19 Mayıs yasaklanırken, TC kaldırılırken, PKK bayrağı serbest bırakılmadı mı?

arkadaslar troll lafi erdoganin kizinin lafi degil mi ?
eeeeeee
biat etme de erdoganin lafi
eeeeee

Pardon ben o arkadaşa cevabımı verdi sana ne oluyor anlamadım. Ben onunla birlikte ülkeyi terkedin demedim, sizin gibi beğenmeyen gitsin demedim akp yandaşları sizler sırf oy aldı satın çok vsediğiniz yere göğe koyamadığınız, evet neredeyse padişah yerine koyduğunuz ne yapsa halı muhteşem zata oy vermedikte o kazandı diye ohh koyduk mu, beğenmeyen gitsin diye onlarca kere yazan sizdiniz ama ben yazdım da öyle bir şey göremiyorum. Szi sütten çıkma ak akşık hiç burada bize bir şey yazılmadı sanki bizim yazdıklarımız da sizin yazdıklarınız gibi hakaret yok açın sözlüğü bir bakın bir de avam şekilde koyduk mu, gömdük mü sandığa sözlerine bakın olur mu bir zahmet.

Ben, savaş mı istiyorsunuz iyi o zamn gidin savaşın Erdoğan'a oy verenler kefeniyle gidip öl de ölürüz dyenler gitsin savaşa demek istedim savaşa igidin o zaman dedim ülkeden gidin demedim konuya yorum yapamayınca ancak böyle çarpıtırsınız. Biz mart ayından beri akp lilerin bizim hakkımızda oylara saygı duyun beğenmeyen gitsin diye aleni laflarını çekiyoruz ama dimi. Ben demedim diye bir şey söylemedim ki ülkeden gidin demedim dedim. Ayrımına varın önce bir.

Arkadaşta her nedense konuya yorum yapmak yerine hani başbakanı tutanlar gelsinler bu konuya yorum yapıp başbakan haklı desinler yaa dedim savaşsa savaşa gitsinler dedim. Ama arkadaş geldi vay sen bana onu nasıl dersin bilmem ne ama konuya yorum yok. Ben biatın ne olduğunu da yazdım sizin yaptığınızın da bunun tam karşılığı olduğunu yazdım. Halkın oyunu alan kişi kendini halka sevdirmek, saygı duymak zorundayken, oy verenler Erdoğan'ı bulunmaz hint kumaşı haline getirip her yaptığını haklı görüyorlar Osmanlı döneminde padişahların halkına benim kullarım demesi gibi Erdoğan da bunu yapıyor dedim halkta padişaha karşı çıkmak nasıl yasaksa o şekilde hiç yapılanlara laf demiyor dedim hep o haklı dedim bu biat değilde nedir. Bir kere de çıkın şuraa yanlı deyin yaa Allah aşkına. Hem bize ne istediğiniz kadar sevin bağrınıza basın savunun her yaptığını ama buradaki açılan konularda ya konuya yorum yapın ya da hiç yazmayın pembe tarafından ilk alıntı yapılan bendim.

Ha sözde bu başlığa geldiniz dimi ama hala konuya yorum yok şu an hala benim yazdıklarım üzerine yazıyorsunuz hala konuya yorum yok. KONUYA YORUM ALALIM. NOKTA..

Saygidan falan bahsediyor ya bana bi gulme geliyor konuyu dagitmayalim lutfen konu hakkinda yazalim tabi yazacak bir seyimiz varsa

Konuya yorum var mı Allah aşkına bak ya hala daha yoruma yorum, kişiye yorum onu dediniz bunu dediniz konuyu dağıtma, sayfayı kapattırma telaşı. Bundan sonra hiçbirinize cevap yazmayacağı çünkü konu amacından sapıyor şuraya gelip bari paylaşılan yazıyı bir okuyun bari yoksa konuya da yazmayın. Saygıymış yerel seçimi Erdoğan seçimi kazandı diye burada duymadığımız laf kalmadı hala saygı diyorlar ki saygısız bir laf dediğimizi de sanmıyoruz.

KONUYA YORUM ALALIM BUYRUUNNN

Hala bir taraftaki insanlara itham dolu sözleriniz..
Sizi ancak kendinize havale edebilirm..
Yazdiklarinizi yukarda alintiladim..
Simdi konuyu dagitmak istemiyorum..

Konu sahibesi kusura bakma!

Son düzenleme:
Konuya yorum!
Gecen yil Lice de karakol yapilacak diye, Lice de ki provakatör ve teröristlerin cikardigi olaylara sahip cikanda gezicilerdi! O gün karakol yapilmasin diye olay cikaranlara sahip cikan Gezi, iste simdi o provakatörler bayrak indirdi!!

