19 aylık bebek

Gerçekten de başlığı açan arkadaşa çok yardımcı olmuşsunuz. Şakıyan bebeğiniz içini çok rahatlatmıştır. 23. ayda da 1500 kelime konuşmuş olan bebeğinizle bu başlığa namzet ve faydalı olmuşsunuz. Tebrikler. Ne alaka?

Gerçekten de başlığı açan arkadaşa çok yardımcı olmuşsunuz. Şakıyan bebeğiniz içini çok rahatlatmıştır. 23. ayda da 1500 kelime konuşmuş olan bebeğinizle bu başlığa namzet ve faydalı olmuşsunuz. Tebrikler. Ne alaka?

Günaydın. Her insanda aynı seviyede bulunmayan okuduğunu anlama kapasiteniz, yeterince gelişmeden dönüp millete carlamasanız mı acaba?
18 aya kadar tek tük kelimelerle geldi, sonra açıldı demişim. Yapılanları söylemişim. Akranmış çocuklarımız konu sahibi ile. Rahatlatmak istemişim ama bilin bakalım ne olmuş, siz anlayamamışsınız.
Kaç sene önceki konuyu hortlatıp sataşanı da ilk defa görüyorum.

Arama motoruna ilgili konuyu yazınca üst sıralarda bu site ve ilgili başlıklar çıkıyor. Yani 20 yıl önce filan yazmış olmanız v.s. bir önem taşımıyor. Sizin deyiminizle her an ‘hortlayabilir’ yani. Esasen sizin okuduğunuzda anlayamadığınız eleştiri; sizinki ile akran bir bebeği olan arkadaşın ‘1-2 kelime ancak söylüyor’ girisinin üzerine, bu dönemde benim bebeğim 40-50 kelime söylüyordu (maşallah) yazarak, aslında tam da demoralize edici bir içerik girmiş olmanız. Duyarsızlığınız ve bunun farkında olmamanızsa benim ironik yorumumu anlamamanızı açıklıyor zaten. Yorumunuz, destek veriyorum kisvesi altında hava atmak için yazılmış. Çokça destek yorumu okudum, sizinki alenen tuhaf geldi ve sitede herkes sizin gibi yorum yapmakta özgür.

Arama motoruna ilgili konuyu yazınca üst sıralarda bu site ve ilgili başlıklar çıkıyor. Yani 20 yıl önce filan yazmış olmanız v.s. bir önem taşımıyor. Sizin deyiminizle her an ‘hortlayabilir’ yani. Esasen sizin okuduğunuzda anlayamadığınız eleştiri; sizinki ile akran bir bebeği olan arkadaşın ‘bebeğim ancak 1-2 kelime söylüyor’ girisinin üzerine, bu dönemde benim bebeğim 40-50 kelime söylüyordu (maşallah ayrıca) yazarak, aslında tam da kendisine (ve buna üzülen diğer annelere) demoralize edici bir içerik girmiş olmanız. Empati eksikliğiniz, benim ironik yorumumu anlamamanızı da açıklıyor zaten. Başlığa yorumunuz, destek veriyorum kisvesi altında hava atmak için yazılmış. Konuya yapılmış çokça destek yorumu okudum. Sizinki alenen tuhaf geldi. Ve sitede herkes birbirine yorum yapmakta özgür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…