19 Mayıs yasaklanırken, TC kaldırılırken, PKK bayrağı serbest bırakılmadı mı?

ne olur dejavu sinire gelemiyorum yazma bana. kim başbakana olağanüstü sıfatı yüklemiş nerenizden uyduruyorsunuz . başbakan ebediyen kalmayacak herhalde şuan onun arkasındayız. o gider başka biri gelir. hayır ne bu kadar düşmanca yazıyorsun. hükümeti destekliyorum seviyorum . of yeter ya

Niye düşmanca yazayım siz bize yazarken birşry olmuyor da biz yazınca mı oluyor. O bizim başbakanımız, 2023 yılına kadar cumhurbaşkanımız diyen kader okumacılığı yapan da sizsiniz. Başka sayfalarda onlarca kere gidin bu ülkeden başbakanı beğenmiyorsanız diyende sizsiniz bende bu söz üzerine yazdım başbakan gidecek verilen oylar kadar o koltukta bu insan için mi ülkemden gidicem siz bu insanı ne sanıyorsunuz dedim gidin ülkeden diyen sizsiniz ben savaşa buyrun gidin dedim. Olağanüstü bir varlık gibi görüyorsunuz evet size göre her yaptığı haklı, her yaptığı harika hep bu ülkeyi düşündüğü için yapıyor şurada bile konuya yorum yapamıyorsunuz ucu başbakan dokunduğu için ortada değil mi size göre bu ülkenin insanından bile üstün ki başbakan, burada ve daha önce başka yerlerde kaç kere beğenmiyorsanız gidin yazdınız. Ben de gelemiyorum sinire tek sizin sinirleriniz yok. Konuya yorum yapın siz önce yoruma yorum yapmayın neden konuya yorum yapamıyorsunuz.

Ooo millete vatan haini diyen Nihat dalkavuğu da buradaymış.Bu görüntünün sorumlusunu bulunuz arkadaşlar..

Eklentiler

• $1402564018193.jpg
    $1402564018193.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 54
Niye düşmanca yazayım siz bize yazarken birşry olmuyor da biz yazınca mı oluyor. O bizim başbakanımız, 2023 yılına kadar cumhurbaşkanımız diyen kader okumacılığı yapan da sizsiniz. Başka sayfalarda onlarca kere gidin bu ülkeden başbakanı beğenmiyorsanız diyende sizsiniz bende bu söz üzerine yazdım başbakan gidecek verilen oylar kadar o koltukta bu insan için mi ülkemden gidicem siz bu insanı ne sanıyorsunuz dedim gidin ülkeden diyen sizsiniz ben savaşa buyrun gidin dedim. Olağanüstü bir varlık gibi görüyorsunuz evet size göre her yaptığı haklı, her yaptığı harika hep bu ülkeyi düşündüğü için yapıyor şurada bile konuya yorum yapamıyorsunuz ucu başbakan dokunduğu için ortada değil mi size göre bu ülkenin insanından bile üstün ki başbakan, burada ve daha önce başka yerlerde kaç kere beğenmiyorsanız gidin yazdınız. Ben de gelemiyorum sinire tek sizin sinirleriniz yok. Konuya yorum yapın siz önce yoruma yorum yapmayın neden konuya yorum yapamıyorsunuz.

dejavu lütfen bana yazma artık. ben kimseye başbakanı sevmiyorsanız gidin bu ülkeden demem. lütfen bunları yükleme bana. sen yazında başbakanınız ardından gidin buradan yazmışsın ona istinaden yazdım. ok. yazmadığım sözler yükleme. ok

Söyleyecek sözü yok da ondan.Trollük yapıyor anca.Profilde yazdığına göre öğretmen vah ki ne vah..

vah ki vah nedir ya saygısız. kelimelerini dikkatli seç. senden iyi trol olamaz herhalde .

