Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası1yaş ve sonrası için özel kreşler
bazı arkadaşlar 9 aylıkken bebeklerini özel kreşe vermiş ve bebeğini saniye saniye ıp kameralarla izleyebiliyorsun çok menmun olduklarını söylüyorlar bu konu hk fikri olan var mı.
ben de duydum özel kreşlerde oluyormuş bence güzel zaten aklımız onlarda kalıyor ama her yerde var mı bilmiyorum... kreşleri araştırırken bunu da soracağız.
bulunduğum şehirde var bir tane bi arkadaş vermiş 1 yaş bebeğini.çok menmun olduğunu söylüyor
ama düşündüğüm o bebeğin soğukta kışın evden çıkması kalabalık bir ortama girmesi falan çok düşündürüyor
Özel kreş de olsa 2 seneden fazla zamandır kreşlerde kameralar bakanlıkça yasaklandı...Arkadaşlarınız nasıl izleyebiliyorlar anlamadım....Ben de özel kreşe yolladım ancak bakanlık yasakladığı için izleyemedim...