• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yandaym acele yardm cevab yazarsanz:((

vallahi canım senin hamile kalman kuşun taşa yanlışlıkla değmesi gibi bişey bence yüzde 99 hamile değilsin korkma

güzel bi yorum olmuş katılıyorum bencede hamiş degilsin ayol biz 3 aydır gece gündüz ugraşıyozz tık yok bu şekilde olmaz bu iş eelşmeyin rahat durun bu korku bence sana evlenene kadarda yeter :olmaz:

emın dglım ama anlatıgın sekılde hamıle kalan cok yanı bı kac yerde okumustum en ıyısı test yaptırmak bole bı yere varamazsın kı

bugun eczaneden test aldım ve uyguladım negatıf cıktı ama eczacı adet gunun aksarsa eger 1 gun sonra yap demıstı. benım adet gunum ayın 1ınde. sızce cıkan sonuc dogru mudur ya da bole bısey yasayan var mı:S:S

bugun eczaneden test aldım ve uyguladım negatıf cıktı ama eczacı adet gunun aksarsa eger 1 gun sonra yap demıstı. benım adet gunum ayın 1ınde. sızce cıkan sonuc dogru mudur ya da bole bısey yasayan var mı:S:S

bence bu ihtimal milyonda bir, ben açıkcası sanmıyorum ama
sen daha regl günün bile gelmeden neden bu kadar stres yaptın ki, bu kadar stres yüzünden reglinde geç gelecek ondan sonra iyice içinde çıkamayacaksın

bunu düşünüp durma benc
e

Cahillik işte tek söyleyeceğim bu.Bazı şeyleri baştan düşünmek gerekir.Çok üzülme birşey varsa evlenirsin olur biter.

bence bu ihtimal milyonda bir, ben açıkcası sanmıyorum ama
sen daha regl günün bile gelmeden neden bu kadar stres yaptın ki, bu kadar stres yüzünden reglinde geç gelecek ondan sonra iyice içinde çıkamayacaksın

bunu düşünüp durma benc
e
cok tesekkur ederım bazıları hayat dersı vermeye calısyo yazdıklarıma da bazılarıda sızın gıbı gercekten ılgılenıp benım nasıl bır ruh halınde oldugmu gorebılıyor.. eskıden adet gunumden 2 gun once hafıften agrılarm olurdu ama sımdı olmuyr. yarında olmazsa ıyıce korkmaya baslayacagım. cunku ayın 1ınde adet olmam gerkıyor. stres yuzunden bıle olsa ınsallah gecıkmez:(:(:(:(:(:(

sitreslisin kafan karışık hamile olma şüphesi var ve buda reglini geciktirebilir. Reglin biiriki gün falan geçerse kan testi yaptır kesin sonucu alırsın..

cok tesekkur ederım bazıları hayat dersı vermeye calısyo yazdıklarıma da bazılarıda sızın gıbı gercekten ılgılenıp benım nasıl bır ruh halınde oldugmu gorebılıyor.. eskıden adet gunumden 2 gun once hafıften agrılarm olurdu ama sımdı olmuyr. yarında olmazsa ıyıce korkmaya baslayacagım. cunku ayın 1ınde adet olmam gerkıyor. stres yuzunden bıle olsa ınsallah gecıkmez:(:(:(:(:(:(

burası böyle bir yer canım... hayat dersine de ihtiyacın varmış ama değil mi sengözlerimebaksanab

bundan rahatsız olmak yerine sana birşeyler anlatmaya çalışan insanların dediklerine kulak ver ... senin yaşından hepimiz geçtik ve o yaşlarda herşeyin en doğrusu bilirmiş gibi de davrandık... kimimiz şanslıydı büyük hatalar yapmadı ; kimimiz şanssız...

bakalım sen hangi gruba gireceksin... ama büyük hatalar yapıp şanslı olanlar grubuna girersin dilerim...

