Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bernardo 1 alana 1 bedava kampanyası yapmış yılbaşına özel bilginiz olsun.![]()
kızlar şöyle düşünün ben jardin yemek takımı ve rosy kek setine baktim eski fiyatları yemek takımının 279 du 349 olmuş 70 tl zam gelmiş. kek setinin eski fiyatı 109du 156 lira olmuş eski fiyattan ikisini 388 tlye alacakken şimdi kek seti bedavaya geliyo ikisini 349tlye alıyorsunuz yani 39 tl karınız oluyor![]()
ama fiyatları değiştirmeselerdi güzel bi karımız olucaktı Allahtan fiyatları biliyoruz :)
2 Gün önce günlük yemek takımı almıstım 279 a 100 lirada cek verdiler şimdi 349 olmus 2 tane alabiliyorsun yani fiyat tamamen aynı :)
100 liralık çekle 100lık bişi alabiliyodun dimi. ama şimdi 349 tl ile iki tane yemek takımı alıyorsunmantığı hala anlamadınız kızlar sitesine girip üye olun sepete almak istediklerinizi ekleyin göreceksiniz
gayet anladım, 100 liralık çekle istediğini alabiliyorsun yada aldığın başka üründen düşebiliyorsun, yani 279 a değil yemek takımı 179 a geliyor, 349 a iki tane alabiliyorsun 2 ye böl 175 aynı fiyat :)
bravo cnm gerçekten anlamışsın 349u ikiye bölerek 175 tl tek takımın fiyatı oluyor yani 175+175 iki takım alıyorsun. sen diğeriyle 279+179 a takım alıyorsun fiyatı 458 tl yapıyo 458den 349u çıkar 109 tl kalıyo yani 109 tl kardasın vay be gerçektende aynıymışmatematiğine hayran kaldım
sabah sabah karnım ağrıdı gülmekten
ayrıca senin dediğin kampanyada bildiğim kadarıyla misafir yemek takımı almak gerekiyor hediye çeki kazanmak için yani 800 ile 2000 tlnın yanında veriyolar yine bir karı yok yani 2000tl verenin 100 tl indirime zaten ihtiyacı yoktur
bilmediğin kadarıyla yorum yapma istersen zira komik duruma düşen sen oluyorsun kendine bakıp gülmen daha mantıklı olur bu durumda
ben günlük takım aldım misafir takımı değil, 100 lira cek verince ne oldu 100 liralık başka bişey alabiliyorum ne demek oluyor bu durumda 179 a almıs oluyorum , bilmem şimdi anlayabildinmi, hala anlamayıp gülecek neden arama sonra çirkinleşiyorsun,
bir öğretmen olarak anlatma becerim bu kadar kusura bakma canım
ozaman şöyle diyeyim bu indirimin mantığı sana 100 tl verilip 100liralık mal alman değil tamam mı 349 tlye iki tane yemek takımı alman sayın hocam nasıl anlayamadınız bunuah ah yazık valla nasıl öğretmen oldunuz şaşıyorum eğer doğruysa
hahahhahaha nasıl komik nasıl komik kendine çok iyi bir eğlence bulmuşsun devam
seni inandırmak gibi bir amacım yok tatlım, ben kendi açımdan olaya yaklaştım ve ben bu takımı 179 a mal ettim mi ettim sen kalkıp olayın farklı olasılıklarını vs hesapla, eğlen![]()