• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende uygulayamiyorum ama bu yolda ilerlemek istiyorum.. Rabbim nasip etsin layik gorurse insallah
İnsallah canim bence diyet yapmak cok buyuk bi nefis terbiyesi insan emzigi alinmis bebek gibi suspus oluyo:KK48:Diyetle birlikte diger nefsani duygularda azaliyor beni boyle etkiliyo:KK51:

Evet ama benim buyuk saclarda pisirmek gibi bir imkanim yok.tavada yapiyorum.kucuk kucuk tek seferlik aciyorum.tam bugday unu aliyorum.ilik su ve cok az tuzla hamur yapiyorum dinlendiriy8rum.ayrica esimin mide agrisi sikayetleride gecti oda artik ekmek almiyor benim yaptigimdan yiyiyor.esimin yiyecegine biraz tuzsuz tereyag suruyorum ve corek otu katiyorumo sekildede cok lezzetli oluyor.un esmer oldugundan dolayi ekmekte biraz esmer oluyor ama hazirlara nazaran daha lezzetli ben ilk gunler hazir ekmek aliuordum ama arkasini cevirip okuyunca normal bugday unuyla karistirip yaptiklarini gorunce boyle bir yol izledim.cokta iyi oldu.
Bende arada bir bazlama yapiyorum ama tam tersi daha cok yiyorum o nedenle cok sik yapmam

Miladcim72 kilo veren yengen hic aklimdan cikmiyo biraz bahsedermisin yasi, boyu,kac cogu var neler yapti bu surecte felan iste

Selam hanımlar nasılsınız?

Ben ufak bir bildirim yapayım hemen kaçacağım, sunum hazırlamam gerekiyor. Kızı anca uyutabildim şimdi başlayacağım.
Ben diyetime aynen uydum(dün yazdığım iki günlük listeye) kaçamak yapmadım, yalnız spor yapamayacağım bugün ve yarın. Salı günü önemli bir sunumum var onu atlatayım spora devam :)

Miladcığım, bildirimi nasıl yapacağız yarın? Boy kilo yaş olarak mı?

destinaaaa destinaaaa yengem 135 kiloydy boyu 1.74 falan benden 4 yaş büyük 33 yaşında diyetisyen e gitti düzenli abimin baskısı vardı biraz.. ilkin 95 kiloya kadar verdi ara verdi 3-4 sene sonra 63 kiloya indi..nasil beslendu derseniz simdilik aklımda kalani söyleyeyim günde 9 dilim ekmek hakki varmış tabi bunu yemesine göre ayarlıyordu hani 1 kepce çorba içtiği zaman bir dilim ekmek hakki eksiliyormus 4 kasik pilav yada makarna yediginde bir dilim daha eksiliyormus.. haftada bir tatli yeme hakki varmış aksam yemeginden 2 dilim ekmek cikarip bir baklava yiyebilecegini soyler.. 8 bardak su içmek gerekirmis vs vs

R redvelvetcupcake evet her pazartesi çizelgeyi yas...boy...kilo olarak ayarlayacagim

Ama ben ne yaptim bilin bakalım:rolleyes: tartilmayi unuttum:KK34: ac karnına tatilmam gerekiyordu ama telaşla unuttum biraz zor uyandim bu sabah nedense of of
Mecburen şimdi tartilacagim

Hadi kizlarrrr nerdesiniz haftasonu gelmediniz hadi neyse de bugun toplasip gelin boş bırakmayalim mekani:D

Dengeleyerek beslenmis ne guzel bende bu kurala cok dikkat etmeye calisiyorum dr.ayca kayada bunu oneriyo sayarak yiyin diyor yani dengeleyerek ayca kayanin videolarini surekli izlerim motiasyonumu cok etkiliyo..yengende heykeli dikilecek kadin desene sadece diyetle bu kadar kilo vermis olmasi cok saglam bi iradeye sahip oldugunu gosteriyo valla bravo diyorum baskada bisey demiyorum :KK9::KK9:

İlk bildirim benden olsun o zman kardesim
Yas:32
Boy:1,60
Kilo:108,4 burda bu kilodan baslamis olayim ilk hafta oldugu icin baslangic kilomuz sayilir degilmi .

Elbette öyle canım burda da aktif olduğun icin tesekkur ederim destegin beni cok mutlu ediyor

Yas 29......boy 1.69....kilo 97.7
destinaaa destinaaa yedgim halde bu çıktı tardida acep ne kadar eksidir moralim bozuldu unuttuğum icin ama bir yandan da çok mutlu oldum 100.2 idi geçen hafta:KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Sucuklu yumurta ( 2 dilim sucuk)
4 zeytin
1 küçük dilim peynir
2 bardak çay

Günaydın yoldaşlarım,
Hemen bildirimi yapayım,geçmişi de şöyle bir okuyup geldim,

Boy : 162 cm
Kilo : 95,500 gr

Hafta sonunu kaçamaksız atlattım.Cumartesi günü de 1 saatten fazla yürüdüm.Bayram sonu çarşamba günü tartıldığımda 97 kiloydum.Küsürü vardı ama şimdi hatırlamıyorum.Dün sabah 95,500 çıkınca senivdim tabi.5 günde 2 kiloya yakın gitmiş.İnsan emeğinin karşılığını alınca mutlu oluyor.

Listeyi merakla bekliyorum...

Son düzenleme:
Günaydın :)
Ben normalde evde tartılmıyorum bir süredir sadece diyetisyenimde tartılıyorum çünkü benim tartım 200-300g kadar fazla tartıyor. Neyse bugün sayfaya yazmak için tartıldım ve şok oldum, iki kere tartıldım ve ikisinde de aynı sonuç çıktı :) Demek ki diyetisyenime gittiğimde şişkinliğim varmış o gitmiş. Mutlu oldum :)

Yaş= 24
Boy=1.78
Kilo=97.6

Ben listeyi olustursam mi acaba asla pes etme de yazacakti beklesemmi kızlar fikriniz nedir???

Bitmesine yakın açmış oldun ama Sağol arkadaşım:)

• Beğen
Reactions: ncm
Back
X