Görüş belirttim küfür etmedim örtmenim :)
Sen şu yazılanlar hakkında bir şey söylesene.
Amann cehaape yapmıştır bunları hatta ışide silah desteğini onlar verdi konsolosluktaki insanları onlar kaçırdı falan..
Kabul et ya da etme gerçekler bu.
Ama Cumhurbaşkanı olsun tek derdimiz bu.
Komşumuz terörist olsun bayrağımız indirilsin ama hala gel burda "Cumhurbaşkanı olacakk" diye insanlara sataş terbiyesiz ben olayım :)
He he.

Son düzenleme:
Anlattiklarinizdan bazı olayları bizzat takip etmedim ama bildiklerimi (iftiralarinizi) açıklayim 19 mayıs yasaklanmadi soma uzuntusu sebebi ile resmi torenler hariç kutlamalar iptal edildi arabalarda bulunan atatürk resimleri veya imzalarına gelince o trafik kuralları sebebi ile normal bi uygulama atatürk veya dini sembol veya da siyasi fark etmez yasak yasaktır art niyetli yalancı düzenbaz bölücü insanların uydurması bu yazı

Anlattiklarinizdan bazı olayları bizzat takip etmedim ama bildiklerimi (iftiralarinizi) açıklayim 19 mayıs yasaklanmadi soma uzuntusu sebebi ile resmi torenler hariç kutlamalar iptal edildi arabalarda bulunan atatürk resimleri veya imzalarına gelince o trafik kuralları sebebi ile normal bi uygulama atatürk veya dini sembol veya da siyasi fark etmez yasak yasaktır art niyetli yalancı düzenbaz bölücü insanların uydurması bu yazı

19 mayıs o üzüntü sebebiyle bu sene kutlanmadı ama akpli milletvekilleri reyhanlıda da bunda da düğün,nikah yapıp bol gülücüklü fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.
Biraz da geçmiş yıllara gidelim bu da link; http://www.oncekultur.com/?Syf=26&Syz=133693
Yani neymiş iftira yokmuş?
Ha aponun bayrağı dalgalanırken Atatürk imzasına ceza kesmek trajik değil mi?
Onlara ceza yok imzaya ceza,ne nankör memleket.

Son düzenleme:
dejavu lütfen bana yazma artık. ben kimseye başbakanı sevmiyorsanız gidin bu ülkeden demem. lütfen bunları yükleme bana. sen yazında başbakanınız ardından gidin buradan yazmışsın ona istinaden yazdım. ok. yazmadığım sözler yükleme. ok

Neden yazmıyım işinize gelmedi yoksa siz önce benden alıntı yaptınız yazdığımı farklı yerlere çekmeyin. Ben ülkeden gidim demedim hala neyi söylüyorsunuz kefen giyip öl de ölelim diyen akp yandaşları değil miydi buyrun savaşa diyorum ülkeden kovmak ne alaka onlarca yerde yazdınız herkes şahit beğenmiyorsanız gidin diye biraz önce de yazdınız benim yazdığımı kendinize göre anlayarak. Savaşa alalım o zaman sizi öl de ölelim diyordunuz ya dedim en alaka ülkeden kovmak. Ayrıcaaa hala farkında mısın bilmem bana yorum yapıyorsun rica edicem bir konuya yorum yapıver de okuyalım burada paylaşılan konunun neresini haksız görüyorsunuz bir konunun altına yorum yapıyorsan kişiye değil konuya bak. Başlığa bak. İşinize gelmiyor değil mi. Tc kaldırılırken, milli bayramlar yasaklanırken pkk bayrakları açılmasına tepki gösteren bir yazıya yapacak yorumunuz yok sanırım. Siz ve bir arkadaş daha onaleca kez beğenmiyorsanız gidin yazdınız hala bana yüklemeyin diyorsunuz pes. İstediğimden alıntı yapar yazarım ohh siz yazın biz yazmayalım sessiz kalalım tabi oldu. Madem konuya verecek cevabınız yok sayfayı bari meşgul etmeyin sözlerimi de bilerek başka yere çekmeyin. O her halukarda haklı, bu ülkeye sizin deyiminizle çivi çakacak, bu ülkenin oylarıyla o koltukta oturan o oylar gittiği anda tarihin tozlu sayfalarına gömülecek biri için bu ülkenin insanlarına oh olsun, çekemiyorsanız, nasılda gömdük sandığı laflarını demeyi sürdürün. 2023 yılına kadar başımızda inşallah deyip yarının garantisi bile olmadığını unuttuğunuzu hatırlatırım. Başbakanlar cunhurbaşkanları gider o seçimler unutulur ama bu laf dediğiniz millet baki kalır. Ve yine diyorum insanlara başbakan adına gövde gösterisi yapacağınıza KONUYA YORUM YAPAR MSINIZ. NOKTAA..

