Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Davranış Bozuklukları19 aylık oğlum gece defalarca uyanıyor :(
oğlum geceleri öyle fazla uyanıyor ki... tekrar uykuya dalması bir iki saati alıyor.çalışıyorum. çok yoruldum. ağrısı varmı diye ağrı kesici veriyorum fark etmiyor yine aynı yine aynı... sabah dörtte biz ayaktayız... yedide zaten uyanıyorum... ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
oğlum geceleri öyle fazla uyanıyor ki... tekrar uykuya dalması bir iki saati alıyor.çalışıyorum. çok yoruldum. ağrısı varmı diye ağrı kesici veriyorum fark etmiyor yine aynı yine aynı... sabah dörtte biz ayaktayız... yedide zaten uyanıyorum... ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
cnm hala emıyormu
ablamın kızda aynıydı 2 saat olmadan kalkardı hatta odasuna salıncağını bıle getırmıstı anne sutu bıfaktırınca hersey normale dondu sımdı sabaha karsı sutunu ıcer uyumaya devam
cnm hala emıyormu
ablamın kızda aynıydı 2 saat olmadan kalkardı hatta odasuna salıncağını bıle getırmıstı anne sutu bıfaktırınca hersey normale dondu sımdı sabaha karsı sutunu ıcer uyumaya devam
emzirmeyi iki ay önce bıraktık.. gece beslemiyorum... karnı tokyatıyor. ama öyle çok uyanıyor ki.. anlatamam. ve geri uyuması çok zaman alıyor. korkuyorum bi şeyi var diye artık. nette okuduklarım da terkedilme korkusuyla uyumuyor olabilir diyeyazıyor. çalışıyorumben... daha da düzelmezse doktora götürücem...
Muhtemelen aç oldugu icin uyaniyor..biberon veriyor musunuz..mesela bende iki kız var 1bucuk ve 2bucuk yasinda..gece uyanmazlar genelde..ama uyandiklari an ışığı falan acmadan direk biberonu ağzına verir yatarım ) sizde deneseniz..birde yatagi rahat gelmiyor olabilir..büyük kizima besigin icine yün yatak yaptirinca sabaha kadar mışıl mışıl uyumaya başladı. .oneri sadece :) kolay gelsin