1979 yılında giyilmiş 36 beden nostarjik gelinlik.

Merhaba kızlar :) Eşimin annesi gelinliğini satmak istedi. Biz evlenirken ben zayıf olduğum için ve aklımda başka model olduğu için annemin gelinliğini giymedim. O da eskileri karıştırırken satalım dedi. İlgilenen olursa bana mesaj yazabilir. Hiç bir yerinde yırtık defarmasyon yok. Gözü gibi bakıldı korudu. Gönderilirken kuru temizlemesi yapılıp ta gönderilecek. Fiyatı da 650 tl.

Bu evlilik fotoğrafları. 12.12.1979 ' da evlenmişler :)
Eki Görüntüle 1139170

Bana gelinlik oluyor mu olmuyor mu diye denediğimiz zamanlardan kalma fotoğraflar da bunlar. Duvağı isterseniz onu da yollayabilirim ama fotoğrafta düzgün yerleştirmemiştim ve duvak kırış kırıştı. Ama onu da kuru temizlemeye verip yollayabilirim.
Eki Görüntüle 1139174
Eki Görüntüle 1139176
Eki Görüntüle 1139183
çok güzelmişşşş! hala satılık mı?

değeri bence daha fazla olmalı ama manevi değeri yani benim annemin gelinliği olsaydı asla satılık olmazdı neden satıyosunuz :(

değeri bence daha fazla olmalı ama manevi değeri yani benim annemin gelinliği olsaydı asla satılık olmazdı neden satıyosunuz :KK43:

Eşimin annesi satmak istiyor,bana nasıl satabileceğini sordu. Ben çoğu şeyi saklama taraftarıyım,eski fotoğraf makineleri,eşimin bebeklik kıyafetleri ve oyuncakları... Hepsini saklıyorum. Ama annesi kendisi satılsın istedi. Aklında bir şey varmış,satılsın orda satabilirsen dedi.

Anladim cnm ins. satabilirsiniz
Eşimin annesi satmak istiyor,bana nasıl satabileceğini sordu. Ben çoğu şeyi saklama taraftarıyım,eski fotoğraf makineleri,eşimin bebeklik kıyafetleri ve oyuncakları... Hepsini saklıyorum. Ama annesi kendisi satılsın istedi. Aklında bir şey varmış,satılsın orda satabilirsen dedi.

Back