Ooo millete vatan haini diyen Nihat dalkavuğu da buradaymış.Bu görüntünün sorumlusunu bulunuz arkadaşlar..

Rasberryy,
yani ama fakat kendisi bir sanatçı, ülkenin tüm vatandaşlarını kucaklayan evrensel bir düşünceye ve sevgi dolu bir kalbe sahip.

Ne demişler bir normal doğan, bir sezeryanla doğan, birde Nihat Doğan:KK60:

vah ki vah nedir ya saygısız. kelimelerini dikkatli seç. senden iyi trol olamaz herhalde .

AH bir de ne yazılmış diye bakıp okuyup konuya yorum yapsanız hep aynı şey yeter artık ne zaman başbakanla ilgili bir konu açılsa toz kondurmak istemediğiniz için hava atmaya çalışıyorsunuz başbakan adına hala ilk yazdıklarınıza da bakın başbakanımız inşallah cumhurbaşkanı da olacak siz konuşun daha tarzı sözler. Konuya neden yorum yapamıyorsunuz da her başbakanın ipliği pazara çıkaran olanları söyleyen köşe yazarlarının konularına yorum yapmak yerine burada insanlara gövde gösterisi yapıyorsunuz. Konuya yapacak yorumunuz yoksa neden buraya geliyorsunuz da yoruma yorum yapıyorsunuz. Biz hep konuya yorum yapıyoruz oysa ki dimi. Ne yazık verdiğiniz oyların karşığı hiçbir şeyin hesabını biel soramıyorsunuz başbakanın sözünün üstüne söz söyleyemediğiniz her şeyini her halukarda haklı gördüğünüz gibi başkaları da her zaman ona sadakatle bağlı olsun istiyorsunuz tıpkı Osmanlı da padişahların halk benim kulum demesi gibi.

Onlara göre görecek abla herşey bitti kader okumacılığı da başladı. Yaşından dolayı Büyükerşen'e laf edenler kulp bulmaya çalışıp nasıl Cumhurbaşkanı olur diyenler Erdoğan'ın 2023 hedeflerinden söz ediyor. Bir de öyle kesin konuşuyorlar ki sanki ne kadar yaşayacağı onlara söylenmiş gibi. İleride ne olacağını biliyorlarmış gibi hayır yani ben şunu anlamıyorum padişah gibi bu adama bu kadar eğilmek, kayıtsız şartsız her yaptığını söylediğini kabul etmek hangi mantığa sığıyor bir kere ya bir kere şurada da yanlış yaptı desinler yani ama yok o insan değil çok olağanüstü bir varlık hiç yanlış yapar mı roller değişmiş başbakan halkının önünde eğilip halka göre hareket edeceğine oy aldığı halka saygı göstereceğine halk ona el pençe oluyor nasıl iş anlamadım.

Biat deniyor buna kısacası :KK14::KK14:

allah izin ederse. inşallah

İnşallah izin vermez :KK6::KK6:

ne olur dejavu sinire gelemiyorum yazma bana. kim başbakana olağanüstü sıfatı yüklemiş nerenizden uyduruyorsunuz . başbakan ebediyen kalmayacak herhalde şuan onun arkasındayız. o gider başka biri gelir. hayır ne bu kadar düşmanca yazıyorsun. hükümeti destekliyorum seviyorum . of yeter ya

Bizde sevmiyoruz ne olacak şimdi :KK53::KK53:

Vay beeeeebir bu eksikti,yüce düşünür nihat kardeş :KK14::KK14:

Rasberryy,
yani ama fakat kendisi bir sanatçı, ülkenin tüm vatandaşlarını kucaklayan evrensel bir düşünceye ve sevgi dolu bir kalbe sahip.

