• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 1o3 yabancı gelin lorena sac rengi isteyen burya

• Konu Sahibi Konu Sahibi glt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar boyadım saclarım super oldu resım koyabılırsem koyucam ınşallah yanlız tek problem benım sacımda boya vardı sacımı 7 _8 ay once karamele boyamıştım tabı halıyle aktı ve uzadı ...sacımın uzayan kısmı şimdi boyadıgımda super tam rengını tuttu boyalı kısımlarda guzel ama dıbıne gore daha koyu oldu ...
sıze onerecegım şey boyalı sacın ustune boyanan boya ıstedıgın rengı tutmıyor benımde aynen oyle oldu dogal sacım daha guzel tuttu :)

arkadaşlar boyadım saclarım super oldu resım koyabılırsem koyucam ınşallah yanlız tek problem benım sacımda boya vardı sacımı 7 _8 ay once karamele boyamıştım tabı halıyle aktı ve uzadı ...sacımın uzayan kısmı şimdi boyadıgımda super tam rengını tuttu boyalı kısımlarda guzel ama dıbıne gore daha koyu oldu ...
sıze onerecegım şey boyalı sacın ustune boyanan boya ıstedıgın rengı tutmıyor benımde aynen oyle oldu dogal sacım daha guzel tuttu :)

ne ile boyadın bluegirl?resmini de eklersen seviniriz :1rolleyes:

ya arkadaşlar hepiniz çok sağolun ama bu saç konusunu riske atmaya gelmiyor. o kadar çok yazana kadar keşke bi foto koyma imkanınız olsa. size inanmıyor yada güvenmiyor olduğumuzdan değil sadece görmek istediğim için. dediğiniz renklerin bile onlarca tonu var, sizin anlatmanızla bizim anlamamız farklı olabiliyor. lütfen uygulayan arkadaşlar RESİM eklesinler...a.s.

bende koleston bakır kızılı ve neva color altın sarısı karıştırıp boyadım az önce bakalım nasıl olcak resim koyucam fikir olsun sizede

tam olarak hangi renklere boyadınız sac rengini tutturabilmek için kesin bi bilgi verebilirmisiniz acaba

bende yazın istanbula gittiğimde..kahve bakır tonu istedim kuaförden .. % 60 wella kahve bakır % 40 ckolata kahve karıstırdı.. gercekten mükemmel bir renk çıktı..herkes cok begendi.ama wella nın kahve bakır tonu kuaförlere özel oldugundan kahve bakır saç boyası piyasada bulamadım..:((( inş yakında o tonuda cıkarırlar..

birde benim saçım su anda koyu bir kestane lorenanın saç rengi için uyguladığınız bu kahve köpüğü+ altın sarı kaırsımı uygulasam basarılı olur muyum acaba ...

Son düzenleme:
ayyyy benimde sacim bu rengin biraz koyusu olsu ama benimki yanlislikla oldu ben sari gibiacik kulllu kumral gibi bi renk istiyorum nasil kizilliktan kurtarabilirim yani neolun fikir verin

kızlar benim kendi saç rengimi koyucam yarın kuaföre gidicem sorucam bakalım tutarmı.

dscf3672v.jpg

aslında biraz daha açık renk saçım koleston terrakota rengi sarının üstüne boyamıştım çok güzel aslında renk ama yaz geliyo yaza uygun bir renk istiyorum bende lorenin biraz koyusunu istiyorum acaba o renk hangi renk oluyo

dscf3794.jpg

dscf3799.jpg

kızlar saç rengim nasıl olmuş yeni boyattım tam lorena gibi değil ama

evet cnm kuaförde 3 de gittim 8 30 da geldim eski saçımda resmi var açtılar boyadılar aynı röfle gibi zor bi iş yani bu rengi bulmak.

bebişim 52 canım kızma ama bu sadece nacizane benim fikrim bence eski rengin daha güselmiş...yani fotodaki yeni saçın ışıktanmıdır nedir pek hoş gözükmüo yani turuncu gibi bişiy olmuş...kızıllıkta var gibi...bence altın sarısına yakına bi karamel olsaydı daha hoşolurdu gibi gibi...yinedesen beğendi isen güle güle kullan

Back