• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1yaş doğum gününü nasıl kutladınız? acill

Minezbb

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
90
31
18
28
merhaba öncelikle doğum gününü nasıl kutladınız bebişlerinizin ben dısarıda kutlamak istiyorum aileden de gelecekler var ufak bir parti olacak ama müzik olmalımı olmamalımı olursa sürekli mi çalmalı ne çalmalı? bir türlü bilemedim kutlayanlardan tavsıye istiyorum bu konuda gün nasıl geçti yazarsanız sevınırım teşekkürler şimdiden:KK47::emir_bebek:

1 yaş çocuğu doğum gününün sadece evde, çekirdek aile ve en yakın insanlar tarafından abartılmadan kutlanmasından yanayım.

Bir kere bir çocuğun doğum gününe gitmiştim, 1. doğum günüydü. Çocuğun hiç bir şeyden haberi yok, etrafta bilmediği bir yığın insan, gürültüsü, curcunası... O çocuk için anlamlı ve özel bir gün müydü o? Hayır. Çünkü doğum gününü anlayıp çok önem verecek yaşta değil. Olsa olsa kalabalıktan huysuzlanıyorlar, insanlardan bunalıyorlar. Bu tür kutlamalarda o çocuktan başka herkes eğleniyor. Ne gerek var ki... Evde aile içi daha anlamlı. Biraz büyüyünce dışarda arkadaşlarla kutlamak anlam kazanıyor.

Ben de arkadaşların dediği gibi dışarıda kutlamayı gereksiz buldum. Ailelerimizi ve çok yakın bir aile dostumuzu çağırdık. Afiş, süsleme, magnet, hediyelik vs. yaptırdım bir miktar. Giyindik süslendik evde kendi halimizde kutladık. Oğlumda gayet rahat ve mutluydu en önemlisi de bu.

En yakinlarimi cagirdim..iki tane pasta aldim.. meyveli cikolatali ama gereksizmis o kadari sonradan anladim.. haricinde o kadar cok sey yapmistikki yemek masasinda koyacak yer kalmamisti.. borekler pogcalar kurabiyeler borekler sarma dolma.. cig kofte, kekler..salatalar..meyveler.. cikolatalar..icecekler cay.. kisaca gormemis gibi doldurmustum sanki millet doymiycak:))) herkese giderken tabak tabak verdim gelenlere:)) bi kez daha oyle kutladim herkesle.. sonrasinda minyonlu pasta yaptirdik ..oyle istiyolardi..ve tabakta goturup verdik yakinlara.. boyle daha sakin.. diger turlu acaip yoruluyorum.

Öncelikle zaten kalabalık bir ortam olmayacak aile arasında olacak anneanne babaanne hala teyze gibi ilk yaş doğum günü insan özeniyor valla kişinin çocuğunun durumuna göre değişir dışarıda kutlamak yada evde kutlamak ben sorun olmayacağına inanıyorum teşekkürler

En yakinlarimi cagirdim..iki tane pasta aldim.. meyveli cikolatali ama gereksizmis o kadari sonradan anladim.. haricinde o kadar cok sey yapmistikki yemek masasinda koyacak yer kalmamisti.. borekler pogcalar kurabiyeler borekler sarma dolma.. cig kofte, kekler..salatalar..meyveler.. cikolatalar..icecekler cay.. kisaca gormemis gibi doldurmustum sanki millet doymiycak:))) herkese giderken tabak tabak verdim gelenlere:)) bi kez daha oyle kutladim herkesle.. sonrasinda minyonlu pasta yaptirdik ..oyle istiyolardi..ve tabakta goturup verdik yakinlara.. boyle daha sakin.. diger turlu acaip yoruluyorum.
GAKlısınız valla bende abartmamayı düşünüyorum ilk olunca insan herşey olsun istiyor sanırım

İlk yaş önemli bence. Ben bi cafe tuttum. yaklaşık 20- 25 kişiydik. Yakın aile bireyleri ve yakın arkadaşlarla çok eğlendik. Birde ufak bi sihirbaz gösterimiz oldu. herkes çok eğlendi. Bol bol fotoğraf ve video çekildi. Bir sürü anı bıraktık yani. Evet çocuk pasta üflemesi, müzik eşliğinde oyundan başka bişey anlamıyor. Ama büyüdüğünde yüzünü gülümsetecek bir sürü anı kalacak o fotoğraf ve videolar sayesinde. Benim içinde özeldi. İlk çocuğum ve ilk yaşı. İnsan abartmak ve önemsemek için başka neyi bekler ki bence...

Kutlanır elbet ama 1 yaş için şaşalı bi partiye hiç gerek yok bence. Detaylar için organizasyon şirketleri ile irtibata geçip öğrenebilirsiniz.

Back
X