiyo adam kusuyo bazen içerken aslında tadı o kadar da kötü değil erkekler böyle şeyleri zor içiyor ya biz kadınlar çocuk için her şeyi içeriz :) bence muhteşem üçlünün etkisi olmuştur diğer sayfada farkettiysen bunları eşlerine içirmeye başlayan 4-5 kişi bir ay içinde hamile kalmış

evet canım benim eşimde kokulara karşı aşırı duyarlıdır ve kokusunu sevmediği bir şeyi asla yiyip içmez. içmeye karar verene kadar 3 ay geçti neyseki sonunda içmeye karar verdi ve içti. ama düzenli kullanımda fayda sağlıyomuş canım öyle yazıyordu. evet ilaçları kullanan arkadaşlarda öyle yazmışlar.

slm netyaa
30 nisanda tekrar test yaptırcağınızı söylemiştin
ne durumda değerler artmışmı?

bizde 1 hafta içinde tekrar yaptırcaz 2 haftadır k.boynuzu kürü uyguladık bakalım ne olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…