- 7 Kasım 2010
- 1.162
- 434
- Konu Sahibi koalaseven
2023 yılını görecekmi acaba o çok usta başbakanınız...
allah izin ederse. inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2023 yılını görecekmi acaba o çok usta başbakanınız...
ne olur dejavu sinire gelemiyorum yazma bana. kim başbakana olağanüstü sıfatı yüklemiş nerenizden uyduruyorsunuz . başbakan ebediyen kalmayacak herhalde şuan onun arkasındayız. o gider başka biri gelir. hayır ne bu kadar düşmanca yazıyorsun. hükümeti destekliyorum seviyorum . of yeter ya
Niye düşmanca yazayım siz bize yazarken birşry olmuyor da biz yazınca mı oluyor. O bizim başbakanımız, 2023 yılına kadar cumhurbaşkanımız diyen kader okumacılığı yapan da sizsiniz. Başka sayfalarda onlarca kere gidin bu ülkeden başbakanı beğenmiyorsanız diyende sizsiniz bende bu söz üzerine yazdım başbakan gidecek verilen oylar kadar o koltukta bu insan için mi ülkemden gidicem siz bu insanı ne sanıyorsunuz dedim gidin ülkeden diyen sizsiniz ben savaşa buyrun gidin dedim. Olağanüstü bir varlık gibi görüyorsunuz evet size göre her yaptığı haklı, her yaptığı harika hep bu ülkeyi düşündüğü için yapıyor şurada bile konuya yorum yapamıyorsunuz ucu başbakan dokunduğu için ortada değil mi size göre bu ülkenin insanından bile üstün ki başbakan, burada ve daha önce başka yerlerde kaç kere beğenmiyorsanız gidin yazdınız. Ben de gelemiyorum sinire tek sizin sinirleriniz yok. Konuya yorum yapın siz önce yoruma yorum yapmayın neden konuya yorum yapamıyorsunuz.
Niye düşmanca yazayım siz bize yazarken birşry olmuyor da biz yazınca mı oluyor. O bizim başbakanımız, 2023 yılına kadar cumhurbaşkanımız diyen kader okumacılığı yapan da sizsiniz. Başka sayfalarda onlarca kere gidin bu ülkeden başbakanı beğenmiyorsanız diyende sizsiniz bende bu söz üzerine yazdım başbakan gidecek verilen oylar kadar o koltukta bu insan için mi ülkemden gidicem siz bu insanı ne sanıyorsunuz dedim gidin ülkeden diyen sizsiniz ben savaşa buyrun gidin dedim. Olağanüstü bir varlık gibi görüyorsunuz evet size göre her yaptığı haklı, her yaptığı harika hep bu ülkeyi düşündüğü için yapıyor şurada bile konuya yorum yapamıyorsunuz ucu başbakan dokunduğu için ortada değil mi size göre bu ülkenin insanından bile üstün ki başbakan, burada ve daha önce başka yerlerde kaç kere beğenmiyorsanız gidin yazdınız. Ben de gelemiyorum sinire tek sizin sinirleriniz yok. Konuya yorum yapın siz önce yoruma yorum yapmayın neden konuya yorum yapamıyorsunuz.
Söyleyecek sözü yok da ondan.Trollük yapıyor anca.Profilde yazdığına göre öğretmen vah ki ne vah..
vah ki vah nedir ya saygısız. kelimelerini dikkatli seç. senden iyi trol olamaz herhalde .
Anlattiklarinizdan bazı olayları bizzat takip etmedim ama bildiklerimi (iftiralarinizi) açıklayim 19 mayıs yasaklanmadi soma uzuntusu sebebi ile resmi torenler hariç kutlamalar iptal edildi arabalarda bulunan atatürk resimleri veya imzalarına gelince o trafik kuralları sebebi ile normal bi uygulama atatürk veya dini sembol veya da siyasi fark etmez yasak yasaktır art niyetli yalancı düzenbaz bölücü insanların uydurması bu yazı
dejavu lütfen bana yazma artık. ben kimseye başbakanı sevmiyorsanız gidin bu ülkeden demem. lütfen bunları yükleme bana. sen yazında başbakanınız ardından gidin buradan yazmışsın ona istinaden yazdım. ok. yazmadığım sözler yükleme. ok
Ooo millete vatan haini diyen Nihat dalkavuğu da buradaymış.Bu görüntünün sorumlusunu bulunuz arkadaşlar..
vah ki vah nedir ya saygısız. kelimelerini dikkatli seç. senden iyi trol olamaz herhalde .
Onlara göre görecek abla herşey bitti kader okumacılığı da başladı. Yaşından dolayı Büyükerşen'e laf edenler kulp bulmaya çalışıp nasıl Cumhurbaşkanı olur diyenler Erdoğan'ın 2023 hedeflerinden söz ediyor. Bir de öyle kesin konuşuyorlar ki sanki ne kadar yaşayacağı onlara söylenmiş gibi. İleride ne olacağını biliyorlarmış gibi hayır yani ben şunu anlamıyorum padişah gibi bu adama bu kadar eğilmek, kayıtsız şartsız her yaptığını söylediğini kabul etmek hangi mantığa sığıyor bir kere ya bir kere şurada da yanlış yaptı desinler yani ama yok o insan değil çok olağanüstü bir varlık hiç yanlış yapar mı roller değişmiş başbakan halkının önünde eğilip halka göre hareket edeceğine oy aldığı halka saygı göstereceğine halk ona el pençe oluyor nasıl iş anlamadım.
allah izin ederse. inşallah
ne olur dejavu sinire gelemiyorum yazma bana. kim başbakana olağanüstü sıfatı yüklemiş nerenizden uyduruyorsunuz . başbakan ebediyen kalmayacak herhalde şuan onun arkasındayız. o gider başka biri gelir. hayır ne bu kadar düşmanca yazıyorsun. hükümeti destekliyorum seviyorum . of yeter ya
Ooo millete vatan haini diyen Nihat dalkavuğu da buradaymış.Bu görüntünün sorumlusunu bulunuz arkadaşlar..
Rasberryy,
yani ama fakat kendisi bir sanatçı, ülkenin tüm vatandaşlarını kucaklayan evrensel bir düşünceye ve sevgi dolu bir kalbe sahip.
Ne demişler bir normal doğan, bir sezeryanla doğan, birde Nihat Doğan
Anlattiklarinizdan bazı olayları bizzat takip etmedim ama bildiklerimi (iftiralarinizi) açıklayim 19 mayıs yasaklanmadi soma uzuntusu sebebi ile resmi torenler hariç kutlamalar iptal edildi arabalarda bulunan atatürk resimleri veya imzalarına gelince o trafik kuralları sebebi ile normal bi uygulama atatürk veya dini sembol veya da siyasi fark etmez yasak yasaktır art niyetli yalancı düzenbaz bölücü insanların uydurması bu yazı
Erdoğan kaçınca ona oy verenlerde bir zahmet onunla gitsin. Gittiği yerde de desteklersiniz.
merak etme başbakanımız , cumhurbaşkanımız 2023 yılına kadar burda. tahammülünüz yok size güle güle ....
Siz biiz kovmaya iyi alıştınız
kovmayı sen başlattın dikkatini çekerim. sen kendi kişisel yorumuna bak. ondan sonra buraya yaz. hepimizin dedesi ordaydı. senin benim değil.
Ben kovmadım