• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yandaym acele yardm cevab yazarsanz:((

yine ahlak bekçileri kol geziyor kaydirigubbakcemile4 tartışma çıkmış bile kaydirigubbakcemile3
ama yok erkek çocuklarını aslan oğlum benim "erkek" oğlum benim diye gazla yetiştrip kız çocuğunu oraya bakma bacaklarını kapayarak otur bilmemne diye yetiştirirseniz olacağı budur. erkek çocuğu daha bıyıkları yeni terlerken kız arkadaşlarına abazan abazan bakar soluğu keranede alır ya da gencecik cahil tazenin başını yakar.
öncelik cinsiyet ayrımcılığına son ve eğitime ağırlık verilmeli sengözlerimebaksanab

pes diyorum açıkçası ....

burda bi arkadasımız derdini anlatmış değil mi öncelikle ona yardım etmye çalışmalıyı< herkes bunun bilincinde

herkes bişiler sölemiş ve herkesin kendine göre haklı sebebpleri vardır ama bunu böle tartışmaya gerek yok

ve gercekten sorunu olan arkadasımızı bu kadar yargılamay gerek yok evet haklısnız yaşı küçük, bazı seylerin bilincinde değil, hedefmizim ona dgru dürüst bi şekilde bişeyleri anlatmak olmalıdır

en sinir oldugum sey de su sanal ortamda bile birbimize tanımadıgımız yerde bile yargılanmak

herkes kendinen sorumlu arkadaslar ....

anaa neler olmuş burda böyle yaa ..

bir şeyler demek istiyorum ..
bazı arkadaşlarımız diyor yaşa bir şeyler anla ..
evet canım yaşa birşeyler tanı erkek arkadaşınıda cocuk nasıl olsa şimdiden aldım alacagımı diyetrek gitsin ..

bu kadar mı cahil insanlarımız ya ..
dışarda bir ton insan var yanından geçerken hep yazık diyorum gencecik kadın kucagında cocuk mu istersin .. genç olmasına ragmen cocuk aldıran mı istersin ..

ilk gece denen bir olay vardır ..
her evlilik döneminde yaşanır bazı şeyler ama kendini bilen bir erkek o dereceye gelmez ..
bazı şeylerin sabırsızlıgı ve heycanı olmalıki evlilik hazırlıgı yapılırken sıkılmasın erkek sonuçta alınca biter herşeyi ..

hem evlilik vaadiyle kandırıp yataga atanlarda var ..
bu şekilde mi olucak bu tür şeyler ..
biraz yorum yazarken düşünün .. kişinin ilişkinin boyutunu erkeğin bir yemekten sıkılıcagını ..
şimdiden yaparlarsa evlendimi hiç yapamazlar ..

ne kadar kötü ya durum ..
bu kıza herkez diyor hamile değilsin diye ..
ne kalmış ki hamile kalmasına ..

böyle giderse sonu ya kürtajda biter yada mecburi kalınmış evlilikte ..

tabiki cenebazcim korunacakkk ve ciddi dusundugu anda cinselligi yasayacak hatta yuzeysel yasayacak... ben lise yillarimda izmirin en unlu psikologlarinin birisinin yaninda calismistim sekreter olarak fikrimi almak istemisti birgun ..ben okadar kotu seyler anlatmisim ki guldu bana kahkahalarla sana bisey soyleyeyimmi dedi buraya gelen bayanlarin yuzde 60i cinsellik yasamamis yuzeysel olarak bile erkege dokunmamis evli bayanlar ve cinsel doyumlari olmadigi icin aile ici huzursuzluk yasayip aile terapisine gelip aglayan kadinlar dedi ..ve bir tanesinin esi mazosist cikmis ve buna katlaniyor dedi. illaki taniman lazim dokunman lazim ama ciddi dusunuyor isen demisti ve nekadar hakli oldugunu evlendikten sonra anladim (cok sukur esimde boyle bisey yok fakat kendimi kirlenmis hissediyordum ve yillar sonra o psikologa gidip terapi aldim guldu bana sende o kervandasin simdi demisti ve bu bana kapak oldu) konu sahibine son uyari evlilik asamasina gelmeden kimseyle birlikte olmamani tavsiye edip evlenme onceside mutlaka yasamani belirtiyorum yuzeysel olsa bile

