Mitoloji olmuş nöroloji yazarken çok pardon otomatik yazımÇok saolsun. Ewet biliyorum konuşacak çok zeki olduğunun da farkındayım ama işte milletin ağzı torba deil ki. ..
Anlamıyor kesinlikle anlamıyor Doktora gösterdim normal dedi çocuk küçük dedi ilerde konuşur dedi dedim. Bi gün susuyor anlamıç gibi yapıyor diğer gün aynı. Dün kızımı sitedeki parka görürdü bi kaç kadının yanına oturdu. Kızıma bakarak işaret ederek bişeyler anlatıyordu. Kadınlarda kızıma acıyarak bakıyordu. Sanırım dilsiz olduğunu falan anlatıyor D.ngesiz işteBenim yegenim 3 yasında konustu. Oda herseyi anlıyodu ama cevap vermiyodu. Sacmalamasın o kaynana bidaha cocugu gostermeyin ya boyle sacma sey mi olur. Kendi torunu ya ister kör topal olsun yinede bagrına basması lazım bu ne boyle o kadınında aklına....
Ayy bence gorusmeyin onla ya eşiniz ne diyor bu duruma onunda çok kızması lazım yani bnm eşim olsa mahverderdi annesiniAnlamıyor kesinlikle anlamıyor Doktora gösterdim normal dedi çocuk küçük dedi ilerde konuşur dedi dedim. Bi gün susuyor anlamıç gibi yapıyor diğer gün aynı. Dün kızımı sitedeki parka görürdü bi kaç kadının yanına oturdu. Kızıma bakarak işaret ederek bişeyler anlatıyordu. Kadınlarda kızıma acıyarak bakıyordu. Sanırım dilsiz olduğunu falan anlatıyor D.ngesiz işte
Pek anlatmıyorum söylediklerini. Ama eşimin yanında konuşunca oda kızıyor tabikşAyy bence gorusmeyin onla ya eşiniz ne diyor bu duruma onunda çok kızması lazım yani bnm eşim olsa mahverderdi annesini
Genler derkentuhaflik varsa senin genlerinden geliyordur kesin de
GalibaOğlum 20 aylık cümle kurmuyor, kelimeleri söylüyor sadece mama, meme, baba, dede, muza muu anne abi, nene, ayakkabını getir deriz getirir, mama yok deriz dolabı açar bakar, park der, miyav der, möö der, uçak der bunlardan ibaret ne bekliyor kayın valideniz bülbül gibi şakımasını mı?
yani kaynanana oyle soyle devrik cumle olmus :)Genler derken
Anladım :)yani kaynanana oyle soyle devrik cumle olmus :)
cocugunuzu begenmiyormus ya cocukta begenmediginiz ne varsa sizden geciyodur kesin de :)))
Keşke benim çevre de sizinkiler gibi olsa:))Benim kızım 20 aylik sizin saydiklarinizin hicbirini soylemiyor hatta hicbirsey soylemiyor. Ba ba dedirtmeye calisiyorum bazen diyor. Anneye benzer bi ses cikariyor. Ama herseyi anliyor ve bana her istedigini isaretle anlatiyor. Ben hic kafaya takmiyorum heralde konusur insallah yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?