Canım bu kadar stres yaparsan hastalanamazsın zaten.. Ben sıkıntıya girdiğim zaman 15 gün geciktiği oluyor.. OImamış bir şey için kendini boşu boşuna üzme..
bazı kişileri gerçekten anlayamıyorum..buraya çoğumuzun kardeşi yaşındaki bi kız yardım isteğinde bulunmuş.. ama bazılarımız onu ayıplayıp kulak bükme derdindelerlmaz:
1.si artık böyle şöyler söylenmesinin bi anlamı yok çünkü olan olmuş
2.si biçoğumuz bişeyler yaşadık ama nedense burdan başkalarına ahkam kesmek kolay geliyor
bundan sonrası için bu kardeşimize sadece sorduğu şeyle ilgili cevap verilmeli
kimse kimsenin hayatına müdahale edemez..
sadece önüne olabilecek başına gelebilecek şeyleri serersiniz..
seçmek kişinin kendisine kalır onaylasakta onaylamasakta..
konuya gelince hamile kalman çok düşük bir ihtimal.. ayrıca henüz cinselliğe dair fazla bişey bilmeden bu şekilde bi işe kalkışma canım..
neden dersende bunun bir sürü nedeni var..
şu an yaşadığın korkun gibi.. yada karşındaki kişiden sana bulaşabilecek bi hastalık gibi...
göğüsleyebileceğin işlere kalkış her zaman..bu benden sana bi abla nasihati
regl döneminse şuan yaşadığın sıkıntılardan dolayı büyük ihtimalle gününü şaşıracaktır..
ama mutlaka tahlilini yaptır..
bu kadar düşünüpte kendini ziyan etme o kadar kolay değildir hamile kalmak
burda ne kadar insan var hamile kalabilmek için aylarca, yıllarca uğraşan..
daha yolun çok başındasın umarım bi daha durum yaşamazsın.
bazı kişileri gerçekten anlayamıyorum..buraya çoğumuzun kardeşi yaşındaki bi kız yardım isteğinde bulunmuş.. ama bazılarımız onu ayıplayıp kulak bükme derdindelerlmaz:
1.si artık böyle şöyler söylenmesinin bi anlamı yok çünkü olan olmuş
2.si biçoğumuz bişeyler yaşadık ama nedense burdan başkalarına ahkam kesmek kolay geliyor
bundan sonrası için bu kardeşimize sadece sorduğu şeyle ilgili cevap verilmeli
kimse kimsenin hayatına müdahale edemez..
sadece önüne olabilecek başına gelebilecek şeyleri serersiniz..
seçmek kişinin kendisine kalır onaylasakta onaylamasakta..
konuya gelince hamile kalman çok düşük bir ihtimal.. ayrıca henüz cinselliğe dair fazla bişey bilmeden bu şekilde bi işe kalkışma canım..
neden dersende bunun bir sürü nedeni var..
şu an yaşadığın korkun gibi.. yada karşındaki kişiden sana bulaşabilecek bi hastalık gibi...
göğüsleyebileceğin işlere kalkış her zaman..bu benden sana bi abla nasihati
regl döneminse şuan yaşadığın sıkıntılardan dolayı büyük ihtimalle gününü şaşıracaktır..
ama mutlaka tahlilini yaptır..
bu kadar düşünüpte kendini ziyan etme o kadar kolay değildir hamile kalmak
burda ne kadar insan var hamile kalabilmek için aylarca, yıllarca uğraşan..
daha yolun çok başındasın umarım bi daha böyle bi durum yaşamazsın.
hiç korkma canım bişicik olmaz. vereliniortak
anlamıyorum ben yaa bu kadar neden saçma sapan yorumlar yapılmış. ya bu kız genç bi kız sonuçta. hangimiz yaşamadık böyle şeyler tamam biraz ileri gitmiş keşke gitmeseydi ama olmuş işte.hem kötü birşeyde yok yanii.aman yaa herkes kendi geçmişini unutup burada ahkam kesiyor.doğru tabi şu hayyat herkes 4/4 lük yaaaklava:
bundan sonra bırak bunları yapmak erkek arkadasımın elını bıle zor tutarım:S..
kıssss o kadar da değil tutttt :jeyyar: ama ileri gitme bidenem bebiş sahibi olmak için önce senin büyümen gerekli kaydirigubbakcemile3
bu korkuyla nasıl davrancagımı bıle bılmıyorum:S
hazıranın ılk haftası adetım basladı. erkek arkdasımlar hazıranın 18ınde surtunme yolu ıle bırlıkte olduk ama vajınama bosalmadı baska bır yere bosaldı. ama o da kendınden tam emın degıl hıssetmeden bıseyler akmıs olabılır mı ya da zevk suyuyla bısey olabılır mı? daha once kımseyle cınsel ılıskıye gırmedıgım ıcın kızlık zarım yerınde. 2-3 gun mıdem bulandı ama bugun bıseyım yoktu. hamıle kalma ıhtımalım var mı yardımcı olursanız sevınırım. suanda cok korkmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?