19 Mayıs yasaklanırken, TC kaldırılırken, PKK bayrağı serbest bırakılmadı mı?

Kendini bilen insana, kendini bilmezin söyledigi sözün önemi yok..

Hhaaay buna sadece gülerimmm biat etmeye devaamm

Geçmişten mi yola çıkıyorsun şimdi bizim o olanları savunduğumuzu nereden biliyorsunuz, 15-16 yaşıdna çocukların asılmasıyla, polise emri verip sonra da evet emri ben verdim deyip sırf kamu malına zarar vermişler elinde sapan vardı filan gibi şeylerle çocukları gaz fişekleriyle öldürmenin hiçbir farkı yoktur gözümde ikisi de aynı şeydir. Kenan Evren'in yaptığı darbe zamanında da aynı şey oldu sokaklara sükûnet geldi diyerek Evren alkışlandı posterleri asıldı o döne bakın şimdi ne diyoruz ileride de Erdoğan'da böyle anılacak. Erdoğan o kurmaca cd ler bulunduğunda en başta darbeciler, akp yi düşürme çetesi diye naralar atmadı mı meydanlarda, sonra da 17 aralık sürecinden sonra sanki hiç snelerdir aylardır içeride olduklarını bilmiyormuş gibi ,sanki meydanlarda yapmayın yazıktır günahtır demiş gibi bir anda aydı bu seferr paralel devlet onlar yaptı askeri onlar hapsetti dedi bir bir çıkardı olayın en başında neredeydi acaba. Cemaatle çıkarları birken iyiydi darbecilerdi, ters düşünce masum vay bee takdire şayan gerçekten:)

Gezi olayını karıştırmayın artık yeter! gezi olaylarında oyun pkk filan yoktu yurtdşında sadece yandaş medyayı izlerseniz ancak bu kadarını bilir ya da bilmek istersiniz. O gençler o parkta oturdu kitabını okudu şarkılar söyledi sabaha karşı dozerler girdi çadırlar yıkıldı kimin emriyle Erdoğan'ın emriyle insanlarda buna tepki olarak sokağa çıktı. Yüzünü de geziciler gazan korunmak için basit şekilde örtmek dışında saklamadı sonra provakatörler girdi ki gezidekilerin alakası yoktu onlarla. Davullarla zurnalarla karşılamaya sanki yiğit, desta yazış insanların gövde gösterisinde dönüşen pkk nın zaferi olarak anılan olaya ne diyorsun ona göz yumanlar peki barış böyle mi gelecek pkk nın zafer nidalarıyla mı. Hala gözünüz kör kim destek verdi, Barzaniyi ağırlayan kim Diyarbakır'ı Kürdistan'ın başkenti yapıcam deyip Türklere hakareti dilinden düşürmeyen adamı Tatlısesle ağırlayıp anlamını bile bilmedikleri şarkıda gözyaşı döken kim? hala gördük diyor önce tezatlıklarına bak, hem pkk ile el sıkışmak zorundaydı akp diyorsun hem de kim işbirlikçi destekçi gördük diyorsun hayret? bu ülkenin çocuklarına ağlamadılar o kadar.

