Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Kategori.. 1 yas..Eki Görüntüle 798678
3. Kategori... 2 yas...Eki Görüntüle 798698
Beyaz penye hirka...7 tl
Mavi penye...5 tl
Beyaz pantolon,pacalar ayarlanabilir...7 tl
Waikiki ev ici ayakkabi, tabani kalin ve hos kokulu, 21-22 numara ...5 tl
Nike spor ayakkabi,21 numara... 10 tl
Tum kategoriyi alana, 25 tl olur..
Ben tum urunlerin uzerınde yazan yasları yazdım.. herkes istediği kategorideki urunu cocuguna gore olanına bakabilir. Mesela bir yasında ya da 1,5 yasında cocugu olan biri 21-2 numara ayakkabı giyiyorsa, diğer kategoriden onu alır..nasıl olsa herkes cocugunun ölçülerini biliyor..ayrıntılatı da yazdım..siz kendinize olanları ona gore degenlerirsiniz......beyaz penye hırkayı alabilirim... yanlız birşey sormak istiyorum 3 yaş 21-22 numara mı giyiyor? benim kızım 22 aylık şu an 22 ler olmuyor, 22,5 larda olmamak üzere genelde 23 numaraya geçtik. kıyafette de en az 2 yaş giyiyor özellikle üst gruplarda.
Ben tum urunlerin uzerınde yazan yasları yazdım.. herkes istediği kategorideki urunu cocuguna gore olanına bakabilir. Mesela bir yasında ya da 1,5 yasında cocugu olan biri 21-2 numara ayakkabı giyiyorsa, diğer kategoriden onu alır..nasıl olsa herkes cocugunun ölçülerini biliyor..ayrıntılatı da yazdım..siz kendinize olanları ona gore degenlerirsiniz......
tabiiki canım öyle. merak ettim kendim ürün alırken numara yoksa yaşa göre büyük mü almam gerekir acaba diye.
1. Kategori.. 1 yas..Eki Görüntüle 798678
burdan lacivert yelek ve pembe yelek dışındakiler