19 yaşındayım ama hayatım karışık

Nişan takılana kadar konu sahibinin aklı nerdeydi ben onu anlamadım.
Çocuğu hem fiziksel hem karakter olarak beğenmiyordunuz niye baştan kabul ettiniz. Tık tık kapıyı çalıp gelip yüzük takmadılar herhalde. Öncesinde kulağınıza bir şeyler geldi mutlaka. O zaman resti çekmeniz lazımdı.
Olay tamamen kız kardeşine gelen taliplerden sonra patlak vermiş.
Sizi alıntılayarak yazdım ama konu sahibi anlar umarım.

................... Allah aşkına yazmayın daha konuyu açtığıma pişmanım silemiyorumda kahretsin zaten yanlış düşüncelerim var diye burdaki büyükleirmden yardım istemeye geldim ama bana akıl vereceğinize çok ağır benim kaldıramayacağım hakaretler yapıyorsunuz üzüntüme üzüntü kattınız resmen. iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim ama yazmayın lütfen hesaba dahada girmeyeceğim

ne desem anlamazsınız beni yorum için teşekkür ederim benim ailem ve sizlerin ailesi bir değil ve benim ailem okadarda düşünceli değil tekrar teşekkürler...

bak bizim sana garezimiz yok, ortada sorun yokken biz sana kızmıyoruz. yapman gereken şey ortada.

Bazı kadınlar güçlüdür ve ailesine karşı dik durabilir ama bazıları da konu sahibi gibi baskılanır ve söz sahibi edilmez ailede...zaten amca oğluyla nişanlandırılmış yani belli aile yapısı az çok...yazdıklarınız yanlış demiyorum ama biraz konu sahibine cesaret verirsek o da ailesine karşı çıkıp nişanı atabilir...şahsen ben de 19 yaşındayken aileme karşı çıkamaz korkardım böyle birşey başıma gelseydi

Hayatini karartmaya cok mu meraklisin? Neden nisanlandin? Aileye saygi bu degildir. Ama bunun bilincinde olabilmek icin yasin biraz kücük sanirim.. Sen bir bireysin. O hayati ailen degil, sen yasayacaksin. Kiminle beraber yasayacagina da sen karar verirsin bu yüzden. Zorla evlilik mi olur canim? Hangi devirde yasiyoruz.

Hic söyledin mi peki ailene nisani atmak istiyorum diye? Ben böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedin mi? Kardesini karistirma hic. Herseyden bagimsiz ben bu kisiyle evlenmek istemiyorum dedin mi? Isterse dunyanin en yakisiklisi en zengini en kariyerlisi olsun. Icin isinmadiysa evlenmek istemiyorum dedigin anda is biter. Bence sen ailene agzini dahi acmadin.. Onlar senin gönüllü oldugunu düsünüyor. Kim cocugunu zorla evlendirsin ki? Hemde issiz gücsüz bir insanla? Sacma..

iyi de kız aileme saygımdan kabul ettim başta diyor.

bi de burda başıma bu iş geldi napsam dese sorun yok .konuya doktordan kıskançlıktan giriyor.

_________

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…