Ne demişler bir normal doğan, bir sezeryanla doğan, birde Nihat Doğan:KK60:

Keşke doğmayaydı..
Bizim ülkenin "sanatçı"sı da bu kadar olur.Pascal'a çok kırgınım o adaya bunu gömmediği ve ülkeye sağ dönmesine izin verdiği için.
O kadar Beşiktaşlıyım oldu mu şimdi :)

Beni güldürmeyin Allah aşkına yazdıklarınıza siz inanıyor musunuz. Soma yüzünden iptal edildi evet ama bu sene olan bir şey değil ki kaç senedir başbakanın koyduğu kuralla stadyumlarda kutlamak, dışarıda yürüyüşler yapmak yasak. Neden ne biliyor musun havalar hala soğuk oluyormuş 23 nisan, 19 mayısta çocuklar üşüyormuş ama ne hikmetse mart ayında geçen sene bizim buraya Başbakan geldi herkes titreyerek bekledi hiçte sorun olmadı hatta övündü bununla. Trafik kuralları mı ne alaka. Çıkın bir dışarı arabaların arkalarında camlarında ne yazılar şekiller var ismini yazan, sevdiği sözleri yazan şekiller yapan onlara yok da Atatürk imzasına mı var, resimlerine mi var gurur duyulması gereken bir şey. Hakaret mi edilmiş oluyor. Dini şeylerde yasak diyorsunuz ama bismillahirrahmanirrahim yazan da çok var, dua yazdıran da hem de öyle çok ki hiç ceza kesildiğini duydunuz mı senelerdir arabalarda herkes imza ve Atatürk resmi paylaşır yasak değildi de akp zamanında mı yasak oldu hem de son dönemlere de ne tesadüf. Neden yasak yani ne var yazılmasında çünkü Atatürk ve arkadaşlarına ayyaş diyen anarken bile Atatürk değil gazi Mustafa Kemal deyip sıradan bir askermiş gibi söz eden başbakan onu da yediremedi de ondan. Kolumuza dövmede yaptırıyoruz o da yasak olsun bari mantık bu mu. Kim yalancı düzenbaz açılan konuya yalan mı diyorsunuz herkesin malumu olan şeylere sağlık bakanlığından, bankalardan kaldırıldı resimlerini bile paylaştık halk isyan edince açığa çıkınca geri adım attılar ama ziraat bankasında hala yok mesela neyin iftirasından bahsediyorsunuz. Bu ülkede elinde Türk bayraklı insanlara tomayla su sıkılırken, yaşlı adamın elinden zorla bayrağı alırlarken, sırf kitap okuyorlar parkta diye çadırları yakarlarken, davullu zurnalı pkk lar karşılandı aleni kürdistan naraları atıldı, pkk bayrakları nevruzlarda açıldı Kadıköy meydanın apoya özgürlük eylemleri yapıldı da kimse bir şey yapmadı izledi siz ne diyorsunuz. Andımız kaldırıldı, millyetçilik ayaklar altına alındı, 10 kasımda öyle dikilmeye gerek yok bile dendi . Hep biz art niyetliyiz dimi.

Yeter artik insanlarla düzgünce konusamiyorsaniz, saygisizca yazmayin ya..
Bu nedir kardesim, hergün yeni bir saygisizlik yapma yöntemi bulunuyor..
Önceden " koyun, satlik, vatanhaini... "deniyordu simdi "Troller, biatcilar, tapicilar..." deniyor..

Bizde kalkip " sizsiniz trol, sizsiniz batila biatcilar, sizsiniz kula tapan " mi diyelim..

Hakaret etmeden yazamayan, fikri olmayim, tek meziyeti hakaret etmek olan insanlar mi dolu ya burasi!!!

