• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Himmm ilginc bir hikaye gizli sanki burda:KK45:

Yok canım pek ilginç bir hikayemiz yok. Ingiltere'de dil okulunda tanıştık. Ben Türkiye' ye donmeden bir gün önce ayrılmamız gerektiğini Rusya' ya taşınma durumumun olmadığını söylemek için buluşma ayarlamıştım ki aynı buluşmada eşim evlenme teklif edip Türkiyeye yerleşti :)[/QUOTE]
Arkadasim dün aklim basimda degildi bugun Iyiyken tetelafi edeyim:eek:Allah bir omur mutlu etsin
Kaybetmeyelim kendimizi kızlar yolumuz uzun....
bende bugün uzun bir yolculuk yaptım ve cok yoruldum.ne yediğim belli değildi ama akşam
Lahmacun yedim 4 tanecik ama bilerek ve isteyerek.cok severim ve uzun süre yiyemeyeceğim.... yarın yine kaldığım yerden.
Önemli olan zayıflayacağına inanmak ve ben buna çok inanıyorum. Bu iş benim kafamda bitti bir kere yavaş yavaş gidecek kilolar.... zayıflayamıyorum demeyin sakın o bile etkiliyor
Bir Kere olmuş ama bu beslenme seklini degistirmen gerektigini farkindaysan sorun yok bence
ooooooo kaçamaklara bakın heleeeeeee :stop: Neyse her yeni gün yeni umut demektir ..ben sabah 7.30 gibi zıpladım hemen 400 ml sıcak limonlu suyumu içtim ..sonra bir 400 daha normal su içtim .ve kahvaltı adına bir büyük boy elma yedim..Karnımı 100 kere içime çektim ..100 kere de ip atlar gibi yaptım ..Sonra bir 400 ml daha su içtim..Şu anda da bir tabak ezogelin çorbamı ekmeksiz yerken sizlere sesleniyorum ...:kk77: Akşam salata var saat 6 da sonrasında daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HİÇBİR ŞEY :KK53: Şu an saat 12 ve benim daha 1.300 gr su içmem lazım :mad: Hee arada bir bardak nescafe içiyorum şekersiz bazen onu sütle yapıyorum bu da benim kaçamağım :KK24:
tebrikler arkadasim sen kacamak yapmaki bizde seni ornek alalim dimi:DAllah yardimcin olsun zor kosullarda iradeni koruyorsun. Seni takdir ediyorum canim:KK50:

,post: 37261127, member: 629892"]Cok sinirliyim 5 gundur kilo veremiyorum.yedigime dikkat ediyorum.sabah ve aksam yuruyus yapiyorum.offff nerede hata yapiyorum.sabahlari iki yumurta beyazi,bir kasik lor peynir,5 adetyagsiz tuzsuz zeytin, iki dilim tam bugday ekmegi ve cay.oglenleri ev yapimi tarhana/balik/peynirli salata/bulgur pilavi/gogus haslama. Seceneklerinden birini yapiyorum genel olarak. Saat 4 gibi eşim isten geliyor yemekte ona eslik etmek icin salata yiyorum sadece. En son meyvemide yedikten sonra en gec 6 da yemegi icmeyi kesiyorum.ama bu hafta kilo veremedim.:KK42:[/QUOTE] arada olur durmalar vucudumuza sil bastan formaT atiyoruz elbette zor bir gecis olabilir.. herkes vucudunu taniyor metabolizman yavassa sorun etme az da olsa gidecek

relax ol arkadaşım sıkıntı yapma ki vücudun kıtlık moduna girmesin 5 gün nedir ki zamanı gelir 2 ay veremessin vücudun kololjen salgılıyordur yani sıkılaşıyodur bu dönemde veremessin hatta alabilirsin ama sıkılaştığın için zayıf görünürsün sabırlı ol derim
kardesim yorumlarinla yanimizda olman cok guzel. Tesekkurler:KK5:

n
Canım arada olur öyle şeyler.Bende sinirlendiğimde ve üzüldüğümde kendimi yemeğe veririm.Bugün toparlayacağına inanıyorum.Eşinle sorun da hallolmuş zaten.Sıkıntı yok. Hergün dört dörtlük diyet yapamayız dimi ama:KK74:
d
destegin icin tesekkur ederim:KK19:
Canim benim 1 adet lahmacun 250 kalori.Sen tam 1000 kalori almışsın.Uzun süre yemeyeceğim diye vurgunu vurmuşsun :-) Ben diyette de olsam çok canım istediğinde 1 tane yiyorum bol salata ile birlikte.Zaten 250 kalori olduğu için 1 adette sıkıntı yok.Bir öğün yerine geçiyor.Bence sende öyle yap.Bir oturuşta 4 tane yemektense her hafta 1 tane yersin :)

