• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 günlük bebeğim 1 saatten fazla uyumuyor

gokyuzuu

DeLiLeRDe SeVeR....
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.320
6
156
arkadaslar 19 günlük bebeğim var 1 saatten fazla uyumuyor geceleri bazen nadiren 2 saat
gündüzleri sabah öglen arası uyanık 2 yada 3 saat aksamda 2 saat uyanık duruyo..
sonra altını temızleyıp emdirip yatırıyorum bazen 2 saat uyuyo sonrası her saatte kalkıyo
yok mu bunun cözümü karnı tok olsada altı temız olsada kalkıyo doymadı diye sütümü sagıyorum
verıyorum dıyorum belkı uyur yook uyumuyo

malesef uyumayınca uyumuyolar..gaz problemi mi var? aglıyomu hep?uyanık oldugu saatlerde napıyo?

benim bebeğim de öyleydi,sanırım adaptasyon sıkıntısı yaşıyor,gaz sancısı olabilir,yatağını beğenmiyor olabilir,sen stres yapıyorsan ki haliyle yapıyorsundur,oda stres yapıyor olabilir....şu an bebeğim 6 aylık ve mışı mışıl uyuyor,biraz sabret canım,seni çok iyi anlıyorum..

Son düzenleme:
bunun bi çözümü yok şekerim,ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyacak.:64:
şükret sürekli ağlayan bi bebek değil.

evet kesinlikle keyiflerine kalmış.benim bebemde de dalma problemi vardı hala var o yüzden uyutana kadar tekrar acıkıo emziriyorum gazını alıyorum tekrar uytana kadar acıkıo bu döngü bebeğim ne zmana uykudan bayılırsa bitio.ya hep demişimdir bebeğimin uykusu benimkine benzesin.bana dokunmasınlar ben günlerce uyuyabilirim.ama yok tam tersi taaammm

ahhh ahhh aynı sorun bendede var. bebeğim 2 aylık. uyutuyorum yerine yatırınca uyanıyor. kucağımda uyuyor hiiç bişey yapamıyorum artık tüm gün kucağımda allahtan geceleri yerinde yatıyor.

Canım böyle yapması normal aslında: gazı olur uyanır, doymamıştır uyanır. Ayrıca ilk 1 sene bebeklerin beyni hızla gelişir ve çok şiddetli (evet tam tabir bu) rüyalar görürler. Sıçrayarak uyanırlar filan. Hem en az 6 ay boyunca düzenli olmaz. Midesine katı şeyler girmeye başlayınca daha iyi uyuyacaktır.
Sabır, biraz daha...

Back