• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

194 bin kız öğrenci eve hapsoldu

Yine de akademik anlamda çok başarılı olmayan çocuğu imamhatip yerine meslek lisesine göndermek daha mantikli. Seçim şansı yoksa gerçekten saçmalık bu sistem.

O seçimi kimin yaptığı takıldı benim kafama. Eskiden iyiydi kim nereyi istiyorsa gidiyordu.
Sınavda aldığı puana göre okul tercihleri yapıyor öğrenci.Eskiden sadece zengin olan özel okula gönderiyordu çocuğunu.Şimdi görüyorum,istediği okulun puanını tutturamayan öğrenciyi ailesi özel okula yazdırıyor.Önceden özel okulda okumak ayrıcalıktı.Şimdi diyorsun ki,demek ki puanı düşüktü,başarısızdı,o yüzden özel okulda:KK53:.Özel okullarda yerleşme puanları çok düşük.

Sınavda aldığı puana göre okul tercihleri yapıyor öğrenci.Eskiden sadece zengin olan özel okula gönderiyordu çocuğunu.Şimdi görüyorum,istediği okulun puanını tutturamayan öğrenciyi ailesi özel okula yazdırıyor.Önceden özel okulda okumak ayrıcalıktı.Şimdi diyorsun ki,demek ki puanı düşüktü,başarısızdı,o yüzden özel okulda:KK53:.Özel okullarda yerleşme puanları çok düşük.
Yanılıyorsunuz.İyi kolejlerin puanları ilk 3 ü zorlar nitelikte.
Bahsettiğiniz kolejler genellikle yeni açılan yada dershane olupta koleje dönüşenler :)

Yanılıyorsunuz.İyi kolejlerin puanları ilk 3 ü zorlar nitelikte.
Bahsettiğiniz kolejler genellikle yeni açılan yada dershane olupta koleje dönüşenler :)
İyi kolejlere lafım yok zaten.Tanınmış ünlü kolejlere girmek çok zor.:cool:Mesela Galatasaray lisesine.Benim bahsettiğim ufak çaptaki özel okullar.

belki de aile imam hatipe gitmesindense cebi zorlayıp özel okula gönderiyordur borca harca girerek.

bütün düz liseler Anadolu lisesi oldu.

İmamhatip'e gitmek istemeyen ama yüksek puanıda tuturamayan okula gitmiyor açıkta olan, onlar zorla bu yönde şekil aldırmak istemeyen aile çok ,
kolejede yollayamıyor parası yok
kayıp ve cahil nesil onlarda erken evlenerep bol,bol çocuk doğuracak
geleceğin asgari ücretlileri zengin daha çok zengin olsun yaşasın cahilik ve mesleksizlik

Yapamazlar bunu.Benim oğlum çalışarak ,uğraşarak Anadolu lisesine gidiyor.Düz liseyle aynı olmamalı.Son durumları bilmiyorum.Halkın tepkisi olur bu duruma .

Yaptilar.Halk neye tepki gosterdi buna tepki gostersin ? Artik anadolu lisesini secerken de iyisini sececeksiniz..Zaten iyiler aradan siyriliyor.Ayni birkac yorum ustte ozel okullar icin yaptiginiz yorum gibi.Taban puani yerlerde surunen anadolu liseleri var artik.Duz lise kavrami yok.Teknik meslek,saglik,anadolu,fen..

Yaptilar.Halk neye tepki gosterdi buna tepki gostersin ? Artik anadolu lisesini secerken de iyisini sececeksiniz..Zaten iyiler aradan siyriliyor.Ayni birkac yorum ustte ozel okullar icin yaptiginiz yorum gibi.Taban puani yerlerde surunen anadolu liseleri var artik.Duz lise kavrami yok.Teknik meslek,saglik,anadolu,fen..

bizim burda anadolu öğretmen lisesi vardı en çok üni ye öğrenci veren, oraya yollarım diye hayal ediyordum, öğretmen liseleride gitti:KK53:

3 yıl önce benim oğlanın okuduğu okulda düz liseydi.Okula başlamadan önce değişti.O liseye girmek için çok uğraşanlar oldu.Bu sene de dahil olmak üzere.Ama puan durumu yüzünden alınmadılar.Değişen bir şey yok bana göre.Sadece düz lise kalmadı gibi.Ya Anadolu,ya meslek,ya İHL.

Teknik
meslek,saglik,anadolu,fen.
Bunlarında. Puanı yüksek olacak
olmayanlarda okuyamaz bu liselerde yani sistem diyorki başarılı,çalışkan olan okusun diğer evde otursun bol,bol çocuk doğursun halinede şükretsin

Yapamazlar bunu.Benim oğlum çalışarak ,uğraşarak Anadolu lisesine gidiyor.Düz liseyle aynı olmamalı.Son durumları bilmiyorum.Halkın tepkisi olur bu duruma .
Olmaz. Olursa da kesin paralelci, değilse terörist olurlar. Bence hükümetimiz yaptıysa doğru yapmıştır.
Pardon ya yanlış başlık oldu.

bizim burda anadolu öğretmen lisesi vardı en çok üni ye öğrenci veren, oraya yollarım diye hayal ediyordum, öğretmen liseleride gitti:KK53:
Bizim okuldada üsküdar amerikan,galatasaray gibi örnek veriyorlardı.Dün fen öğretmeni ailenizin dizinin dibinden ayrılmayın demiş.
Kadını öpesim geldi :KK45:

Back