Canım kaçamaklar almış başını gitmiş burda.Bi ikimiz kaçamaksızız galiba.Bol bol su içmişsin sevindim.Bende başlamayı düşünüyorum limonlu suya.Egzersizlerin de güzel.İyi gidiyorsun maşallah :nazar: Akşam sadece salata az gelmez mi yanına 3 kaşık sebze eklesen yada yine çorba içsen :)

Ne bilim ya önümde 30 küsür kilo olunca hiçbir şey yemesem daha hayırlı olcak gibi geliyo :KK45: Salata yicem ama 100 gr haşlanmış makarna atıcam içine ..Tavuklu yapamıyorum aslında çok canım istiyor ama tavuklar helal kesim değil maalesef ee kırmızı et zaten yok ,balık ta yok :KK34: bari makarna yiyim diyorum napimm ..Bu arada günde 3 tane şekersiz nescafe içsem çok mu gelirki yahu :KK64: onsuz yapamıyorum da ben :KK56:

Bende oyle. Kizinca mutlaka yiyorum. Dolap dert ortagim olmus gibi ona sariliyorum.
iradene hayran kaldim
ttomurcukkkpost: 37261901 .!.:
:KK9::KK9::KK9: Süpersin canım.Tebrikler.Pazartesi günü de bomba gibi bildirimle bekliyorum seni.2 kilo eksik çıkman motive etti seni tabi.Düşün artık o kaçamaklara rağmen -2 isen yemesen artık ne çıkacaktın:)
sorma yaaa pazartesi -3 olurum insallah
Dun
Sabah limonlu elma sirkeli su
1 hsl yumurta. biraz peynir. 1 domates az salatalik. 4 zeytin. 1 bucuk dilim tam bugay
Oglen
Valla 1 lavas
Kac kis dolmasi yedim bilmiorum
1 kase dovme corba
Ara 1 kurabaye
Aksm 2 kasik corba
Ara 1 mandalina
1 elma
Gece aciktim
1 salatalık
4. 5 tane beyaz leblebi
limonlu sirkeli su mideni yakabilir ikisinden birini tercih et bence

sorma @milad2014 gözüm çikolatalara böööyle :KK57: :KK57: bakıyo ama almıyorum yemiyorum :63: Çünküüüüüü eşim on ay sonra havalanında böyle :KK57: :KK57:olsun istiyorum ...Kadın kadın olmak ,ve şu bluejean lardan kurtulmak istiyorum ...:D

Kızlar önemli olan kendini bilmek ve devam etmek....
cidden ben kendimi kontrol edebiliyorum bu kontrolü yaklayalı 10 gün oldu....
birazdan tartilacam bakalım

Maalesef bilek acımdan dolayı sadece 25 dk yürüyebildim hızlı hızlı ..Ama her gün 5 dk daha arttırarak devam etmek istiyorum ..;) Sanki bıçak saplıyolarmış gibi bir acı oluyor bu da yürümemi engelliyor ne olduğunu bilmiyorum ama kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum..Bugün 25 dk yürüyebildim ama yarın 30 dk olacak ;) Şimdi ara öğünüm olan kocamaaaaaaaaaaannnnnn mandilanami yiyeyim ;)

merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bu sıcak ortama benide kabul ederseniz sevinirim boy 168 kilo 117 :((( yol uzunnn bende 1 sene zaman tanıyorum kendime zayıflamak için sizlerdenim yani alın be bu kızıda aranıza :)

Su alıntılama işi beni benden alıyor yapamıyorum kusura bakmayın

Gökçe;
Ben eşinin seni on ay sonra fıstık gibi gorecegine inanıyorum:KK60: bu iradeyle devam et yeter ki

Tatlitambak;
Kendini en iyi tanıyan sensin.. her bunye farkli işliyor ne de olsa bizi ilgilendiren pazartesi gelecek sonuçlar ama elbette birbirimizi eleştirip yanlışları da beraber duzeltucez..

