Saç Şekillendiriciler 19mm , 25 mm ve 32 mm Maşa Hakkında.

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
Merhaba hanımlar,
19 mm maşam var. Ama çok uğraştırıryor beni, (gerçi çok sık kullanmıyorum, kullanmama sebebim de çok uğraştırması galiba)
Daha doğal dalgalar istiyorum,hem de daha az uğraşmak. Bunun için de daha kalın bir maşaya ihtiyacım var gibi,
Kalın ama ne kadar kalın?
25 mm istediğim işi görür mü? 19 mm ile 25 mm arasında nasıl farklılıklar var, her ikisini de tecrübe edenleriniz vardır mutlaka, paylaşır mısınız?
Yoksa 32mm mi almalı?

ben 32 lik aldım doğal duruyor, saçların uzunsa hiç düşünme. gerçi saçı çok düz olanlar 32lik çabuk düşüyor diyor ama benim saçların dalgalı düşmüyor çabuk.

Benimki de çabuk düşer ama uygulama öncesinde veya sonrasında herhangibir ürün kullanmıyorum ondan da olabilir, sen kullanıyor musun?

Benimde 19 mm maşam var ama istediğim gibi olmuyo bukleler.Bende senin gibi doğal bukleler istiyorum.Yeni maşa alıcam hangi maşa ve kaç mm alıyım bilmiyorum

Şimdiki maşan hangi marka canım, benim 19mm ile yaptığım bukleler güzen oluyor da, daha doğalını istiyorum, daha doğalı daha kalın maşa ile olur diye düşünüyorum ama maşa kalınlaştıkça kalıcılığı azalıyor galiba, emin olamıyorum o yüzden...

Babyliss 19 mm ama ben beğenmiyorum bukleleri
Benim saçım dalgalı kıvırcığa yakın oyüzden kalıcılığı bakımından bi sorun yaşayacağımı zannetmiyorum....
Bn çok araştırdım.Remingtonun 32 mm olanını alıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…