Alin okuyun da aydinlanin!!

Lice için yürüdüler

Lice'deki olayları protesto eden Kalabalık Taksim'e yürüdü. Meydanın boşaltılması yönünde uyarıda bulunan polis, göstericileri uzaklaştırdı. Bazı göstericiler gözaltına alındı

Lice'deki olaylarlı protesto eden binlerce kişi Taksim'de toplandı. Saat 20.00 sularında meydanı dolduran kalabalık sloganlar attı.

Polis saat 21.00'da kalabalığa dağılması yönünde uyardı. Polis megafonlarından "Taksim Dayanışması eylemi sonlandırdı, meydanı tahliye etmezseniz müdahale etmek zorundayız" uyarısı yapıldı.

Daha sonra grubun polis tarafından kalkanlar yardımıyla Sıraselviler ve İstiklal caddelerine çekilmesi sağlandı.

Taksim Dayanışması Platformu'nun çağrısıyla bir araya gelen, oturma eylemi ve basın açıklaması yapan kalabalık grubun büyük bir kısmı dağılırken, bir bölümü Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi'nin birleştiği alanda bekleyişini sürdürdü.

Gruptakiler, polisin dağılmaları yönünde yaptığı uyarılara rağmen slogan atmaya devam etti.

Bunun üzerine The Marmara Oteli'nin yan tarafında ve Kazancı Yokuşu'nun başında bekleyen polis ekipleri, biber gazı ve tazyikli su kullanmadan, kalkanları yardımıyla gruptakilerin Sıraselviler ve İstiklal caddelerine çekilmelerini sağladı.

"BDP'lilerin ağırlıklı olduğu grup Lice'deki olayları protesto ederken, Gezi Parkı olaylarında 4 kişinin ölümünü protesto etmek için biraraya gelen Taksim Dayanışması öncülüğündeki gruplar da Lice'deki olaylara odaklandı.
BDP'li grubun ardından Taksim'e doğru yürüyen Taksim Dayanışması, Meydan'da diğer grupla birleşti. Sıraselviler Caddesi'nde biraraya gelenler de Taksim'e çıktı."

http://www.haberturk.com/gundem/habe...icin-yuruduler

O gün, Gezi eylemcileri BDP nin Lice eylemine destek verince, bu forumda tepki verilmisti ama yine birileri cikip savunmustu... " yahu Lice de karakol yapilmasin diye eylem yapiliyordu, catisma o yüzden oldu, ölenler o yüzden öldü" dedigimizde, herkes veryansin ediyordu " katil polis, devlet kendi vatandasini öldürüyor" diye..

Yani, yanar döner bir hali tavir sözkonusu!

Ilahi dejavu sen kendi soyledigini ondan daha iyi bilecek degilsin ya. O ne derse dogrudur he de gec Allasen

aynı şeyleri 1500 kere yazınca bişey mi oluyor:))

ibadet değil bu, hatırlatayım dedim, alt tarafı haberlere yaptığınız yorumlar, ne kadar önemli olduğuna inandıysa artık 1500 kez yazıyor hafız.

Hee evet yanar doner bir hal var haklisin.En tepede hem de. Gerci her seyin oldugu gibi yanardonerligin de en iyisini bilir Basbakan bizden ogrenecek degil ya.

Gezici ile gezicicişleri karıştırmasak daha iyi olur bu konu da lütfen

Aa bayrak mı indirmişler ama olsun padişahım çalışıyor , o en iyisini bilir

Yahu ben de Geziciyim . Geziyi firsat bilip araya karisan pkkli pisliklerin bayrak yakmasina da tepkimi verdim hicbir zaman Bdplilerin Lice eylemine de destek vermedim. Gezide bir suru gorus vardi. Belli goruste olanlar buraya destek veriyor diye Geziciler destekledi demek sacma otesi.

Yok yok, provokeleri suya düsünce bence birilerinin ayari bozuluyor:)))
" her yer direnis her yer Lice" den bugün " ayyy Lice de bayrak indi" ye geldiya olay Takdir- i Ilahi herhal:)))

O gün Lice de karakol yapilmasin diye güvenlik gücleri ile catisanlarada karsiydik, bugün Lice de bayrak indiren provakatörlere ve yapmaya calistiklarinada yani ne yaniyoz ne dönüyoz anacim:)

Hala bir taraftaki insanlara itham dolu sözleriniz..
Sizi ancak kendinize havale edebilirm..
Yazdiklarinizi yukarda alintiladim..
Simdi konuyu dagitmak istemiyorum..

