19 yaşındayım ama hayatım karışık

Senin icin sunu soyleyeyim ne yap et sevmedigin istemedigin bi evlilikten kurtulmanin varesine bak

Kardesinin durumuna gelince 17 yasinda(benim nazarimda cocuk sayilacak yasta) bi kizla evlenmek isteyen dokrun muhendisin aklina hayret ediyorum demek okumak cehaleti aliyor esseklik baki kaliyor

Hani desen kardesim sozlenecek karsi taraf dugun icin bi kac yilin gwcmesini bekleyecek yine eh nwyse diyecektim

Kwndi çocukken yarin birgun cocuk sahibi olunca nasil bu sorumlulugu kaldiracak o gariban

Inşallah fake konudur ne diyim

doktor dediğim 30 yaşında değilki . teşekkür ederim yorumunuz için

teşekkür ederim yorumunuz için kardeşim şimdi evlenmiyecek zaten adamda henüz okuyor sadece adını koyacaklar

buna bile karşı çıkmıyorum aileme diyemediğim için konuşuyorum buralarda zaten meslek önemli aşık olamıyorum hiç olmazsa mesleği olsun

1. amcaoğlun seni istiyormu?
2. bu konuyu amcaoğlunla konuşman sonuçta oda bile bile evet demez diye düşünüyorum.sevmediğinizi uygun bir dille söyleseniz vakit geçmeden

buna bile karşı çıkmıyorum aileme diyemediğim için konuşuyorum buralarda zaten meslek önemli aşık olamıyorum hiç olmazsa mesleği olsun

Senden cacık olmaz. Bizim de burdan yapacak bişeyimiz yok.
Ya sesini çıkaracaksın, ya evleneceksin. Başka bir seçeneğin yok.

Oha aralarında 8 yas mı var bir de gerçekten doğru mu anladım Kızın yası cok küçük.

keşke fake olsa ailem pat diye vermez doktor dedğimde okuyor kardeşimde sadece adını koyucaklar

Bence gerekirse ye dayagini ama o yuzugu yolla evlerine

Bak benim bi arkadasimda vardi benzer bi durum istemedigi bi kuzeniyle nisanladilar kiz istemiyorum dedi ahlandi vahlandi olmaz dediler nisan atmak o kadar kolay mi zannediyorsun dediler en sonunda ne yapti etti atti nisani ucubda olum olsa bi kere oleceksin sevmedigib biriyle evlenirsen hergun oleveksin farkindamisin

konu sahibi kusura bakma ama ailen neyse sen de osun. burda durup itiraz edeceğine ben napıcam dieyceğine kardeşni kıskanıyosun. o senden daha kötü durumda belki. yazıklar olsun sana ve ailene.
hala bid e sadece adını koyacaklar diyosun. allah size akıl fikir versin vicdan versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…