• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yandaym acele yardm cevab yazarsanz:((

Canım bu kadar stres yaparsan hastalanamazsın zaten.. Ben sıkıntıya girdiğim zaman 15 gün geciktiği oluyor.. OImamış bir şey için kendini boşu boşuna üzme..

uzmemek ıcın elımden gelenı yapıyorum ama sureklı dusnuyorum:S kotu gunlerımın cabuk gecmesını ıstıyorum:(

canım konuyu yeni gördüm. seni çok fazla telaşlandırmak istemem ama bir arkadaşımdan duymuştum.kendisi kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor.bir gün bir gençkız gelmiş adeti gecikmiş muayeneden sonra hamile olduğu olduğu anlaşılmış ve daha kızlık zarı duruyormuş.oda arkadaşıyla sürtünme yoluyla birlikte olmuş ve hamile kalmış.doktor bu şekildehamile kalınabildiğini söylemiş.

seni korkutmak istemem ama böyle birşey mümkün en yakın zamanda doktora git derim...

bazı kişileri gerçekten anlayamıyorum..buraya çoğumuzun kardeşi yaşındaki bi kız yardım isteğinde bulunmuş.. ama bazılarımız onu ayıplayıp kulak bükme derdindeler :olmaz:
1.si artık böyle şöyler söylenmesinin bi anlamı yok çünkü olan olmuş
2.si biçoğumuz bişeyler yaşadık ama nedense burdan başkalarına ahkam kesmek kolay geliyor
bundan sonrası için bu kardeşimize sadece sorduğu şeyle ilgili cevap verilmeli
kimse kimsenin hayatına müdahale edemez..
sadece önüne olabilecek başına gelebilecek şeyleri serersiniz..
seçmek kişinin kendisine kalır onaylasakta onaylamasakta..

konuya gelince hamile kalman çok düşük bir ihtimal.. ayrıca henüz cinselliğe dair fazla bişey bilmeden bu şekilde bi işe kalkışma canım..
neden dersende bunun bir sürü nedeni var..
şu an yaşadığın korkun gibi.. yada karşındaki kişiden sana bulaşabilecek bi hastalık gibi...
göğüsleyebileceğin işlere kalkış her zaman..bu benden sana bi abla nasihati ;)
regl döneminse şuan yaşadığın sıkıntılardan dolayı büyük ihtimalle gününü şaşıracaktır..
ama mutlaka tahlilini yaptır..
bu kadar düşünüpte kendini ziyan etme o kadar kolay değildir hamile kalmak
burda ne kadar insan var hamile kalabilmek için aylarca, yıllarca uğraşan..
daha yolun çok başındasın umarım bi daha böyle bi durum yaşamazsın.

Son düzenleme:
bazı kişileri gerçekten anlayamıyorum..buraya çoğumuzun kardeşi yaşındaki bi kız yardım isteğinde bulunmuş.. ama bazılarımız onu ayıplayıp kulak bükme derdindeler :olmaz:
2.si biçoğumuz bişeyler yaşadık ama nedense burdan başkalarına ahkam kesmek kolay geliyor

konuya gelince hamile kalman çok düşük bir ihtimal.. ayrıca henüz cinselliğe dair fazla bişey bilmeden bu şekilde bi işe kalkışma canım..
şu an yaşadığın korkun gibi.. yada karşındaki kişiden sana bulaşabilecek bi hastalık gibi...
regl döneminse şuan yaşadığın sıkıntılardan dolayı büyük ihtimalle gününü şaşıracaktır..
daha yolun çok başındasın umarım bi daha durum yaşamazsın.

gercekten duymak ıstedıklerım bunlardı. eczaneye gıderken bıle cok utandım. doktora nasıl gıdecegım bılmıyorum..

bendede nişanlımla öle bi durumumuz oldu başta çok korkmuştum ama 10 gün bekledim olmayınca sağlık ocağına bi test alıp gittim anlattım konuştum hiç bişe demedi çok anlayışla karşıladı. bişe çıkmadı stresten kendini 3 gün rahat bırak düşünme bişe neşeli ol dedi saten 2. gün oldum. nişanlımla böle böle bi durum oldu diye test alıp sağlık ocağına gidebilirsin.

bence kafanı yordukça stres yapıcaksın ve psikolojik olarak adet kanaman olmayacak..bu kadar basit bişey diil hamile kalmak bence(:

daha yolun çok başındasın umarım bi daha böyle bi durum yaşamazsın.

tabiii ki canım..
neden yaptığının hata olduğunu yüzüne vuralım ki..
her genç kız , --sonunu düşünmeden--- dilediğince yaşasın aynı olayı ve zor duruma düşsün..
hatta hatta hamile kalsın, bebeği doğurup, çöpe bıraksın...
değil mi ?
doğrusu da bu yani..
biz yanlış laflar etmişiz, çok pardon .:umursamaz:

anlayamadığınız noktada burası zaten arkadaşım!!
burda biz hatayı sorgulamak için değil aksine yol göstermek için yardımcı olmalıyız
iyisini doğrusunu anlatırsın
ama seçim kişiye kalır..