Konu sahibesi kusura bakma!

İtham mı neyle itham etmişiz pardon sizi. Yok hala konuyu okuyup yanlışa yanlış dememeyi seçiyorsunuz yani sonuna kadar biat yazdım işte yazıyorum biat demek değil mi bu. bknz sözlük anlamı, biat etmek: birinin bir şahsın egemenliğini kabul etmek bundan mı hakaret çıkarıyorsunuz. Her anlamda her konuda toz kondurmayan, haklı gören, yanlışlarını görmezden gelen sizsiniz ve bu tabir hakaret değil. İyi ki konuyu dağıtmak istemiyorsunuz yani maşallah sabahtan beri konuya tek yorum yok

Sen hala gezi de gezide yapılanlarda kalmışsın. Lice olaylarının neden olduğunu önce iyi bir araştır da ondan sonra burada laf söyle bu bir.

Siz keşke iki çift laf diyebilseniz konuya yorum yapabilseniz işinize gelmeyen her konuda gezidekiler bayrak yaktı ya gezidekiler bilme ne yaptı ya konunun özüne gelin konu o değil. Şu konuda yazılanlara yorum yapar mısınız bunlar gerçek mi değil mi?

Peki Allah aşkına bir kere dolandırmadan cevap verin. Bu ülkede aleni tc kaldırıldı neden kaldırıldı mantığı neydi bir açıklayın yok öyle bir şey demeyin sağlık bakanlığı bankalar gözümüzün önünde kaldırıldı insanlar ayaklanınca eh biraz geri adım atıldı. Neden çözüm süreci.

Gezi gezi deyip işinize gelenleri gösteriyorsunuz ya ki hepsi kırmızı poşulu provakatör belli gezidekilerle alakası yok. Peki elinde bayrak varken tomadan su sıkılan kendi yere düşen ama bayrağı dimdik tutanları, elinde Türk bayrağıyla tekerlikli sandalyesinde tazyikli su yiyen amcayı, bir kız sadece onlarca polisin karşısında bayrakla dururken üzerine doğrultulan silahları yine bir amca önderliğinde köprüden geçmek isteyen topluluğa izin vermeyn hadi vermedi, elindeki bayrağı adam yalvarmasına rağmen zorla alan polisi de görün konuşun yaa . Ve bu ülkede aleni pkk bayrakları açıldı, Kürdistan naraları atıldı, Kadıköyde filan Apoya özgürlük eylemleri yapıldı tek kişi müdahale etmedi. Davullarla zurnalarla teröristlerin karşılanmasına göz yummakta mı yalan.

Barzani'ye dediğini bırakmayan, bölmek isteyen bedelini öder diyen, Erdoğan aleni olarak Kürdistanı kuracağız Diyarbakır d başkent olacak diyen Barzani yi bir güzel ağırladı yanında da İbrahim Tatlıses düet yaptılar anlamını bile bilmedikleri kürtçe şarkıda ağladılar da ağladılar. Kimse çıkıp Soma'ya, gezide ölen çocuklara ağlamadı. Sözünü yemek böyle bir şey sanırım. Ve siz buna barış süreci diyorsunuz.

Gezide ölen o çocuk ve gençler bayrak yakmadılar, indirmediler, kimseyi öldürmediler ama sırf eylem yapıyorlar, vay kamu malına zarar verdiler diye hele bir çocuk sapan varmış molotof atmış gibi şeylerle suçlanıp ölümleri haklı gösterildi. Ailesi de çocukta yuhalatıldı. Ama enteresan ki bayrağı indiren kişi çocuk diye kılıf uyduruluyor. Yaa olaya bakın. Berkin'i neden vurdun; çocuk teröristti, bayrağı indireni neden vurmadın; terörist çocuktu. Ne tezatlık ama. Ve başbakan o çocukları kınadığı kadar meydanlarda ölümü hakettiklerini bağırdığı kadar bu pislik haine laf etmedi. Daha yakalamadı bile. Bizim gençlerimiz mezarda bu ülkeyi bölmek isteyenler eylem de.

Peki yasaklı alana girip, tırmanıp direğe çıkan birine neden asker müdahale etmedi, bunun özrü yok. Gidip sadece ipini de koparabilirdi ama direğe çıktı bilerek neden çünkü asker el çektirildiği için yetkisiz şu an topraklarda bunu biliyor ve rahat. Tek bu olay mı yollar 10 gündür kapalı, iki kişi öldü ne yaıldı ki şimdi yapılsın. Karakoldan polisi çeken, askere asla karşılık vermeyeceksiniz, çatışmayacaksınız diyen, yolları kapatan kimlik soran pkk ya karşı sesini çıkarmamasını söyleyen kim söyleyin kim. Aylardır eli kolu bağlı orada askerinde polisinde emir büyük yerden çünkü yoksa o direkten iner inmez tutuklamak zor mu yani hadi vurmasın yaa.