bunu anlamadım
sadistlikle kariştirdiniz sanırım :delphin:
bunları diyen psikolog kim?
söyleyin de ona bi psikolojik destek sağlıyayım zemuszemus
ciddi düşündüğün biriyle yaşa
sen de o kervandasın

varoşların prensi miydi bu zat? CADIARZU
böyle sığ ifadeler kullanmaz hiç bir psikolog:kahve:

ayrıca evlilik aşamasına gelip de ayrılan nice çiftler var
onca zaman beklemişler az daha beklesinler, ölmezler ya
ne güzel akıl veriyosunuz maşallah :umursamaz:

nişanlıyım, evlenmeden bana birliktelik teklif edicek adam anında yer tekmeyi zemuszemus

degilsin canim hamile falan buarada hayat dersi verenler kendi gencliklerine baksinlar hic mi cinsellik yasamadilar evlilik oncesi hicmi opusup koklasmadilar adaaam sizde :olmaz: yasamadim diyenler kendini oksamistir zannimca hangisi etik?? genclik bu ya durmazki yerinde sonra vay ben niye vajinusmus oldum diye topic acarlar .guzelim yasicaksan buna degen biriyle yasa hayat senin hata yapma yanliz..

bunu anlamadım
sen de o kervandasın

nişanlıyım, evlenmeden bana birliktelik teklif edicek adam anında yer tekmeyi zemuszemus

ağzına sağlık gurbam duygularıma tercuman olmuşsun...alkisalkisalkis

tabiki cenebazcim korunacakkk ve ciddi dusundugu anda cinselligi yasayacak hatta yuzeysel yasayacak... ben lise yillarimda izmirin en unlu psikologlarinin birisinin yaninda calismistim sekreter olarak fikrimi almak istemisti birgun ..ben okadar kotu seyler anlatmisim ki guldu bana kahkahalarla sana bisey soyleyeyimmi dedi buraya gelen bayanlarin yuzde 60i cinsellik yasamamis yuzeysel olarak bile erkege dokunmamis evli bayanlar ve cinsel doyumlari olmadigi icin aile ici huzursuzluk yasayip aile terapisine gelip aglayan kadinlar dedi ..ve bir tanesinin esi mazosist cikmis ve buna katlaniyor dedi. illaki taniman lazim dokunman lazim ama ciddi dusunuyor isen demisti ve nekadar hakli oldugunu evlendikten sonra anladim (cok sukur esimde boyle bisey yok fakat kendimi kirlenmis hissediyordum ve yillar sonra o psikologa gidip terapi aldim guldu bana sende o kervandasin simdi demisti ve bu bana kapak oldu) konu sahibine son uyari evlilik asamasina gelmeden kimseyle birlikte olmamani tavsiye edip evlenme onceside mutlaka yasamani belirtiyorum yuzeysel olsa bile

evet bu dediğin sorun var canım...
sağa sola bakma, kafanı kaldırmalarla yetiştirdiğimiz kız çocuklarından evlenince birden vahşi cazibe olmasını bekliyoruz
bu yetiştirme tarzına ben de karşıyım,
ama ben şimdilik bir abla veya anne olduğum zaman bir anne olarak diyeceğim şey hep böyle olacak
herşey yaşında güzel, aklıbaşında ayakları yere basan biriysen ne ala...
nasıl istiyorsan öyle davranabilirsin, ama eğer ben o ışığı göremiyorsam tabiiki kardeşimi kızımı başına gelebilecek kötülüklere karşı uyarmakla sorumluyum.

Son düzenleme:
-------------LOCA-------------------------------------------------------------------

bu yaşta aklınız derse çalışacağı yerde nerelere çalışıyo kafanızı böyle şeylerle meşgul ediyorsunuz.akıllı olun ya yaşın ne ne cinsellik neyine bide önlem almıyorsunuz ne bilelim hamilemisin yanındamıydık.şimdimi aklın başına geldi.bu gençlik iyice sapıttı cinsellikten başka bişey düşündüğü yok.düşünüyolar ama bide korunmayı akıl edebilseler.biz evliler bile çok dikkatliyiz siz bekar olarak bu nasıl bi cesaretttir.