19 yaşında hamile kalmış olmanı istemem açıkçası ... genç bir kızın hayatta yürüyeceği yolu çok uzunken böyle sıkıntılarla uğraşması çok üzüyor beni...

ama stres yapmamaya çalış ; bu stresle reglinde gecikme olması seni daha da çok gerecek ... ben de pek sanmıyorum hamile olduğunu... biraz sabırlı ol daha kolay çözersin...

hiç korkma canım bişicik olmaz. vereliniortak
anlamıyorum ben yaa bu kadar neden saçma sapan yorumlar yapılmış. ya bu kız genç bi kız sonuçta. hangimiz yaşamadık böyle şeyler tamam biraz ileri gitmiş keşke gitmeseydi ama olmuş işte.hem kötü birşeyde yok yanii.aman yaa herkes kendi geçmişini unutup burada ahkam kesiyor.doğru tabi şu hayyat herkes 4/4 lük yaaa :oklava:

herkez yaşamıştır böyle şeyler evet ama kimse hamilelik şüphesi duyucak kadar değil ..

bir şeyler yaşarsın sonucunada katlanırsın ..

Bak bırıncısı soylenenlere alınmayacaksın.Yok oyle bazıları hayat dersı verıyor felan.

Bı cok zaman kocaman kadınlar bırbırımızden hayat dersı alıyoruz.Ustelık bırılerının onemseyıpde hayat dersı vermesı kadar da guzel bısey yokdur...

ıkincisi hamıle olma ıhtımalın cok da yuksek degıl.Zaten testte yapmıssın.Sımdı muhtemelen yasadıgın stresden gecıkme olacak ve sen bı test daha yapacaksın.En ıyısı bırak zamanı bekle...

Ucuncusu bu tıp durumlarda hamılelıkden daha onemlı seyler de var.Korunmak her ne olursa olsun sart.Hepatıtı var aıdsı var vs vs.Bu tıp yolla bulasan bır suru hastalık var.Bunu kısı bıle daha bılmıyo olabılırken bı anda karsısındakıne bulastırabılır.

Tum bunları göz onune al bundan sonra her konuda dıkkatlı ol.Buda benden payına dusen hayat dersi....

Son düzenleme:
herkese cok tesekkur edıyorum burda bana yardımcı oldugunuz ıcın.. bu konuyu ne anneme acabılıyorum ne de baska bırısıne kımseyle konusamıyorum. kendı ıcıme kapandım vee sureklı aglıyorum. bu stresle adetımın gecıkmesının normal oldugunu ogrendım en azından bu bıraz olsun bılgılenmemı sagladı.
adetım gecıktıkten sonra tekrar test yapacagım umarım negatıf cıkar yoksa ne yapacagımı bılmıyorum:S evet buyuk bır hata yaptım umarım sanslı taraftayımdır..

herkesin hayat dersi kendine diyorum sonuçta kızcagız buraya sorununu anlatmış yok yapmadan önce düşünecektin demek ne demek yaa sanki yapılan şeyleri değiştirebilirmiş gibi.canım sende biraz dikkatli ol bak en azından bundan sonrası için.bence hamile değilsindir mide bulantıların psikolojik olabilir.tam için rahat etsin istiyorsan kan testi yaptır kesin sonuç.hastaneye gitmekten çekinme doktorlar her turlu sonucu saklıyorlar senin iznin olmadan bir başka kişinin haberi olmuyo için rahat olsun.doktora gitmişken hazır korunma yöntemlerini öğren sonra başın agrımasın ha bu ilişkiye gir anlamı vermesin sana çunku bu yazdıklarıma tepki gösterecekler olabilir.sonuçta herşey kendi kararın herkesin kendi hayatı ama bence kendine dikkat et ;)

ayın 18ınde yasadık bunu ben ayın 3 unde adet gormustum. eczanedekı testı bugun yaptım negatıf cıktı. ayın 1 ınde tekrar adet gormem gerekıyor:S:s

canımı ne kadar sıkmamaya calıssam da ıcım hıc rahat etmıyor.. sureklı dusunuyorum ve aglıyorum. gecelerı uyuyamıyorum

Canım bu kadar stres yaparsan hastalanamazsın zaten.. Ben sıkıntıya girdiğim zaman 15 gün geciktiği oluyor.. OImamış bir şey için kendini boşu boşuna üzme..

Back