Redvelvetcupcake;
Tebrikler ne kadar verdigin degil ne kadarini Yagdan verdigin onemli zaten
Ayrica;
tarti sonuçlarını bugun de bakip öğrenebilirsiniz ama pazartesi bildiricez Ona ggöre liste yapicam çünkü

Ornek
Milad14 =yas:29 boy:169 kilo: 100 :KK9:

Asla pes etme
Ne demek aramizdasin yeter ki pes etme:KK48: bildirimler pazartesiye verilse daha iyi ki gume gitmesin

Asla pes etme;
Hos geldin aramıza :KK37:
hoşbulduk canım teşekkürler kabul gördüğünüz için. benimde yolum uzun bu başlığı görüpte üye oldum sizin için geldim :) çünkü her okuduğudum günlük bırakılıp gidilmiş. bende kendime 1 sene zaman verdim. haftada 1 kilo hedefim. ve 52 haftada 52 kilo. yani inşşşş ozaman 65 olabilirim. 1 sene uzun bir zaman. yalnız geçirilemeyecek kadar uzun. o yüzden tercihim bu günlük :) konu açtığınız için tşkkürler. birlikten kuvvet doğar:) nikimi asla pes etme olarak almamın sebebi artık pes etmek istemiyorum. sonuna kadar devam..

Ya ama ben geçen pazartesi olan kilo mu bilmiyorum kiii..... Bu hafta pazartesi ile nasıl kıyaslama yapacam. Yoksa bu pazartesi yi mi baz alsam... ay napacam anlamadım

hoşbulduk canım teşekkürler kabul gördüğünüz için. benimde yolum uzun bu başlığı görüpte üye oldum sizin için geldim :) çünkü her okuduğudum günlük bırakılıp gidilmiş. bende kendime 1 sene zaman verdim. haftada 1 kilo hedefim. ve 52 haftada 52 kilo. yani inşşşş ozaman 65 olabilirim. 1 sene uzun bir zaman. yalnız geçirilemeyecek kadar uzun. o yüzden tercihim bu günlük :) konu açtığınız için tşkkürler. birlikten kuvvet doğar:) nikimi asla pes etme olarak almamın sebebi artık pes etmek istemiyorum. sonuna kadar devam..

Afedersiniz ben sizi biraz daha tanımak isterim ..Nasıl aldınız bu kiloyu ,ve vermek için nasıl bir plan uygulayacaksınız ?

merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bu sıcak ortama benide kabul ederseniz sevinirim boy 168 kilo 117 :KK43:(( yol uzunnn bende 1 sene zaman tanıyorum kendime zayıflamak için sizlerdenim yani alın be bu kızıda aranıza :)

Hoş geldin aramıza.Birlikten kuvvet doğar.Hep birlikte başaracağız bu işi.Zaten düzenli olarak en az 1 yıl yapmalıyız diyeti ki kalıcı kilolara ve hedeflere varalım.
Bende 30 yaşındayım şuan 97 kiloyum.117 kilodan düştüm bu kiloya.Dediğin gibi pes etmek yok sonuna kadar devam

Afedersiniz ben sizi biraz daha tanımak isterim ..Nasıl aldınız bu kiloyu ,ve vermek için nasıl bir plan uygulayacaksınız ?
metabolik sendrom diyolarmış şimdilerde... haşimato inslin direnci pco hepsi var. eh birazda yedim tabi...hareketsiz yaşadım. kendi hatalarım byük. şok diyetler yapıp 10 kilo verip 15 20 olarak geri aldım. bide bi dönem ms başlangıcı diye kortizol kullandım onunda bi 25 kilo kadar etkisini gördüm. ama ayak uyuşmam geçmişti. en son durum 117 :( bi dnemde doğum kontrl hapı kullandım bi 6 aylık dönem içinde bi 15 kilo kadarda onun etksini gördüm. yani bi 40 kilo kadar ilaçlardan geriside seneler içindeki yemek ve hareketszlikten. 60lardan çıktım 117ye en çokta o koydu ya zaten ...

zayıflamak içinse ekmeği tamamen hayatımdan çıkarıp ne yemek versa yiyeceğim ama az olark. mutfak tartısı siparişi verdim dün elime ulaştı. bu sayedede nekadar ne yediğimi bilicem. ve tabiki günde 1 saat spor yapıcam. şimdilik planlarım bunlar. su içicem diyemiyorum çünkü azaltmaya çalışıyorum. suya dayanamıyorum çok içiyorum günde 4 5 litre kadar :(((

metabolik sendrom diyolarmış şimdilerde... haşimato inslin direnci pco hepsi var. eh birazda yedim tabi...hareketsiz yaşadım. kendi hatalarım byük. şok diyetler yapıp 10 kilo verip 15 20 olarak geri aldım. bide bi dönem ms başlangıcı diye kortizol kullandım onunda bi 25 kilo kadar etkisini gördüm. ama ayak uyuşmam geçmişti. en son durum 117 :KK43: bi dnemde doğum kontrl hapı kullandım bi 6 aylık dönem içinde bi 15 kilo kadarda onun etksini gördüm. yani bi 40 kilo kadar ilaçlardan geriside seneler içindeki yemek ve hareketszlikten. 60lardan çıktım 117ye en çokta o koydu ya zaten ...