Sonra da çıkmış neden vurmadılar ben mi Ankara'dan gelip indireyim o adamı diyor. Yahu el çektiren sensin aylardır olan olayları susup izleyen sensini zaten at koşturuyorlar orada, Diyarbakır'da ne mutlu Türküm diyene yazısı kaldırılırken sustun. Şimdi laf olsun diye ne konuşuyorsun sen emri vermesen zaten müdahale ederlerdi dimi. Resmen 2. sınıf vatandaş olduk bir tek bu ülkede bayrakla eylem yapmak Türklere yasak, ama pkk lılar serbest aman ha barış sürecini baltalamayalım oturalım oturduğumuz yerde bayrakları sandığı kaldıralım biz teröristler barış karşıtı bölücüler bizii.

Cevap verin ya eğip bükmeden cevap verin. Böyle tek taraflı hep bizim feragat ettiğiniz bayrağımıza hakaret edilirken bariz Türk düşmanlığı belliyken beyin çözümü barışı hadi taviz verdik ya daha ileriye gitmeyecekleri ne malum. Bu ülkede tek kürtler mi var. Lazı, çerkezi, alevisi bir etnik köken var ama onlar böyle özerklikler istemiyorlar diye mi adam yerine konmuyor onlar bayrağımıza da Türklüğü de tanıyorlar yine çerkezler lazlar ama bize barındıkları yere anlaşmalarımızla çizilmiş sınırlara, Atatürk'e sonsuz saygı duyuyor, marşlarımızı hep bir ağızdan söylüyorlar minnet duyuyorlar bir kürtler mi mağdur yani. İyi ver kurtul olayını benimseyelim biz de. Ya cevap everin Allah aşkına hadiii.

Son düzenleme:
Soma'daki faciadan 20 gün önce CHP, Soma'daki maden kazaları ile ilgili araştırma önergesi veriyor,
Cevap; "fasa fiso"... Önerge AKP'li vekillerin oylarıyla reddediyor
Konsolosluk teröristlerce basılmadan 12 saat önce, AKP torba yasa geçirirken MHP li vekil söz alıp uyarıyor.
Cevap; "Kanıtın var mı kanıtın? Konuyla ilgili konuş, yoksa sus..."
Sonra da "bu muhalefet hiç bir şey yapmıyor" diye şikayet ediyor başbakan... Suçu sürekli başka kurumlara atmakta usta kendisi hayretle izliyoruz bu sefer nasıl sıyrılacak acaba işin içinden diye.Gerçi işi o kadarda zor değil ne dese inanıyorlar.Bizde burda laf anlatmaya çalışıyoruz imkansızı deniyoruz daha anlayanı görmedim ben.Bayrağımız indirilmiş polis,asker,hükümet öylece izlemiş zoruna gitmiyor gelmiş burda hedef 2023 yok Cumhurbaşkanı da olacak oh sefam olsun tarzı yazılar.Konuyla ilgili tek bir yorum yok.Teröristleri davul zurna güllerle karşılanması bile zorunuza gitmedi diyelim,askerlerimizin kumpasla,terörist tanıklarla,sahte cdlerle delillerle yıllardır içerde tutulması da zorunuza gitmedi diyelim yahu bayrağımızı indirmişler asker polis öylece izlemiş budamı zorunuza gitmiyor.Askeri polisi bu hale getiren kim bi düşünün bakalım.Sırf bu hükümet zamanında başımıza geçirilern çuvalı,mavi marmarada ölüme gönderilen vatandaşları,reyhanlı da öldüren insanlarımızı,ve ışıd tarafından kaçırılan onlarca kişiyi bir düşünün.Biz devlet olarak ne yapıyoruz kınıyoruz,sabrımız taşıyor,özür bekliyoruz,gereğini yapacağız bikbik.Sırf hava civa daha birşey yapıldığını görmedik sayelerinde şamar oğlanına döndük ama olsun yeterki Cumhurbaşkanı olsun en büyük derdimiz şuan,açılım sürecine zarar gelmesin,duble yollarımız,marmaraymız varken daha ne isteriz insan hayatı dediğin bayrak dediğin nedir ki feda olsun uzun adama...!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…