Ha tabii hiçbir devlet gidip konuşmayı akıl edemedi tüh bak nasıl akıllarına gelmedi bir Başbakanın aklına geldi o da nasıl bir gürlediyse hemen bize boyun eğdiler dimi. Ne boyun eğmesi be adamlar senelerdir istediklerine kavuşuyorlar. Türklüğü ayaklarına altına alıyorlar, ilk çözüm paketi açıklandığında ilk iş Diyarbakır'da Ne Mutlu Türküm diyene yazısını kaldırmak oldu. Oysa bu çatının altınsa bu toprakların ekmeği suyuyla yaşadılar şimdi bizi tanımıyorlar. Pislik temizleme şekline bakıyoruz biz bir gerçekten süpürmek vardır bir de halının altına itmek görünüşte o pislik temizlendi gözükür ama halının altına baktığınızda hala orada duruyordur misal o misal. Adamlar resmen meydan okuyor sen yeter ki şehitler olmasın ne isterseniz veririrz derseniz paket açıklanmadı der tehdit eder yolları kapatır, kendi toprağımızda kimlik kontrolü yapar, bayrak indirir öyle izlerler. Neden izlediler acaba bu zamana kadar bir kere bayrak inrilemeyen yerde şimdi neden izlediler, kim verdi dokunmayın emrini kim verdi geri çekilin emrini, o karakollar boşalttırılmadı mı asker polis izlemek zorunda kalmadı mı. Adam bir şey yapılamayacağını bildiği için o direğe çıktı. Bu kadar tavizle bu kadar Türkleri ayaklar altına alan gururunu kıran yıllardır bu topraklarda beslenmiş ama Türke kini bitmeyen bir örgütle sizce barış süreci olabilir mi. 1 temmuzda kadar süre veriyorlar cesarete bak. Bu sorunu çözenler ne yapmış özerklik mi vermiş, o devleti milleti tanımamalarına göz mü yummuş tek çeşitli etnik köken olan biz miyiz. İyi o zaman çerkezler, lazlar, aleviler vs. birçok köken var onlar neden bu çatı altında yaşamaktan memnun her bizi tehdit edene verelim bir yer olsun bitsin ver kurtul mantık bu! süpersiniz. Bu şekilde barış süreci olmaz olamaz. Ben hala vergimle bakacağım onlata Türk devletinden beslenecekler ama bizi kurallarımızı tanımayacaklar yok öyle bir şey.

!

Biz ilk kez apo posteri görmedik, ilk kez apo posteri taşıyanlara göz yumulurken, Türk bayrağı taşıyanlara eziyet edildiğini gördük. Sadece Türk bayrağı ile duran bir genç kıza silahların nasıl doğrultuduğunu, tomayla tekerlekli sandalyedeki adama da nasıl su sıkıldığını, o gezi provakaterleri dedikleriniz suyun şiddetinden düşüp yine de bayrağı düşürmediğini, köprüde zorla elinden bayrağı aldıklarını gördük. Biz eylrm yaptığımız zaman polisin her türlü gücünü kullandğını ama Apoya özrgürlük eylemlerinde elleri bağlı izlediklerini gördük. Bayrak indiren elini kolunu sallayarak inip giderken kamu malına zarar vermiş ateşe vermiş deyip kimseye zarar vermemiş öldürmemiş gencecik insanların ölümüne Barzani ile ise tokalaşmalara şahit olduk anne yuhalatmayı küçücük bir çocuğun ölümüne kılıf bulmayı ama doğuda heryer yıkılırne karakolundan yoluna kesilirken nasıl izlenir onu gördük. Yasalmış ne zaman değişti bu yasa! yıllardır Atatürk imzası arabasında olan dayım bir kere ceza yemedi ki işi gereği hep şehirlerarası yol yapar, sen burada bile yaşamıyorsun nerden biliyorsan arabalarda hep çıkartmalar,dualar, isimler vardır bir kere yol durduruklup bu yüzden ceza kesildiğini duymadım öyle olsa her iki arabadan birinde olamazdı değil mi? Peki zararı neymiş ki hakaret mi içeriyor iyi kolumuza dövmesini yaptırıyoruz hadi silsinler. Atatürk düşmanlığı yok diyorsanız iki ayyaş sözüne, Erdoğan'ın Atatürk adını ağzına almayıp Gazi Mustafa Kemal deyip sıradan bir asker yerine koymasına, tc nin artık nasıl zorlarına gidiyorsa hiçbir mantığı yokken kaldırılmasına bakın provakatörmüş buna değerlerini korumak deniyor ve tek biz değiliz bunu koruyan her ülkede bayrak, o ülkeyi temsil eden insanlar, namustur kaldırılması teklif daha edilemez ama aleni anayasa çiğneniyor.