UZGUNUM AMA SIZI SADECE KINIYORUM

konu birliktelik yaşayıp yaşamamak değil burada, arkadaş 19 yaşında bir şeyler yaşamış yani kimseye sormuyor doğru mu yanlış mı diye, niye şimdi yapma ayıp ve yap da tanı tezahuratları yükseliyor anlayamıyorum :ecrin_bebek:

bunu anlamadım
sen de o kervandasın

bende katılıyorum size ..
evlilikten dönen o kadar çok kişi var ki ..
hadi diyelim yaşadı bişiler .. hamilede kaldı istemeden ..
evlencekler ama ..

bir trafik kazasında cocuk ölürse o zaman nolucak ..
her telden bir ses .. yok olmaz öyle bir kız amaaan allah korusun dicekler ..
bende evlendikten sonra yanayım ..

hem vajinusmus olmak ne bilgilendirmeyle nede dokunmayla geçiyor..
ben eşime deli gibi aşıktım evlenene kdr tek bir korkum yoktu sabırsızlanıyordum .. şunu mu giysem acaba die planlar yapıyordum ..
o ana gelince işler değişti ..

yani vajinusmus ne dokunmaya baglı nede bilgilendirmeye

yine ahlak bekçileri kol geziyor kaydirigubbakcemile4 tartışma çıkmış bile kaydirigubbakcemile3
ama yok erkek çocuklarını aslan oğlum benim "erkek" oğlum benim diye gazla yetiştrip kız çocuğunu oraya bakma bacaklarını kapayarak otur bilmemne diye yetiştirirseniz olacağı budur. erkek çocuğu daha bıyıkları yeni terlerken kız arkadaşlarına abazan abazan bakar soluğu keranede alır ya da gencecik cahil tazenin başını yakar.
öncelik cinsiyet ayrımcılığına son ve eğitime ağırlık verilmeli sengözlerimebaksanab

lütfen siz de bodozlama konuya dalıp anlayıp dinlemeden
tüm yazılanları okumadan böyle ithamlarda bulunmayın
dediklerinizin tartıştığımız konuyla hiç alakası yok :delphin:

Iyıde burada kımsenın ahlak bekcılıgı yaptıgı yok kı.

Kımse de demedı tüüüü sen naptın rezılll dıye

Bak baslıga "19 yasındayım yardım" dıyor.

Bı cogumuz da burada kendının de fark ettıgı 19 yasının tecrubesızlıgını ona bu tecrubesızlıkden sıyrılıp ogrenmesı gerekenlerı soyluyoruz.

İlk once yapması gerekenlerı bılseydı bu baslıgı acarmıydı?

İlişkisini de yargılamadık.Senın nasıl olurda bır erkek arkadasın olur dıyenımız de olmadı.

Unutmayın bu baslık altındakı yazı surtunme ıle bırlıkde olduk hamıle olabılırmıyım degıl de

Bu bırlıkdelık sonrası baska bı saglık sorunundan dolayı yaptırdıgım testte hepatıt oldugumu ogrendım ne yapmalıyım da olabılırdı.

Tabı bunu hıc bırımız de temennı etmeyız.

Ama bunun gıbı konularda ahh canımm korkma degılsındır yada bekle bakalım olmadı bı test yaparsın dısında yorum yapanlar nedense ya ahkam kesenler sıfatına uygun goruluyo yada ahlak bekcısı sıfatına.

Bravo!!!
Yine bir konuyu katlettiğiniz için,yine konuyu açan arkadaşımızın bir sorununu kendinizce yorumlarınızla,kendi namus ve ahlak çerçevesi altında düşüncelerinizi paylaştığınız için.
Çok ama çok teşekkürler ediyorum.
Cinsellik bölümünün açılmasını istiyoruz birde,bunları yaşamak içinmi istiyoruz arkadaşlar aceba?
Arkadaşımız çook genç yaşta olmasına rağmen bizlerde yardım istemiş,ama konuyu yine öyle yerlere getirmişizki inanın üzülerek okudum yazdıklarınızı.
Bir konuyu daha böylelikle kapanmasına vesile olduğunuz için tşk ederim.

Back