Kınamak istemem,başıma gelmesinden korkarım..
Ben kendimi bilirim ama ya çocuğumun başına gelirse?
Ama bu olayda gençlik ateşi diyerek mazur görülecek bir durum değil..
Hamile kalsanız hayatınız biter,aldırsanız bu hesabı ömür boyu veremezsiniz..
Evlenseniz yine hayatınız biter 19 yaşında evlilik olmaz, hem de zoraki çocuk için..
Doğursanız eğitiminiz,aileniz vs vs..
Bu nedenle dikkatli olmak gerek..
Tek tavsiyem artık aklıbaşında davranmak,korunmak değil..
Cinsel ilişkiye girmemek,hiç düşündünüz mü birlikte olduğunuz adam sizin bu zor durumunuzu düşünüyor mu,zevk suyunu boşaltırken??

Bu size ders olsun,bundan sonra dikkatli olun,bu arada bence hamile değilsiniz..

hiç korkma canım bişicik olmaz. vereliniortak
anlamıyorum ben yaa bu kadar neden saçma sapan yorumlar yapılmış. ya bu kız genç bi kız sonuçta. hangimiz yaşamadık böyle şeyler tamam biraz ileri gitmiş keşke gitmeseydi ama olmuş işte.hem kötü birşeyde yok yanii.aman yaa herkes kendi geçmişini unutup burada ahkam kesiyor.doğru tabi şu hayyat herkes 4/4 lük yaaa :oklava:

katılmamak elde değil.sözüm meclisten dışarı ama hangimiz evlenene kadar eline erkek eli değmedi.hangimiz o yaşlarda olup gençliğin hevesine kapılmadık.burada bu yazıları yazan bizim kız kardeşimiz de olabilir.burda rastgele yazı yazıp laf sokmak kolay tabi :olmaz:

arkadaşım sana gelince hamile kalmazsın emin ol.kalırsan da guinnes rekorlar kitabına girersin.

eğer adetin tam zamanında gelmesse bi kere daha test yaptır derim ama sanmıyorum hamile olduğunu ama önemli olan o değil cnm benim önemli olan sonuçlarına katlanamayacağın bi işe bundan sonra girişmemen bu korkuda sana zaten ders olucak dimi :teselli:

bu korkuyla nasıl davrancagımı bıle bılmıyorum:S

bitanem öncelikle rahat ol sen kafanda kurarken stresten gecikecek reglin ben hamile olduğunu sanmıyorum ama senin bundan sonra tek yapacağın şey sadece frene basmak anlatabildimmi cnm benim yerimseniben

hazıranın ılk haftası adetım basladı. erkek arkdasımlar hazıranın 18ınde surtunme yolu ıle bırlıkte olduk ama vajınama bosalmadı baska bır yere bosaldı. ama o da kendınden tam emın degıl hıssetmeden bıseyler akmıs olabılır mı ya da zevk suyuyla bısey olabılır mı? daha once kımseyle cınsel ılıskıye gırmedıgım ıcın kızlık zarım yerınde. 2-3 gun mıdem bulandı ama bugun bıseyım yoktu. hamıle kalma ıhtımalım var mı yardımcı olursanız sevınırım. suanda cok korkmaktayım

büyük olasılıkla hamilelik yok..

kaderimiz benziyor biliyormusun bende 18 ınde bırseyler yasadım senın gıbı ve aynen nette yazan yazıları okuyarak kendımı cok korkuttum su anda hala regl olmadım ayın 3 unde fln olmam gerekıyor agrım basladı ama ıcımı rahat tuttum dıye bırazcık sende korkma 2mızede ders olsn benden kucuksun ama bu kucukluk buyukluk meselesideil bak ıste senden buyugude bu akılsızlıgı yapıor umarm sende degılsındır canım bende tabıkı bı hasta olsam rahatlıcam ama bugun bı yazı okudumoda korkuttu benı acaba hastalandıktan snr hala risk varmıdır??

Back