Intihar eden Albay, acaba neden intihar ettti? Yoksa sayiyiz faili mechul cinayete adi karisan JITEM in grup komutanligini yapmis olan Albay, bu faili mechullerden bazilarina mi karismisti?

İşte bakın siz cevabı vermişsiniz bile daha üzerindeki dava bile sonuçlanmadan hala zanlı olan bir insanı albayı hemen infaz edebiliyorsunuz. Acaba böyle çirkin birşeyle anılmaktan olmasın hala onurlu insanlar var bu ülkede.

İsmet İnönü'ye nereden geldiniz konumuz Başbakanın yaptıkları ve hala yapmakta olduğu ayrıştırmalar sanıyorduk oysa ki ama ibreyi hep başka yerlere çekip hedef şaşırtmakta üzerinize yok neden Atatürk zamanını yeriyorsunuz bir zahmet onları görmeden önce Cumhuriyetin kurulması için neler yapmış onlara da bakın sonrasında olanları biz eleştirmiyoruz da zannetmeyin zira sıktı artık ama bu ülke iki ayyaş tarafından kurtarıldı demek çok yersiz dimi açın tarih okuyun şu çılgın türkleri mesela tavsiye ederim. Ama Erdoğan'ın da tc yi kaldırması, andımızı kaldırması, 10 kasımda dikilmeye gerek yok deyip Osmanlı özentiliği yapması üniversitelere tuğralar dikmesi hiç dfikkatinizi çekmiyor maşallah o neyapsa haklı bir sebebi vardır en zaman başbalkan hakkında bir şey paylaşsak hemen İnönü bunu yaptı şunu yaptı demek ki başarıya ulaşamadı halk ona da izin vermedi. Ben chp li değilim ki bana chp örneği veriyorsunuz.

Ben chp li mhp li filan değilim kardeşim sayın diyen ak plide olsa başka partide olsa kınarım sanki korudukta hala çıkmış onlar da dedi sayın diye akp dedi mi dedi dil sürçmesiymiş tabii canımm çok şükür dil sürçmesi nasıl olur biliyoruz bana sabiha gökçenlerle İsmet İnönülerle gelme o zamanı eleştrmiyoruz da sanma ben şu zamanı konuşuyorum sen yazılanları hala yok sayıyorsan ne denebilir ki. Sayın demeyi bırak görüşmedik apo ile dediler sonra görüşmüş olabiliriz dediler, sonra görüştük ne var bunda dediler. O haine sayın demenin dil sürçmesi olmaz. Bir şey demeye çalışırken başka birşet dersin onda da ancak o demeye çalıştığın şeye yakın bir şey dersin dil sürçmesi olur. Sayınu kim derse desin kabul etmem artık parti bazında bize yüklenmeyin.

Tabii size göre şehit haberlerinin hiçbirinde insanlar sokağa dökülmedi dimi gösterilmedi kaale alınmadı devlet tarafından engellendi desek daha doğru olur. Gezide de gezi acaba gezi olmasa ne bulup konuşacaktınız çok merak ediyorum olaylara sağduyulu yaklaşıp bunu biterecek olan da başbakandı ama yangına körükle gitmeyi tercih etti işine öyle geldi çünkü bayrak indiren neden vurulmadı terörist çocuktu Berkin Elvan neden vuruldu çocuk teröristti olay bu işte.

Ne ayrıcalığı yapmış yaa söz edin nelermiş babasına kardeşine iş mi bulmuş, para mı yağdırmış dikkatinizi çekerim hep yoksul zor geçinen ailelerin çocukları şehit oluyor. Hangi milletvekilinin oğlu gitmiş de şehit olmuş o konuları hiç girmeyin. Oğlu bedelli askerlik yapan biride çürük raporu alan bir başbakan şehitlerin adını ağzına alamaz.

