- 27 Mart 2022
- 42
- 23
- 18
- 32
- Konu Sahibi birumutdogsun
-
Bu kanitlanmis mi kimi dogru bulmuyor kimi dogru diyor bilmiyormFiyil kolay giriyosa pozitif oluyo rahim yukarı çıkıyo sonsuz boşluk hissediliyor ama aşağı inerse sertlik olur adet olcaksın demek
Ya inşallah tutunduğu. İçin belirti yokturBende de bi belirti yok
Bilmiyorm artik ne zor bi sürec bu zaman gecmiyor stresi ayriYa inşallah tutunduğu. İçin belirti yoktur
28 i test gunumTest yapan var mı acaba
Negatif gorunuyor ama erken yaptin belli olmazBen kan testi verdim ayın 19 u transfer günümdü 5 gün 1 kalite embriyo bugun transferden sonra 5nci günüm sabah kan verdiğimde 0.100 cıktı normal test günüm ayın 29 u bilmiyorum artık olumsuzmu oldu 5 günde ufakta olsa değer cıkmazmıydı
Sonuclarimizi da paylasalim insallah.Merhaba benimde 19unda transferim yapıldı ama 4.Gün embriyosu, orta kalite. Umutsuzluğa kapılmadan beklemedeyim
vett arkadaslar güncelleme getireyim 7 gunde 5. Gun embriyosu pozitif gordum cok sukurrrr rabbim hepinize nasip etsin.dondurulmus embriyo dogal siklus19 haziran 5. Gun dondurulmus embriyo transferi olanlar buyrun sohbet edelim
Hayirli olsun canim kalp atislarinida duymak nasip olsun deger ne cikti belirtiniz var miydiE
vett arkadaslar güncelleme getireyim 7 gunde 5. Gun embriyosu pozitif gordum cok sukurrrr rabbim hepinize nasip etsin.dondurulmus embriyo dogal siklus
Sagol canim insallah. Bende belirti hic yoktu hala yok 63.55 su an tekrarlicaz iki gün arayla kan testiniHayirli olsun canim kalp atislarinida duymak nasip olsun deger ne cikti belirtiniz var miydi
Artarak devam etsin saglikla gelsinSagol canim insallah. Bende belirti hic yoktu hala yok 63.55 su an tekrarlicaz iki gün arayla kan testini
Hayirli olsun tatlim saglikla kucagina al kacinci gunundubelirtilerin nelerdiKızlar bugün test verdim sonuç pozitif değerim 105
Ben 21 haziranda transfer oldum bendede dun sadece adet agrisi gibi agri hissettim ama gebelik belirtisimi bilmiyorum adetime 2 gun kaldiBende de bi belirti yok
Gözünüz aydin, Sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olsunvett arkadaslar güncelleme getireyim 7 gunde 5. Gun embriyosu pozitif gordum cok sukurrrr rabbim hepinize nasip etsin.dondurulmus embriyo dogal siklus
Gözünüz aydın, sağlıcakla alin kucağınızaKızlar bugün test verdim sonuç pozitif değerim 105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?