- 28 Ocak 2009
- 1.690
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
batik
ben çok fazla araştırdım ve araştırmak zorunda kaldım yaşamış olduğum sorunlardan dolayı.Bahçeciyi biliyorum.Ama benim tercihim bülent urman oldu.Microenjeksiyon esnasında bana göre önemli olan opu yani yumurta toplama ve transfer.Folikül takibinin transfer ya da opu kadar kompleks olduğunu düşünmüyorum.Benim zaten Bülent beye gittiğimde ön koşulum transfer esnasında bülent beyin mutlaka olmasıydı.Ve inanır mısın benim transferim pazar gününe rastladı.Bülent urman normalde pazar günleri hastaneye gelmiyo izin günü.Ben rica ettiğim için ----ki çok sağolsun--pazar günü taa kemerburgazdan nişantaşına yani hastaneye geldi ve transferimi yapıp hemen geri döndü kemerburgaza evine.Bülent beyin kendinden emin tavrı ve konuya hakim oluşu beni etkiledi.Kesinlikle hasta odaklı çalışan bir doktor bana göre.insanları boş vaadlerle ya da umut tacirliği yaparak etkilemeye çalışmıylan ya da olması gereken ne ise onu söylüyo ve seçimi sana bırakıyo.
SEVGİLİ BATİK
daha önceki microenjeksiyonlarımın birinde bana da 5. gün transferi yani blast transferi yapılmıştı benim embriyolarım da 5. güne kadar gidebiliyor gelişebiliyo.Ancak bu transferimde 3. gün transferi yapıldı.çikolata kisti yani endometriozis bende de var.Ama çok büyük olmadığı sürece endometriozisin çok fazla bi önemi yokmuş.Endo kisti çok enteresan resmen seninle savaşıyo.Gebelik gerçekleştiği zaman yokuluyo.ama gebeliğin gerçekleşmesini de var gücüyle engelleyen bir canavar.yani gebelik varsa endo yok oluyo.Hcg salınımıyla birlikte bildiğim kadarıyla.Ama yukarıda da yazdığım gibi endo çikolata kistinin gebeliği engelleyebilmesi için 5.cm den büyük olması gerekiyo diye biliyorum.
tamam adını yazarsan face den ulaşırım şimdi face e giriyorum ben de