Bulup buluşturur öder mi çok komiksiniz gerçekten zaten yoksul iki yakasını zr denkleştiren askerlikteki oğluna harçlık gönderemeyen tam tersine oğluna askerde verilen parayı ailesine yollayan kişiler mi o parayı bulacak bulabilen askerlikten zaten yırtıyor durumu ola yani işte öyle yoksullara da git askerliğini yap deniyor her halukarda ayrımcılık. Kaçmak için kırk takla atanlara çıkarılmışmış. Zaten zenginlerin hepsi kaçıyor elbette kaçanlara çıkarılır yoksulllar göğsünü gere gere askerliğini yapıyor o parayı nasıl versin bir de ne yapar eder öder demiyorlar mı kasayı doldurmak için yoksul zengin ünlü ünsüz ayrımına devam

yasada parası olan öder yapmaz diyor kardeşim para konuşuyor işte yine parası olan ölmez parası olan sürünmez. Başbakan kendi ağzıyla ben halkım arasında yoksul zengin ayrımı yapmam bedelli asla olmayacaktır dedi sonra sözünü yine yedi bedelli çıkardı. Yani zengin olan kollandı yoksul olan bu ülkede adamdan sayılmadı sonra da şehitler olmasın analar ağlamasın zenginin anası babası her halukarda ağlamıyor zaten ya bedelini ödüyor yapmıyor ya da yurtdşında yaşıyor. Olan yoksullara oluyor başbakanımız sağolsun Teşvikiye camiinden kalkan şehit cenazesi görmedik bu zamana kadar.

Darbeyi savunan kim, kim darbe yapmış biz onlarında hakkını savunuruz ama siz de keşke 16 yaşında şahit yokta hadi elinde sapan var diye öldürülen 16 yaşındaki çocuktan söz et bu da polis darbesi değil midir ona burada iyi oldu terörist diyeceksiniz sonra darbede ölen çocukların ailelerinden söz edeceksiniz Erdoğan’ın yaptığı farklı bir şey ya.. Geçin bunları. Kaç genç öldü ne insan öldürdü, ne bayrak indirdi daha bayrak indiren yok piyasada bizi çocuklarımız nişan alınıp vuruldu siz onların ailelerin yüzüne bakabilinönce haa tabii önce uçak bileti alıp buraya gelebilmeniz lazım

Evet bayrak cok önemli..

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Son düzenleme:

Ayy bir kerede standart dışına çıkıp sayın çok sevgili babanızın oğlu yerşne koyduğunuz değerli şahsiyet başbakana methiyeler yazacağınıza yazdığımıza bir cevap verebil önce yaa valla onca şey yazdım biz seviyoruz. Sevin yahu bize ne ama söyleyecek sözünüz yoksa sözümüz üzerine burada sevgi naraları atmak için yazmayın buyrun tepelere çıkarın vallah billah gözümüz yok adam bu ülkeyi toptan içindekilerle satsa çok yaşa başbakanım dersiniz sevin kucaklayın ayy hiç umuruzda değil. Biz çok şükür olup bitenin farkındayız kula kulluk etmeyiz. Oy verdiğim insan bana sevgi gösterilerinde bulunmalı saygı göstermeli biz yapılanların hesabını soracak kesimiz. Bu bizim için böyle. O da geçecek gidecek kime kalmış ki o koltuk. Korkuyorum valla bir şey olsa toplu intiharlar filan olur ülkede mazallahh

Ya sen git kaynananla problemlerini hallet sonra benim canım başbakanimla uğraş :) o kadar yazdığına iki cümle ile cevap veriyorsam söylediklerini o kadarcik kaale alıyorum da ondan sayın çok muhalefet hanımcik

Siyaset konuşacaksanız adabınla konuşun, sıkışınca kayınvalide, görümce konularına atıf yapıp bel altı konuşmak çok yakışıksız.

Siyaseti siyaset gibi konuşun, konuşamayacaksanız gereksiz yazışmalar yapmayın.

Bu KK bir kere daha öğretti ki kadın kadınayız hayatımızla ilgili birşey paylaşalım dediğinizde başka bir konuda karşılaştığınız hemcinsiniz bunu aleyhinize kullanır, kadın kadının kurdudur lafı sitede çok kez vücut buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…