- 27 Mart 2022
- 42
- 23
- 18
- 32
- Konu Sahibi birumutdogsun
19 haziran 5. Gun dondurulmus embriyo transferi olanlar buyrun sohbet edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün 1 kalite embriyo transfer edildiBende 19 haziran saat 2 bucuk ta transfer oldum
Bende 2 bucukta oldumm ne durumdasiniz var mi belirtiBende 19 haziran saat 2 bucuk ta transfer oldum
İki gun ondesin bizden var mi belirtinBen 17 si oldum dahilmiyim grubunuza
Benim hic belirtim yok naturel siklusda transfer edildi hic bisi hissetmiyorumBende 17sinde 5. Gün embriyo transferi oldum sadece belimde çok ağrı var onun dışında bir şeyim yok sizler nasılsınız
Benim bayram gunu test günüm insallah pozitifi görürüzBende ara ara kasığımda pıt pıt bişey atıyor gibi ama çok sık olmuyor ara ara oluyor ve çok çok az belim ağrıyor cumartesi sabahı ilk idrarla test yapacağım
Benimde test günüm ayın 29 u ama ben cumartesi günü sabah ilk testi yapıcam pazar da pazartesi de cünkü aynı yerde yaptırdıgımız arkadaşım transfer günü dahil 6ncı ve 7 günde pozitif görmüşBenim bayram gunu test günüm insallah pozitifi görürüz
En net sonuc icin gununu bekleyin diyorlarBenimde test günüm ayın 29 u ama ben cumartesi günü sabah ilk testi yapıcam pazar da pazartesi de cünkü aynı yerde yaptırdıgımız arkadaşım transfer günü dahil 6ncı ve 7 günde pozitif görmüş
Damarlanma ciddi belirti diye biliyorm pozitif gorunuyor test daha net cevabinj verir tabiBenimde 29 u dendi 29 u yapıcam riske atmak istemiyorum sonra değer düşük çıkarsa telrarlatıyolar daha stres olurum
Belirtimde bende 2-3 gün sersemlik ve mide bulantısı ağrısı oldu sanırım ilaçlardan
Sonra sırt ağrısına döndü kasık batması hep zaten hissettiryor kendini ve en önemlisi sürekli gaz çıkarma hali ama karnıdma şişlikte yok göğüslerimde damarlanma var ince ince elleyince acıyor hayırlısı inşallah
İnşallallah yaaDamarlanma ciddi belirti diye biliyorm pozitif gorunuyor test daha net cevabinj verir tabi
Vajina icinden mi bahsediyorsun ordan anlasiliyor mu kiGünaydın kızlar bu gün 7. Günüm transfer gününü sayrsak
Sırt ağrım var bide fitil yeri baya içeriye doğru genişlemiş duruyor inşallah hayırlı birşeydir
Fiyil kolay giriyosa pozitif oluyo rahim yukarı çıkıyo sonsuz boşluk hissediliyor ama aşağı inerse sertlik olur adet olcaksın demekVajina icinden mi bahsediyorsun ordan anlasiliyor mu ki
Bende de bi belirti yokBende 18 inde transfer oldum sabah 9.30 da hafif batma dışında hiçbirşey yok