• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 mart 08:30

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
evet kızlar bugün doktordaydık biliyosunuz tansiyon problemini gideremedik ve o yüzden miniğim erkenden 19 mart çarşamba sabahı saat 08:30 da dünyaya gelmiş olacak ve ben bu gün 8 aydır hazırlayamadığım her şeyi bir çırpıda hazırladım çok üzgünüm çünkü bebeğim çok küçük aslında geçen hafta 2.172kg dı ama bugün sadece 2kilo çıktı hiç büyümemiş annesinin bitanesi doğduğu gün 36+2 olucak ve biraz içimi rahatlatan mübarek kandil günü olacak o mübarek gün ne olur bana dua edin Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

CANIMYA ALLAH O HAYIRLI MÜBAREK GÜN SENİN VE BEBEGİNİN YANINDA OLACAKTIR. ALLAH YARDIMCIN OLSUN MERAK ETME ELMA ŞEKERİ CANIM BAK BİR SÜRÜ ERKEN DOGUM YAPAN KİŞİLER VAR SENİN BEBEGİNDEN DAHA KÜÇÜK DOĞANLAR VAR SAKIN ÜZÜLME ALLAH HAIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN.
ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BEBİŞİN KÜÇÜKTE OLSA BEBEGİNİN TÜM ORGANLARI GELİŞMİŞ OLACAK a.s.

sağol prm öznur'cum ama kıyamıyo işte insan sanki erken olunca zorla alıyomuşuz gibi geliyo birazcık daha büyüseydi karnımda diyorum hep ama hayırlısı böyleymiş

canım büyütürsün sen onu benim arkadaşımın ki ondan da kücüktü 4 bucuk kilo oldu bile saglıkla dogsun güzelce bakar büyütürsün annesi

canım benim Allah yardımcın olsun en güzel tarafı kandilde olacak olması.sağlıkla ve hayırla olsun inşallah.canım en riskli olduğu hafta 32 çok şükür onu atlattın tüm organları gelişti belki küveze bile gerek kalmaz.kalbim ve dualarım seninle canım.

allah yardimcin olsun canim kilosunu hic merak etme insallah dogdukdan sonra toplar bebegin carsam ba gunu dualarim ve kalbim sneinle olcak. hayirli haberleirni bekliyoruz

canım benim
bebişini riske atmaktansa
varsın erken olsun
hem tüm organları herşeyi gelişmiş olacak
sen onu doğunca sütünle beslersin
kandil gecesi doğacak bak
allah yardımcın olur bitanem ,
şu iki günü sağlıkla atlat
kavuş meleğine ,,
iyi haberlerini bekliyorum
dualarım seninle

canım kilosu çok önemli değil
önemli olan sağlıklı olması biliyosun
ne güzel kandil günü kavuşacan yavruna
dualarım senla inanki canım allh yardımcı olsun

herşeyin hayırlısını dile bence canım..ve iyi düşün..bak göreceksin senin bebişin hemencecik tosuncuk oluverecek bence..:)

elma şekeri şimdiden hayırlı olsun canım inşallah kolay bir doğum yaparsın bebeğinde sende inşallah çabuk toparlarsınız sakın üzülme biliyosun doğum yaptıktan sonrada üzülmeye devam edersen nohusalığın çok zor gecer ve bebeğinde etkilenir ikiniz içinde hayırlısı olur inşallah o mübarek günde dualarımız seninle olucak ama sende bizi unutma çünkü o an yapılan dualar kabul olurmuşyerimsenibena.s.

Varsın birazcık küçük olsun,zeten 1 ayda iki katına çıkıyorlar sanırım.Hem ultrasonda çıkan değerler tutmayabiliyor.Daha kilolu da çıkabilir.Geçenlerde bir tanıdık 1,5 kilo doğurmuş.Nolcak.Durumu gayet iyi.Allah kolayca toparlanmanı nasip etsin,evet sakin ol Allah'a güven,annenin telaşı bebeği de etkiliyormuş.(doğumdan sonra bebeğe bakarken)

canım üzülme allah sana bol bol süt verir inşallah senin bebiş o zaman hepimizinkini sollar.ne mutlu sana ki böyle mübarek bi günde dünyanın en güzel hediyesine sahip olacaksın.allah yardımcın olsun dualarımız seninle.

üzülme herşeyde vardır bir hayır.sen şimdiden tedirgin olup bebişinide üzme.allah herşeyin en iyisini bilir.sağlıklı şekilde kucağına alacaksın inşallah bebişini

canım sen ona sutunle kilo aldırırsın Allah'ın izniyle,dualarımız seninle,sen içini ferah tut

tatlım dualarım seninle o gün:) zayıf dogacak die üzülme,bebişler 1-2 ayda çok çabuk kilo alıyor,bakıma bağlı,eminim sen de çok ii bakacak ve tosun yapacaksın bebeğini,sağlıklı dogsun da inşallah

arkadasim sakin üzülme, Allah tan herseyin hayirlisini istemek lazim. Düsünsene erkenden almasalar sonra baska komplikasyonlar ciksa daha mi iyi. Allah korusun. Kaldiki 2 kilo az degil, üstelik bütün organlari gelismis artik. Önemli olan o, kaldiki bak ne Mübarek bir günde dogum yapican, Rabbim mutlaka yardim edecektir, ben inaniyorumki sen bebisini kucagina aldiginda bosuna üzüldügünü anlicaksin. Sakin üzülme cünkü senin üzüntün bebisine yansir, onu üzmeye hakkin yok annesi :)

Pozitif ve güzel şeyler düşün..düşünki kendini ve bebişini etkileme..az kilolu olsun ne olacak..sağlıklı olsunda,bolca beslersin tombik yaparsın canım..
iyi haberlerini bekliyor olacağız..

arkadaşım üzme kendini sağlıklı olsunda biraz erken olması o kadar önemli değil...şu anda bebekler anne karnında 25-30 gram alıyorlar ama doğmuş bir bebek iyi bakıldığında 40 gram alabiliyor.inşallah senin bebeşinde kısa zamanda tombiş bir bebek oluverir...sen ona zaten çok iyi bakarsın...dualarımız seninle...

Canım,üzme hiç kendini..sağlıklı olsunda kilo alır nasılsa...yarın kalbim ve dualarım seninle olucak.güzel haberlerini bekliyoruz..sevgiler.

Back
X