vallahi canım senin hamile kalman kuşun taşa yanlışlıkla değmesi gibi bişey bence yüzde 99 hamile değilsin korkma
Sen bu İloş'un kusuruna bakma sevgili üye.:teselli: Bazen ne dediğini bilmiyor.İlaç zamanı geçti herhal.şakkıdı
bugun eczaneden test aldım ve uyguladım negatıf cıktı ama eczacı adet gunun aksarsa eger 1 gun sonra yap demıstı. benım adet gunum ayın 1ınde. sızce cıkan sonuc dogru mudur ya da bole bısey yasayan var mı:S:S
cok tesekkur ederım bazıları hayat dersı vermeye calısyo yazdıklarıma da bazılarıda sızın gıbı gercekten ılgılenıp benım nasıl bır ruh halınde oldugmu gorebılıyor.. eskıden adet gunumden 2 gun once hafıften agrılarm olurdu ama sımdı olmuyr. yarında olmazsa ıyıce korkmaya baslayacagım. cunku ayın 1ınde adet olmam gerkıyor. stres yuzunden bıle olsa ınsallah gecıkmezbence bu ihtimal milyonda bir, ben açıkcası sanmıyorum ama
sen daha regl günün bile gelmeden neden bu kadar stres yaptın ki, bu kadar stres yüzünden reglinde geç gelecek ondan sonra iyice içinde çıkamayacaksın
bunu düşünüp durma bence
cok tesekkur ederım bazıları hayat dersı vermeye calısyo yazdıklarıma da bazılarıda sızın gıbı gercekten ılgılenıp benım nasıl bır ruh halınde oldugmu gorebılıyor.. eskıden adet gunumden 2 gun once hafıften agrılarm olurdu ama sımdı olmuyr. yarında olmazsa ıyıce korkmaya baslayacagım. cunku ayın 1ınde adet olmam gerkıyor. stres yuzunden bıle olsa ınsallah gecıkmez
cok tesekkur ederım bazıları hayat dersı vermeye calısyo yazdıklarıma da bazılarıda sızın gıbı gercekten ılgılenıp benım nasıl bır ruh halınde oldugmu gorebılıyor.. eskıden adet gunumden 2 gun once hafıften agrılarm olurdu ama sımdı olmuyr. yarında olmazsa ıyıce korkmaya baslayacagım. cunku ayın 1ınde adet olmam gerkıyor. stres yuzunden bıle olsa ınsallah gecıkmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?