Son düzenleme:
O görüş belirtmek değil trollemektir 1
Bu ilk değil aynı kişinin konuyla alakasız yorum yapması,defalarca oluyor,insanların yorumları başka yerlere çekiliyor bu 2
Bir kere de hükümetin yanlışlığı ile ilgili haberde kişiye değil konuya yorum yapın bu da 3.
Oh valla insanlara bulaşılsın terbiyesiz olalım.
Haber hakkında yorumlarını merak ediyorum buyrun meydan sizin.

Biat etmek ne zamandan beri hakaret oldu yaptığınızın başka adı mı var resmen eskiden padişahlara nasıl biat ediliyorsa şimdi de Erdoğan'a öyle ediliyor. Ne yapsa haklı ne yağsa olağanüstü asla hatası olamaz tc yi de kaldırsa, milli bayramları da yasaklasa, andımızı da kaldırsa, pkk ya her hakı verse kendi vatabdaşına 2. sınıf muamelesi yapar da olsa haklı.

Biz alıntı da yapıp yazıyoruz her şeye verecek mantıklı cevabımız var ama siz ortaya yazıyorsunuz ki verilecek cevabınız yok yazdıklarımıza hala şurada içi boş yok böyle dediniz şöyle dediniz diye kişiye yorum yapıyorsunuz.

Biz ne zaman Erdoğan'ın yaptıklarıyla ilgili konu açılıp gelip Erdoğan taraftarlardı buna da yorum yapsın desek sırf gelmiş görünmek için geliyorsunuz ama konuya yorum yok kişiye yorum var onu dediniz bunu dediniz. Bizim hakkımızda yazılanları çıkarttırmayın bize isterseniz.

Ve lütfen artık kişiye yorum yapmaktan vazgeçin de konuya yorum yapın bu yazılanlar yalan deyin, yine biat edin Erdoğan haklı deyin, yere göre koyamayın yine. Ama buraya geldik işte demek için KONUYA YORUM YAPIN YAA. :KK53:

Erdoğan kaçınca ona oy verenlerde bir zahmet onunla gitsin. Gittiği yerde de desteklersiniz.

merak etme başbakanımız , cumhurbaşkanımız 2023 yılına kadar burda. tahammülünüz yok size güle güle ....

Siz biiz kovmaya iyi alıştınız

kovmayı sen başlattın dikkatini çekerim. sen kendi kişisel yorumuna bak. ondan sonra buraya yaz. hepimizin dedesi ordaydı. senin benim değil.

Artik birseyleri yazip yazip, yazmadim, yapmadim sözlerini birakin..
Insanlara " o kacacak, siz ona oy verenlerde onunla gidin" demek??
Bu ne bicim düsünce savunmak ya..
Troller, biatcilar, tapicilar, gidin ülkeden onunla birlikte..

Herkes siszinle ayni düsünmek zorunda mi?
Hakli görüyorsa hakli görüyor, kendine göre nedenleri var..
Size " neden her konuda haksiz görüyorsun devlet düsmani" deniyor mu?
O zaman siz ne hakla " neden her konuda hakli buluyorsun biatci " diyorsunuz.
Birde tapici deniliyor.

Yeter artik..
Fikir belirtmenin, düsünce savunmanin da bir yolu, yordami vardir.
Herkes istedigine inanir, istedigini savunur..
Sizinle ayni düsünmeyenlere " troller, tapicilar, biatcilar, onunla birlikte gidin ülkeden" demek sizi haklimi yapiyor saniyorsunuz?

Son düzenleme:
erdoganin ve akepeli milletvekillerin dokunulmazliklari kalkinca ,yuzlerce davadan yargilanacaklar sonlari ne olur tahmin ediyorum.insallah o gunler cabuk gelir.
19 mayislari 23 nisanlari yasakla...
pkklilari kirmizi haliyla karsila..
pkk eylemlerinde apo posteriyle gezenleri seyret..bayragimiza hakaret edenleri seyret
bebek katiliyle pazarliklar yap ,bulus..
ama Turk Bayragimiz yasak.. ayip be ayip hepsinin hesabi er gec sorulacak.
%55 bunlari istemeyen halk var...

X