19 haftalık hamileyim ve hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum

perspektif3

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
19
5
34
Arkadaşlar merhaba ben 19 haftalık hamileyim ve biraz kilolu bir gebeyim daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorum bu benim 3.cü gebeliğim bu yüzden endişe ediyorum doktora en son gittiğimde 3.lu test yaptı ve 400/1 zihinsel engelli olma riski var dedi bende korkuyorum diğer çocuklarımda böyle bir şey yaşamadım acaba diyorum hareket etmemesi falan beni çok korkutuyor

Ah canım korkma bende 23 haftalık öğrendim hamileliğimi vallahi hiç de hareket hissetmedim endişelenme bazı bebekler az hareketlidir sağlığı yerindeyse problem yok

Ah canım korkma bende 23 haftalık öğrendim hamileliğimi vallahi hiç de hareket hissetmedim endişelenme bazı bebekler az hareketlidir sağlığı yerindeyse problem yok
İnşallah sağlığı yerindedir yavrularımızın ahhhh bu içimdeki sese söz gecirebilsem olmuyor teşekkürler

Bebeğin hareketleri hissetme annenin yağ dokusundan, rahmin kalınlığına kadar değişken bir şeymiş.

Nasıl 23 haftalıkken öğrendiniz hiç mi mide bulantısı regl gecikmesi baş dönmesi uyku hali vs olmadı?

Nasıl 23 haftalıkken öğrendiniz hiç mi mide bulantısı regl gecikmesi baş dönmesi uyku hali vs olmadı?
Canım benim iki hamileliğimde sıfır belirtisiz geçti evet adet olmadım düzensizliğim var diye kale almadım onun dışında belirtisiz geçti benim hamilelik

Canım benim iki hamileliğimde sıfır belirtisiz geçti evet adet olmadım düzensizliğim var diye kale almadım onun dışında belirtisiz geçti benim hamilelik
Masallah valla neredeyse karnınız büyüyünce anlamıssınız. Hop yarısı bitmiş stres sıkıntı olmaz öyle hiç mis gibi

Kilonuz olduğu için hissetmemeniz normal. Ayrıca plasentanın yerleşimi bebeğin hareketlerini hissetme konusunda engel olabiliyor. İlerleyen haftalarda hissedersiniz endişe etmeyin.

Masallah valla neredeyse karnınız büyüyünce anlamıssınız. Hop yarısı bitmiş stres sıkıntı olmaz öyle hiç mis gibi
Evet evet işin ilginç tarafı nasıl öğrendiniz diye sorarsanız yatarken karnıma tekme attı sallandı karnım artık dedim ne oluyor öyle test yaptım doktora gidince de bana 23 haftalık oldugunu ve detaylı ultrason zamanın geldiğini söyledi ben şook ama 4 aylık hamilelik geçirdim rahat kolay en güzeli de o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…