• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 mart 08:30

Canim hayirlisi boyleymis demek sakin uzulme kucuk olucak diye.Sagligi icerde tehlikeye giriyorsa disarda buyumesi daha iyi.Dua etki tehlikenin farkina erken vardilar.Allah yar ve yardimcin olsun canim.Dualarimiz seninle sakin uzulme canim..

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar aslında bugünümü sizlerle yazışarak geçirmek istedim ama tahmin edersinizki vakitsiz gelmek isteyen minikim bizi oldukça telaşa soktu anca eksiklerimizi tamamladık şimdide son kez sizlere hoşçakalın deyip tekrar dua beklediğimi hatırlatmak istedim kısmetse en geç cumartesi günü çıkarmışım hastaneden emin olun eve geldiğim gibi size yazmak için elimden geleni yapıcam şimdi yatsam ii olucak gerçi hiç uyuyamayacağım biliyorum ama..........kendinize ve benim minik kuzularıma ii bakın olurmu?

Canimya Kendine Iyi Bak Senin Minikinde Inşallah Sağlikli Bir şekilde Dünyaya Gelir Allah Yardimciniz Olsun Allaha Emanet Ol Dualarimiz Seninle Bizim Kizla Ayni Ay Ayni Günde Minikin Bakalim Bende Sezaryan Olcam Ve Benimde Perşembe Belli Olacak Kizimin Dünyaya Merhaba Demesi .

kaldı 7 ssat merhaba anne demesine sağlıcakla gel aceleci çokmu özledin anneyi telaşlandırdın bak .korkutmayın bizi durun durduğunuz yerde ne bu acele ya niye duramıyonuz .birde dövmeseydim :)) neyse canımcım allah yardımcın olsun .her şey güzel olacak merak etme biliyorum ki onlar bir melek ve bizi üzmeyecek meleklerimiz.gelsinler bakim .

canım şuan acaba uyuyabiliyormusun çok merak ettim çünkü haftaya bu saatlerde bende aynı duyguları yaşıyo olucam ve uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla yarın kavuşuyosun bebişine :)

ELMA ŞEKERİ ŞİMDİ DOGUM YAPTI VE ŞEKER GİBİ MELEK BEBİŞİNE KAVUŞTU ALLAH İKİSİNE VE EŞİNE UZUN ÖMÜRLER MUTLU SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GECİRMESİ DİLEGİYLE a.s.

yazdıklarınızı okurken heyecanlandım...farklı bir telaş sardı içimi...rabim darda olan herkezin yardımcısı olsun...ne guzel bu saat itibariyle bebişini yanına aldı...darısı bizlere inşallah...

ELMA ŞEKERİ ŞİMDİ DOGUM YAPTI VE ŞEKER GİBİ MELEK BEBİŞİNE KAVUŞTU ALLAH İKİSİNE VE EŞİNE UZUN ÖMÜRLER MUTLU SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GECİRMESİ DİLEGİYLE a.s.

canım ya çok sevindim,Allah sağlıkla buyutmek nasıp etsın inşallah:sm_cool:

ayyyy çok güzel:teytey::teytey: allah analı babalı büyütsün
:nazar:darısı başımıza hamişlerrrrrrr

Back
X