yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum ne yazıkkı
20 şubat tarihinde keçiboynuzuna başladık
5 mart tarihinde üçlü vitaminlere
bize sayın doktorumuz ilaç dahi vermeditüm umutlarımızı attı üzerinde tepindi sadece...
Tatlim bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.sayinin yukselmesi diger degerlere gore kolay anladigim kadariyla.sana bikac sorum olacak yanitlarsan sevinirim
Ileri hareketli ve yavas hareketli degerleriniz kacti.kactan kaca cikti.
Morfoloji degeriiz krugere gore kacti
Canim hayirlisiyla melegini kucagina alirsin rabbim uzun omurler versin bizimde sayi3.4milyon cikti 1haftadir keciboynuzu ve proxeed plus evicap ve aksamlari kuruyemis yiyor umut oldun bana bide ben 38haftalikken kizimin kalbi durdu sezeryanla alindi melek oldu 9ay oldu 6senemdr onca tedaviden sonra dogal yoldan hamile kaldım daha yeni yeni alışmaya kabullenmeye basladim kizimin yeri hep baska olacak
Onceki degerlerini yaz bari:) bekliyorummmmteşekkür ederim canım aminnnn en büyük dileğim o hayırlısıyla vakti geldiğinde meleğime kavuşmak. 30 nisanda testimizi tekrarlatacağız en son değerleri öğreneyim tüm ayrıntılarıyla yazıcam önceki ve sonraki değerleri canım.
Onceki degerlerini yaz bari:) bekliyorummmm
okuyunca ne kadar ümitlendim bilemezsin... benim eşimin de sperm değerleri düşük 13 milyon biz de geçen ay muhteşem üçlüye başladık burda okumuştum işe yaradığını ama bu ay adet oldumümitsizliğe kapılmaya başlamıştım ama bunu bugün okuyunca yeniden ümitlendim Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
canım ümidini hiçbir zaman kaybetme ben 3 tane ayrı ayrı doktora gittim 2 tanesi yüzümüze bakmadı sonuncusu ultrason istedi belki varikoseldendir diye. nitekim varikoselde olduğunu öğrendik. bu ay ameliyat yapabiliriz demişti diğer meslektaşlarımla konuşup dönerim size demişti. çok şükür gerek kalmadı o yüzden sakın ümidini kaybetme ben müjdeli haberi aldım dilerim isteyen herkes alır tez vakitte.
canım ümidini hiçbir zaman kaybetme ben 3 tane ayrı ayrı doktora gittim 2 tanesi yüzümüze bakmadı sonuncusu ultrason istedi belki varikoseldendir diye. nitekim varikoselde olduğunu öğrendik. bu ay ameliyat yapabiliriz demişti diğer meslektaşlarımla konuşup dönerim size demişti. çok şükür gerek kalmadı o yüzden sakın ümidini kaybetme ben müjdeli haberi aldım dilerim isteyen herkes alır tez vakitte.
ya ben de bu ilaçları aldırdım eşime içiyordu yaklaşık bir aydır ama şimdi farkettim sıvı l-karnitin solgar marka değilmiş acaba etkileri farklı mıdır offf ya sinir oldum bu sorumsuzluğuma bakmadım ilacın kutusuna eşim aldıktan sonraacaba değiştirsek mi ?? sen hangisini almıştın diğer sayfadaki resimlerdeki ilaçları mı ??
evet canım aynı marka aynılarını kullandım etkisini bilemem canım başka marka nasıldır veya bize ilaçlarmı fayda sağladı yoksa keçiboynuzu kürümü fayda sağladı bi fikrim yok ay sonu sperm testinde öğreneceğiz gerçekten artışmı oldu yoksa varolanlarlamı oldu bende çok merak ediyorum.
keçi boynuzunu eşim ara ara içiyo adam kusuyo bazen içerken aslında tadı o kadar da kötü değilerkekler böyle şeyleri zor içiyor ya biz kadınlar çocuk için her şeyi içeriz :) bence muhteşem üçlünün etkisi olmuştur diğer sayfada farkettiysen bunları eşlerine içirmeye başlayan 4-5 kişi bir ay içinde hamile kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?