zayıflamak içinse ekmeği tamamen hayatımdan çıkarıp ne yemek versa yiyeceğim ama az olark. mutfak tartısı siparişi verdim dün elime ulaştı. bu sayedede nekadar ne yediğimi bilicem. ve tabiki günde 1 saat spor yapıcam. şimdilik planlarım bunlar. su içicem diyemiyorum çünkü azaltmaya çalışıyorum. suya dayanamıyorum çok içiyorum günde 4 5 litre kadar :KK43:((

geçmiş olsun elinizde olmayarak almışsınız ,üzüldüm..Ekmek ben de tüketmiyorum yararı olur diye düşünüyorum..4-5 LT su mu ?? Ben ona çok şaşırdım ben çok az içerim normal de bu diyetle fazlalaştırdım bugün 2 lt oldu ama burnumdan geldi desem yeri var ? Başarılar dilerim seneye fıstık olmaya hoşgeldin ...;)

merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bu sıcak ortama benide kabul ederseniz sevinirim boy 168 kilo 117 :KK43:(( yol uzunnn bende 1 sene zaman tanıyorum kendime zayıflamak için sizlerdenim yani alın be bu kızıda aranıza :)

Hoş geldin aramıza.Birlikten kuvvet doğar.Hep birlikte başaracağız bu işi.Zaten düzenli olarak en az 1 yıl yapmalıyız diyeti ki kalıcı kilolara ve hedeflere varalım.
Bende 30 yaşındayım şuan 97 kiloyum.117 kilodan düştüm bu kiloya.Dediğin gibi pes etmek yok sonuna kadar devam

geçmiş olsun elinizde olmayarak almışsınız ,üzüldüm..Ekmek ben de tüketmiyorum yararı olur diye düşünüyorum..4-5 LT su mu ?? Ben ona çok şaşırdım ben çok az içerim normal de bu diyetle fazlalaştırdım bugün 2 lt oldu ama burnumdan geldi desem yeri var ? Başarılar dilerim seneye fıstık olmaya hoşgeldin ...:KK66:
ay susuz duramıyorum inanki deli gibi su içiyorum. şekerime baktırdım gizli şeker falan hepsine oda yok:S bende anlamadım gitti
ooo çok sevindim 20 kilo vermişsin. umarım bende bir gün 2 basamaklı olurum :) pes etmek tabiki yok...

metabolik sendrom diyolarmış şimdilerde... haşimato inslin direnci pco hepsi var. eh birazda yedim tabi...hareketsiz yaşadım. kendi hatalarım byük. şok diyetler yapıp 10 kilo verip 15 20 olarak geri aldım. bide bi dönem ms başlangıcı diye kortizol kullandım onunda bi 25 kilo kadar etkisini gördüm. ama ayak uyuşmam geçmişti. en son durum 117 :KK43: bi dnemde doğum kontrl hapı kullandım bi 6 aylık dönem içinde bi 15 kilo kadarda onun etksini gördüm. yani bi 40 kilo kadar ilaçlardan geriside seneler içindeki yemek ve hareketszlikten. 60lardan çıktım 117ye en çokta o koydu ya zaten ...

zayıflamak içinse ekmeği tamamen hayatımdan çıkarıp ne yemek versa yiyeceğim ama az olark. mutfak tartısı siparişi verdim dün elime ulaştı. bu sayedede nekadar ne yediğimi bilicem. ve tabiki günde 1 saat spor yapıcam. şimdilik planlarım bunlar. su içicem diyemiyorum çünkü azaltmaya çalışıyorum. suya dayanamıyorum çok içiyorum günde 4 5 litre kadar :KK43:((

pko için soğan kürünü öneririm.Bizzat kullandım ve çok faydasını görüp hamile kaldım.Soğan suyunun zayıflamaya da etkisi var bu arada.İçebilirsen uygula derim :KK39:

Back
X