• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 haftalık karında sertleşme

Akturk25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
84
17
3
29
Merhaba ,
19+2 gebelik haftasındayım . Bu sene oruç tuttum , dün bayramın birinci günü karnım öğleden sonra sertleşmeye başladı , geçici zannettim ama gerginlik saatlerce devam etti yatar uyursam geçer diye düşündüm şu an sabah saatleri buraya yazıyorum hala karnım aşırı gergin .Ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum . En son 18. Haftada ultrasonda bakıldığında her şey yolundaydı .Değerli anneler tecrübesi olan yorum bırakabilir mi ? Bu normal mi ?

Böyle şeylere çok karışmak istemiyorum ama, değer mi bebeğinizi riske atıp bu endişeleri yaşamaya ?
Zaten allah bile farz kılmamış hamileye. Yani ne gerek vardı?
Umuyorum bebeğinizde sizde sağlıklısınızdır. Acilden gidin içiniz rahat etsin

Böyle şeylere çok karışmak istemiyorum ama, değer mi bebeğinizi riske atıp bu endişeleri yaşamaya ?
Zaten allah bile farz kılmamış hamileye. Yani ne gerek vardı?
Umuyorum bebeğinizde sizde sağlıklısınızdır. Acilden gidin içiniz rahat etsin
Haklısınız fakat doktoruma sorarak hareket ettim o da tutmanızda sakınca yok dedi ben de kendimi iyi hissettiğim için tuttum . Hastaneye gideceğim inşallah bugün gözlem yaptım ama içim rahat değil

Haklısınız fakat doktoruma sorarak hareket ettim o da tutmanızda sakınca yok dedi ben de kendimi iyi hissettiğim için tuttum . Hastaneye gideceğim inşallah bugün gözlem yaptım ama içim rahat değil
Siz gidin emin olun, bir kere kuşku düşünce insanın içi içini yiyor. 🤍 inşallah hayırlı haberler alınırsınızz

Back
X